Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 518
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте отново от мен!!

Днес минах вливка номер 3 Simple Smile Обаче ме сюрпризираха с лъчетерапия, след химията, която ще продължи 40 дни  ooooh! Чак се чудя дали някога ще чуя някоя положителна новина Sad

# 511
  • София
Сис, тя Миленката е друг случай /да не ме чуе,щото ще ме бие/ hahaha hahaha hahaha
Даже ми е чудно как така се е кротнала напоследък  newsm78
Каролче, ами почакай малко де, ти сега започваш. Ще чуеш не някоя, а много положителни новини, имай търпение !
Само дето се чудя защо 40 дни ?

# 512
Сис, тя Миленката е друг случай /да не ме чуе,щото ще ме бие/ hahaha hahaha hahaha
Даже ми е чудно как така се е кротнала напоследък  newsm78

А бе като стана дума ,тя не трябваше ли да ходи на гинеколог тия дни?! Thinking

# 513
  • София
Май за днес беше.
Късно довечера сигурно ще рапортува !

# 514
А де, и аз това се чудя, надявах се вие да ми кажете вашите предположения  Rolling Eyes

# 515
Гледам за хубави неща си говорите ...секс, кекс и други подобни. Embarassed И аз позабравих що значи това .... престраших се веднъж след операцията , ама от тогава минаха има, няма 6 месеца Joy Joy Joy
пък по повод рейки и тем подобни - снаха ми  от Германия ми праща снимката в Бразилия , там да и бае някакъв гуру.... върна ми я и сега съм си я турнала на хладилника да ми излъчва положителна енергия / не ,че съм усетила нещо де  Mr. Green/
Кали , ти си специален случай , затова  Hug.... не стига , че те тровят с бяла и червена химия едновременно , ами и двойна доза облъчване ...ама те си знаят , лошото е , че не обясняват  Thinking

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 19:15 от @tani4ka

# 516
А де, и аз това се чудя, надявах се вие да ми кажете вашите предположения  Rolling Eyes

В лечението ти няма предположения! Каквото кажат докторите-това е!
Обаче относно личния живот-пътувания,храна,секс,ще ти кажа само едно-всичко,което ти доставя удоволствие-прави го!!!
Не се дръж със самата себе си като с болна,че току виж навЕрно се разболееш! Mr. Green

# 517
Благодаря ви момичета за отговорите.   bouquet
Желая на всички успех в борбата, много здраве, щастие, любов и успехи   bouquet Hug

# 518
Разбрах аз,че съм специален случай...И никой нищо не ми казва защо...уж нямаше да има лъче..сега 40 дни лъче..просто онемявам...И тая вечер като отивам и им казвам,че съм за венозен зофран, те гледат документите и викат:тука не е писано такова нещо. Аз им казвам,че си го искам. Сложиха го те. После им искам дексаметазона за утре сутрин и вечер да си го сложа в нас. те ми викат:ти имаш само вечер. Викам :как вечер, трябва и сутрин...Сверяваха те,какво правиха,дадоха ми за един път..Айде връщам се да си искам и за вечерта...Общо взето трябва все в ръцете да ги гледаш...  ooooh! Сериозно се замислям да отпочна писането на книга Simple Smile

# 519
Мацки ,извинявам се ,че пак нахлувам в темата ви , но се нуждая от вашия отговор
при мен нещата са ( за припомняне ), че мамолога каза да отида на хирург , аз отидох на частно при Д-р Марков от онкото и той каза , че бучката ми не е бучка а структура  Shocked ( а всички други я определят като ФА или киста ) - обърках се - не искам само за да си осигуря спокойствие да я махна ако не е наложително  Embarassed Sad Tired
та въпроса ми е - има ли някои от вас опериран с по малка бучка от 1 см която да е излязла РМЖ ?
все ме е страх - взела съм решение ( не знам дали е правилно ) за сега да се следя на 3 месеца , но ако расте я махам - подвижна е ,на паплацея я усещам като гума .
моля отговорете ми на въпроса в червено - от значение е за мен  smile3525
много здраве

п.п. може и на лични ако смятате това за спам - Благодаря !

# 520
  • София
Аз !
Пъвоначалната диагноза при това беше фиброаденом.
Да, ама не...

# 521
joremimi, а нима заради спокойствието ти не си струва да се подложиш на операцията?!
Дори и за един миг да се е зародило съмнение в теб,то ще те гложди до края! А как мислиш,че се живее с такъв смут душевен!
Пък и без да го махнат и изследват,никой,ама никой не може на 100% да ти даде отговор какво е! А нямаш ли 100% сигурност,все едно си си докарал беля на главата! Peace

# 522
  • Пловдив
Здравейте слънчеви сладурани! И аз да дам отчет: след много мнения, препоръки, насоки от близки и познати  noреших: да си продължа там, където бях /хирургиите на Пещерско шосе, опериращ проф. Пехливанов и д-р Ямаков/.  Направих вече снимки, ехографии и т.н. - всичко там е ОК и в понеделник постъпвам, а вторник ми е операцията. Вече ми е доста по-спокойно, като ми е ясна "програмата"  Mr. Green.
Милички, да сте живи и здрави и мноого късмет на вас и близките ви. Бог ни закриля и обича  Heart Eyes
Страхотни сте и много ми е уютно при вас   bouquet

# 523
понеделник постъпвам, а вторник ми е операцията.

Ммммдаааааа,вторник е един добър ден за операции...А ние тук ще стиснем здраво палците и ще се молим за теб! Ти пък щом се почувстваш в кондиция да ни се обадиш,драсни два реда за да знаем,че всичко е минало добре!
Късмет,момиче! Hug

# 524
  • Пловдив
Благодаря   bouquet По мои "изчисления" не беше най-подходящ ден, че е почти в пълнолунието, но вече се самоубедих, че е добър  Laughing Ще пиша, разбира се! И се моля за всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт