Бременни майки в чужбина - Тема 43

• 45 183
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Кора и аз също подкрепям мнението на Boubou. Аз съм далеч от моята свекърва и не съм живяла с нея и не знам как е,но дано да не е така.

Едно само ще ти кажа пази се ти,защото си бременна и пази детето си.Дано да се махнете скоро от нея да сте спокойни и щастливи  Hug

Бебелина честита ти рожба,да ви е жива и здрава  smile3525  ylinfant

# 676
Бебелина, честито и от мен!!!! Само да кажа, че историите за раждане са ми най, ама най-любимите постове. Не мога да им се наситя Simple Smile Simple Smile ОЩЕ, моля!

Аз пък седя и чакам да не ми се обадят от болницата. Взеха ми кръв за всичките там кофти работи и казаха, че ще ми се обадят само, ако имам висок риск иначе няма да чуя нищо от тях. И така дано никой не ми звъни тази седмица.

# 677
Честито  БЕБЕЛИНА   bouquetДа сте живи и здрави . Много щастливи и с голям късмет!!!Извинявам се ,че те пропуснах,просто съм афектирана.Но ме зарадва прекрасната ти история за раждането ,много,Всяка болка си е заслужавала , защото малката Леа сега е в прегръдките на мама  Hug

# 678
Корче, чакам да се отчетеш с хубави новини днес  Praynig Hug

# 679
Относно козметиката за детето ние не ползваме никаква. Къпя я, само с водичка, а после я мажа с зехтин и масло от карите, които сама съм си забъркала, изцяло натурални продукти. От време на време ако има проблем с дупенцето, я мажа със Судокрем и това е. Няма нужда да цапате децата с каквито и да е продукти, а и ще спестите за мен излишни разходи.

Кора браво, отдавна трябваше да избухнеш според мен.

# 680
  • Switzerland
Хопаляяяяяяяяя сладурки  Hug
Бебелина    bouquet мерси за позитивния разказ  Hug
Кора миличка опитвай се просто да ги игнорираш и избягваш тия тъпаци , защото наистина  може да навредят на теб и на бебето , знаеш ли какво са пушили и пили преди да ги видиш  #Cussing out Пази се много  Hug
Val много се радвам на твоите животинки  Wink , сега и ние се сдобихме с две котки и в къщи е весело , особено вечер , ама кво да правиш  Flutter
eva_82 аз козметика ще купя живи и здрави като се приберем с бебчо в къщи , много е относително какво ще понесе на нежната кожичка а и така ще видя какво ще ме посъветват в болницата  Thinking
nJlaMuTo те не , че са толкова трудни заради чакането според мен , колкото заради тежестта и обема на коремчето  ooooh! не знам дали споделих с вас , че благодарение на тези размери се сдобих с един не толкова симпатичен белег точно под пъпа  #Crazy ама като не мога да преценя разстоянията ще си го нося  hahaha
Момичета аз се сдобих с количка , нооооооо идва големия въпрос : какво кошче или кошница пасват на  Quinny Buzz ? Някоя от вас ако е наясно ще съм благодарна да даде съвет , ето я и самата количка
Скрит текст:

Boubou и тук е така , взимат си материал за тестове и само ако има проблем звънят , аз дори нямам идея какво ми изследват  newsm78 благодарение на фактурите за плащане разбирам какво аджеба са тествали , но не и резултата , сега например разбрах , че с цито намазката последния път са правили прословутия Стреп Б тест , и щом док не е звъннал , значи всичко е ОК  ooooh!
Оставям ви милички , отивам да се опитам да се епилирам  smile3515 , че за мен това е някакъв кошмар  Sick

# 681
Има сърдечна дейност   Heart Eyes И Николай е добре,и ни дадоха добра цена за къщата.Срещата с психоаналитика мина много добре.Сега остава да се изнесем на квартира.Надявам се в най-скоро време,защото на Джоуи му отпуснаха само 10 дни да е първа смяна  Sad,Като е втора или нощна не знам дали ще мога да се справя сама.Имам предвид с всичкия стрес и неприятно усещане,че съм близко до тези хора.Самата идея ,че са в другата къща и ми се свива стомаха на топка.Пия Магнезиум ,много е добро,но не трябва да се прекалява.

# 682
  • на брега на морето
Кора, миличка, късмет! Hug Както и другите момичета са написали-опитай максимално да се абстрахираш от тези индивиди. Наистина е много хубаво, че имаш подкрепата на мъжа си. Всичко ще се нареди лека полека, ще видиш. Гушки. Hug

# 683
Има сърдечна дейност   Heart Eyes И Николай е добре,и ни дадоха добра цена за къщата.Срещата с психоаналитика мина много добре.Сега остава да се изнесем на квартира.Надявам се в най-скоро време,защото на Джоуи му отпуснаха само 10 дни да е първа смяна  Sad,Като е втора или нощна не знам дали ще мога да се справя сама.Имам предвид с всичкия стрес и неприятно усещане,че съм близко до тези хора.Самата идея ,че са в другата къща и ми се свива стомаха на топка.Пия Магнезиум ,много е добро,но не трябва да се прекалява.
Еха, браво! Знаех си аз, че просто е било рано за доплер  Simple Smile
Браво и за къщата, нареждат се нещата, само още малко търпения и ще сте далеч от тази вещица свекърва ти.  Hug
MilaB мисля, че макси кози ставаха за този модел, но да не те подвеждам все пак е добре да питаш в магазина. А и някоя мама ползвала я може да се включи със съвет. Simple Smile Честита количка  Simple Smile да си е ползваш с кеф  Simple Smile Hug
За козметиката и аз мисля да не е всекидневно ползването на душ-гел или отмиващи препарати, но мисля веднъж, два пъти в седмицата е добре. За това се спрях на Веледа защото прочетох много хубави мнения а и е уж с натурални съставки без никаква химия и боклуци, уж дерматологично тествано, одобрено от педиатри....абе дано не е само реклама, но като съставки изглежда обещаващо  newsm78

# 684
Кора, едно голямо гуш имаш от мен  Hug Hug Hug Браво за сърчицето и за добрата цена на къщата! Сега важното е да се успокоиш и да се преместите. Дръж ни в течение  Hug Hug Hug

MilaB, количката ти е много готина със здраве да си я ползвате. А само да те питам, защо търсиш столче, което да пасва на количката? Нали самата количка ти е с два коша - летен и зимен? Не може ли столчето да е просто различно и да не е задължително да пасва на количката?

И аз си имам количка - ето такава си купихме с тази разлика, че е с двойни колела отпред и дръжката не е цяла като на снимката

Бебелинка, страхотен разказ!  Hug Да сте живи и здрави!

Останаха ли още "юнки", които не са родили? Или да почваме да се бройкаме ние "юлките"?  Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 11:10 от NellyDi

# 685
  • Немция
Koра , и от мен едно рамо за подкрепа ! Цялата ситуация е ненормална, обирайте си крушите и заживявайте някьде насаме на спокойствие!

Нашето Макси Кози сьщо така се вмъква в коли4ката, както при НелиДи.

Относно козметиката- и аз сьм ползвала такава при Бибит4ето с минимално коли4ество- за дупе и шампоан4е ведньж седми4но за цялостно измиване, ина4е карахме на води4ка.  За дупе ползвахме много 4есто крем4ето, бебето беше по 4, 5 пьти на ден наакано, 4есто се подси4аше, колкото и редовно да го сменяхме. За много за4ервено дупе ползвах и цинков крем от тежката артилерия, Desitin от аптеката, тогава Веледата ве4е не помагаше.
Освен това водих бебо на курс по бебешки масаж и там ползването на бебешко олио бе необходимост. С олиото на Веледа пак нямаше никакьв проблем, после и у дома му правех масаж на тялото. От форума се бях подлъгала и пробвах с преварен био-зехтин, оба4е никога пове4е- бебешката кожа и това не понесе. Naughty Така 4е... за мен Веледата беше най-добрия избор, голяма реклама й направих. Wink

# 686
Момичета безкрайно съм благодарна за подкрепата,която ми указвате в този момент  Hug
Имаме предложение за един апартамент и ще се възползваме.От утре започвам да стягам кашоните и със сестра ми да чистим основно къщата.Николай е малко нервен покрай цялата тази история,но с всеки изминал ден и аз се успокоявам като виждам ,че лека полека нещата се нареждат.Бях много тъжна първия ден,защото не успях да му отдам това внимание и любов,с която всекидневно го отглеждам.Днес сме планували да излезем към града и пшосле да заведем Аксел(кучето) в някой парк .Цял ден навън,времето е страхотно,цели 27 градуса  Grinning

# 687
Привет! Минавам за да ви кажа, че на 24/06 се роди дъщеричката ни Мелина  Simple Smile 48 см и 2930 гр. Сравнително бързо и леко раждане, благодарение на епидурала  Peace От вчера сме си у дома. Кърмим се успешно, млекцето дойде на 2-3 ден и бебка успъа да качи 190 гр за 2 дена  Blush Когато имам малко повече време ще разкажа още и ще ви изчета подробно!
Гушки за всички и спокойно и безпроблрмно бременеене с красив финал!

# 688
  • Ispania
Verinka, да ви жива и здрава малката Мелина  bouquet.Много да ви слушка, много да папка Mr. Green и само хубави моменти да ви носи винаги. Hug.
На теб бьрзо вьзстановяване.

Кора, не мога да си представя ужасьт през който минаваш(си минала).Оба4е имаш достоен мьж, щом толкова бьрзо е взел решение да продаде кьщата.Имайки такьв 4овек до себе си, няма от какво да се притесняваш.Дано скоро продадете  кьщата и вси4кият този кошмар си остане то4но това-кошмар.
Гледай си детето и се пази. Аз на твое място бих подала жалба в полицията. Няма нищо да направят, но поне едно "устно предупреждение" сигурно ще полу4ат роднините на сьпругьт ти. И да не полу4ат това, ве4е ще има писмено доказателство ако някога недай си боже стане нещо.
Много се радвам , 4е има сьрде4на дейсност Grinning, знаех си аз  Wink

Boubou, спокойно Hug.Сега като звьнне телефона и е непознат номер, не мисли веднага най-лошото Laughing.Аз сьщо 4аках така да ми се обадят.Един ден ми звьнна телефона, представиха се 4е са от болницата, аз ве4е полу-побеляла 4акам да кажат какво ЛОшО има, а те просто ми се обаждат да ми сменят 4аса за ехографа, с един 4ас по-рано Joy

MilaB, много ми хареса коли4ката Peace, най-ве4е цвета Wink.
Имате си две котета?Еййй зна4и и при вас е весело ве4е Joy.

Ние в4ера влезнахме с половинката в един зоомагазин и гледам на една витрина три котенца. Две бели и едно шарено, шареното мноооого салди4ко Embarassed.Веднага направих мили о4и на половинката а той само ми каза, 4е пове4е в зоомагазин няма да влизаме hahaha, така се сдобихме с малкото коте което е в нас миналият пьт като влезнахме в такьв магазин ooooh!.Ве4ерта седим ние и гледаме ма4а, а аз само за котето си мисля. Пак му подхвьрлям за котето, той ме поглежда и ми со4и малкият дивотин4о hahaha,който ска4а вьрху голямото коте и му хапе опашката, и ме пита"ей такова още едно ли искаш Joy?".

ИНа4е моето безсьние е ве4е като болест.Ужасно е топло тук, както до преди един месец се оплаквах от ниските температури, сега сме на 41 градуса през деня и на 35 през нощта.По цяла нощт се поливам с вода и се завивам с мокри кьрпи #Crazy. Душ си взимам по три-4етири пьти на ден, станала сьм като водна жаба Mr. Green

# 689
Verinka, честита дъщерича  Heart Eyes Да ви е жива и здрава, бързо да наддава, да слуша много  Heart Eyes Hug
Val, много жега при вас  #Crazy  пази се  Hug Тук  е много задушно днес също, навсякъде съм отворила прозорци и врати.... и е ужас..
 Еха, NellyDi, колко малко ти е останало, само 5 седмици  Heart Eyes
Кора, браво за хубавите новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт