Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 29

• 66 476
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
46 кг съм а нещо по силно от зофрана тогава защото ако драйфам много ще изчезна?

# 541
46 кг съм а нещо по силно от зофрана тогава защото ако драйфам много ще изчезна?

Нищо няма да ти спре повръщането! Може да го пооблекчи и вместо 6  да повърнеш 5 пъти,но ...
Не искам да те шашкам,но това е истината! Peace
А за изчезването не се безпокой! Дексаметазонът ще ти помогне да не изчезнеш,дори ще порастнеш! Wink

# 542
приятна вечер,момичета!хубава новина за лека нощ:сцинтиграфията показа,че костите са ЧИСТИ!какво там пишеше след ТАС(явно това е ПЕТ скенер) не знаем.Да знаят всички,да не се плашат предварително.Резултати от биопсията чакаме..
Пожелавам спокойна нощ на всички! Hug

# 543
приятна вечер,момичета!хубава новина за лека нощ:сцинтиграфията показа,че костите са ЧИСТИ!какво там пишеше след ТАС(явно това е ПЕТ скенер) не знаем.Да знаят всички,да не се плашат предварително.Резултати от биопсията чакаме..

Алиса, всичко ще бъде наред,мила! Не спирай да вярваш в добрия изход! Hug

# 544
  • Пловдив

Алиса, радвам се, всичко ще бъде ОК. Hug Hug Hug
Вчера в София беше супер, и все още ме държи, щастлива съм. newsm68

# 545

Ти пък ко прави в София бре?!  Пак ли по мачове?!:thinking:

# 546
  • София
Алиса всичко ще е наред, виж колко много хора дружно се молим!!! Praynig Вярвай мила!
Сис    love001

# 547
  • София
Алиса, аз не се моля - сигурна съм в благоприятния изход от всичко  newsm10
Вероятно защото съм естествена блондинка  Joy Joy Joy

# 548
  • Пловдив

Даааааааааа. Ботев игра бараж за влизане в А група.

# 549
  • Русе
Алиса,това е просто прекрасна новина  bouquetТъкмо тези дни ми беше много тъжно покраи
вашите проблеми и си мислех за какво минаваме през тези мъки ако няма ефект.Но все пак вярвам
че всичко ще е наред.Успех и кураж на дъщеричката ти и на теб мила.

# 550

Даааааааааа. Ботев игра бараж за влизане в А група.

По емотикона ти съдя,че е влезнал?! Thinking

Маме, нещо напоследък ми се видиш по-руса от обикновено? Номера ли си сменила? Thinking

# 551
  • София
Туй от ЕГН-то дете  Grinning
А за Ботев, ми то се знаеше, че тъй ша стане. Няма как да се скрият талантите !

# 552
Здравейте!!

Извинете ме, прочетох ви по диагонал,че едвам сега сколасвам (дето се казва). На мен Зофран НЕ ми помогна. Пих предният път..по-зле ми стана. Сега съм захванала нова тактика. Ставам сутрин, изпивам едно от вълшебните хапчета, които ни раздаваха с торбите в болницата (някой да му напише името- Руми,Танче?) ,хапнах суха храна-препечени филии и солети и цял ден няма и следа от  Sick Дано изкарам леко и нощта. Иначе Дексаметазончето помага яко за закръглянето...Щом моят лекар ми каза,че съм се поналяла от него... Също към тактиката съм включила и НЕ лягането Simple Smile Седнала, в движение-да, но лягане НЕ. Откакто прочетох справочника, който бяхте качили по-рано съм предпиела нови методи  Hug Hug

Хубава вечер на всички от мен!!

# 553
Цитат
Ставам сутрин, изпивам едно от вълшебните хапчета, които ни раздаваха с торбите в болницата (някой да му напише името- Руми,Танче?)
..... Joy  Разетронче бе мило  Mr. Green
Честит празник на блондинките   bouquet

# 554
  • у нас - на брега на морето
Здравейте, мили !
Доста сте изписали за 2 дни, но ви изчетох до буква.
Алисса22, радвам се за вас! Тези дни и аз си мисля много за дъщеря ти! Успех и повече поводи за усмивки! Hug
Бенджолина, не съм специалист, но си мисля, че поради извадения бъбрек на баща ти не искат да правят ПЕТ скенер, защото там преди скенера ЗАДЪЛЖИТЕЛНО искат изследване на креатинин и урея, защото бъбреците трябва да могат да изхвърлят изотопа по-бързо. Ако има проблем, то изотопът ще се задържи по-дълго време, а той не е съвсем безобиден. Желая му успех и да не се налага да му правят. Може и заради бъбрека да не му правят химиотерапия.
Ваничка 75, радвам се, че те виждам щастлива от мача! newsm10  newsm44
KaRoLa, аз се чудя, как изобщо може да се пазарите за лекарства?! При нас въобще не ни даваха всичко, което е изписано по протокол и нямаш представа какво и колко ти е назначено.
milano2008, аз си купувах ампули Зофран и таблетки. Казаха ми /след третата вливка/, че не се ли направи първата инжекция преди да те е хванал махмурлукът, после колкото и да изпиеш - няма полза. След това точно на определеното време се пият табл./непременно по 2 от 4 мг - идваха по-евтини от 8 мг/ така поне 2 дни. Не, че няма да ти става лошо, но няма да повръщаш. От друга страна имат странични ефекти, че ти съхне устата и главоболие, та се налагаше да пия Кафетин/само от него ми минаваше/. Това, което ти е писала Каролка със сухари, препечени филийки, сиренце, кашкавалче, маслинки също помага. Късмет! Извинявам се, че станах доста обстоятелствена.
Русалка, с теб сме! newsm10
Лека нощ!  sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт