Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 485
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • В царството на игрите:)
Ох,, ох, ох - дали има бучка под един см., която да е излязла рак ли? Има миличка, има Rolling Eyes
Много ми се ще да проявиш разум и да не оставяш бучки в себе си, но ти си решаваш!
Да се отчетаааа - ходих на гинеколог, но цитонамазката ми ще излезе другия вторник. Иначе чарколяците са добер - т.е. не функционират... Mr. Green
Не ми даде обаче направление за скенер, че нямал право за коремни органи, та сега се чудя дали да продължавам да ровя или да си направя само ехо и маркер да си пусна...Нещо вече взех да се обърквам newsm78
Чакам срещата с нетърпение. Зара, поръчала съм маса в градината, така, че се надявам датата да няма значение!
Каролка, търпение ти желая - всичко ще свърши Peace
Мамеееее, да ти кажа напоследък верно съм се покротнала, но пак ме захапва кучето от време на време....Естествено вие сте в основата на положителната ми промяна. дано да ме държи дълго Hug
Петскен може да се направи по всяко време, но чакането е различно, когато случаят не е спешен. Час и ден, обаче не се отказват ..по принцип. Сега не знам как е!!

# 526
Ох,, ох, ох - дали има бучка под един см., която да е излязла рак ли? Има миличка, има Rolling Eyes
Много ми се ще да проявиш разум и да не оставяш бучки в себе си, но ти си решаваш!

+1....+ още поне 4-5 жени познати  / тук от форума и извън него /, с РМЖ  5,7,10 мм Rolling Eyes

# 527
  • София
Миленче,
Стегни се малко, не зная как да поставя ударението на онова, да прозвучи по шопски. Аз лично дори не съм българка, така че ще я подкарам направо. Naughty
Кораво момиче си, а ми се струваш напрегната, а усмивката ти е просто невероятна!
С нетърпение очаквам да се видим, майната им на цигарите, не ме мисли. #Crazy

Тази вечер форумът за съжаление е доста оживен, с напрежение. Моля се, за всички Вас да се справите с предизвикателствата, пред които ни изправя ЖИВОТЪТ!
Сигурна съм, че ще се справим. Стискам палци и съм сигурна, че ще успеем!

Спокойна нощ, момичета, обичам Ви много! Hug Hug

# 528
  • София
Sorry,че влизам отново ни в клин, ни в ръкав, но секс трябва да се прави не само за добро физическо, а и за добро психическо състояние. Защото сексът е едно от най-необходимите неща в живота на човек! Моят син вече 4 години спи с детенцето си, категорична съм че не разумът трябва да диктува поведението ни в някои случаи, защото чрез тялото ще помогнем на разума си, на психиката си!

# 529
....реших: да си продължа там, където бях /хирургиите на Пещерско шосе, опериращ проф. Пехливанов и д-р Ямаков/. 

Момиче, като прочета Пехливанов , направо настръхвам , този
човек ми обърка живота 2 год. подред ме оперира радикално гинекологично
и ми се твърдеше , че съм с доброкачествени резултати, сега 1 год. след това съм с разсейки из корема , това не е никакъв доктор !

# 530
  • София
Добро утро скъпи дами! Hug
Баба Маргич вече се е настанила на работното си място и побързах да прегледам темата.
Зара, миличка ти не и обръщай внимание на Миленка, че е напрегната, щото тя от време на време се вкарва в някой филм, ама като сподели, всички в купум много бързо я изкарваме от ролята Joy. Такава си е нашата Миленка, но....ооо всички много я обичаме Two Hearts. Колкото до секса си абсолютно права, аз изразих своето мнение, но не знам защо точно ние бабите взимаме отношение по този въпрос Joy а младите се спотайват!!!!!(Дали тайничко не ни се  Joy)
Русалка, искам специално да се обърна към теб. Мислех дали да го направя на лични, но реших че това което ще напиша трябва да се чете. Аз не съм специалист и в никакъв случай не мога да дам мнение по отношение възможностите на даден лекар. Но понеже от един пост който прочетох останах леко възмутена искам да пиша. Първо от сърце ти желая да мине бързо и леко цялата операция. Преживяла съм я и ти гарантирам, че ще се въстановиш бързо. Тези операции не са сложни, бих казала рутинни и всеки специалист хирург, който ежедневно прави такива операции ги счита за рутинни. Най-хубавото в цялата работа е, че вече си избрала екипа. Следвай решението си и се опитай да се успокоиш, защото това е много важно. Знам миличка, че е трудно но ти все пак се постарай. Колкото до твърдението в поста искам да ти кажа, че хирурга прави операцията, а хистологията  и резултатите се правят от други специалисти. Най-малко сега в този момент е необходимо да си мислиш за разсейки. Още веднъж ти желая успех мила. Peace

# 531
  • Варна
Здравейте момичета,
Майка ми я изписаха на 18.05 след операцията на гърдата и от тогава до сега хирурга все още не е издал епикризата. Нормално ли е толкова време?Мисля че губим ценно време, но знам ли какъв е реда. Един път казва че ще има ЛТ и ХТ , после казва, че нямало нужда а само с хормонално лечение...?

# 532
  • София
Не е нормално. Хирурга не може да каже какво ще е последващото лечение. Това се прави от комисия.

# 533
  • Пловдив
margi4,   bouquet   bouquet   bouquet благодаря ти мила. Ако не беше писала тези окуражаващи думи, щях да се спека  Rolling Eyes
marym,  Confused наистина съжалявам  за лошото развитие на нещата, но не губи кураж. Аз вече съм решила и ... не искам да имам негативна нагласа.
Вярвам на знаците, които ми дава съдбата  Peace Д-р Ямаков откри проблема и ми направи хистероскопията и му имам голямо доверие /дълги години е лекувал успешно голямата ми дъщеря, а и професора ми хареса./
Днес пък в офиса пристигна един руснак, с който имаме обща работа и носеше за колеги няколко опаковки с билкови смеси от тази билкова аптека. Едните бяха за подагра /един колега пил чай и се излекувал/ и другите за диабет. Та се ядоса, че не сме му споделили преди да тръгне, за да ми донесе и на мен - разказа за много излекувани, в т.ч. и неговата майка. Той е много интелигентен човек, а и няма интерес да ни заблуждава.
Мисля, че си струва това чаепиене на билковите смеси / а и това го приемам като знак на съдбата  Simple Smile/

# 534
А какво стана с Nezabravka,някой има ли информация?

# 535
А какво стана с Nezabravka,някой има ли информация?

Днес по едно време я мернах на балкона,ама ...нито дума...ни вопъл...ни стон!

# 536
а някои да каже след колко време дни след операцията трябва да се почнат упражненията за раздвижването?

# 537
и хапчета зофран помагат ли да не се драйфа защото аз не съм почнала химиите още а искам да взема мерки.ДР.ми ги изписа но не ми каза кога да ги почвам и по колко,каза да му се обадя но все пак да питам ако някои ги е ползвал да каже по колко и откога се почват преди или след химеото.Моите са 4 мг?

# 538
  • София
Милано здравей!
Раздвижването започва още в клиниката, два дни след операцията идва рехабилитаторката и започва въстановяването! После  след изписването продължаваш в къщи - ще прочетеш на първа страница. Колкото до Зофрана може и изобщо да не ти потрябва. Не знам кой  ти го е изписал предварително.  Той се дава в болницата преди вливката. Ако не разполагат с него, тогава може и да си го купиш. На мен лично не ми помагаше изобщо - драйвах си кротко и напоително Laughing Ако си по-едричка и се нуждаеш от зофран - дозата е от 8 мг.

# 539
Днес е Международния ден на блондинките,Честито на всички русокоски   ura
 Зара нали с теб сме блондинки по принуда,значи и ние имаме празник.

Общи условия

Активация на акаунт