Трафик на хора

• 6 161
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
  • Kопенхаген
Знам, че доста жени са му били навити, а предполагам и мъже. Ако случайно някоя мека китка се е прежалила да се захване с ягодобер...
Не знам темата дали е сеирджийска, но не ми се вярва съфорумки, които са били изнасилвани да искат да си припомнят отново всичко това.
Но е факт, че познавам жени, които са били изнасилвани и не са си извлекли никаква поука от това. Никаква предпазливост, предоверчивост към разни досадни елементи, примесена с гостоприемство и неспособност да казваш "Не" и да игнорираш суетата си - отвсякъде потенциална жертва за всякакви изверги.
buttinsky, под '' сеирджийска'' имам предвид, че минава някой от тук, пуска някаква такава щуротия и си бие шута, след това само проверява кокло са се навързали.
Иначе съм съгласна с последното казно от теб  Grinning

# 16
Това с изнасилването ми е чудно как се е случило, ако тя самата по някакъв начин не си го е търсила или провкирала.
doh doh
Изгубих ума и дума, прощавайте.
Shocked...и аз!!!
Но Мадам често си чеше езика в оригиналНИчене Whistling

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 10:00 от МарЧЕВА -Мараа

# 17
Това с изнасилването ми е чудно как се е случило, ако тя самата по някакъв начин не си го е търсила или провкирала.

Това изказване грабна титлата за днешното най-силно вонящо ла*но, цвъкнато във форума.

# 18
  • Kопенхаген
Хайде да видим кой ще грабне второто и третото място? Така като гледам и други ги сърбят езиците.
А подхвърлената от мен фраза беше в отговор на несериозността на темата. Ама то се вижда де, че доста се навързаха.

Алиса , ай сега можеш да отидеш да ме разнешеш из форума.

# 19
  • София
Първо, заглавието на пуснатата тема, не отговаря на описаното. Но това което се е случило на тази млада жена е страшно.Всяка една от нас е флиртувала, но понякога някои  мъже го разбират погрешно.Никоя жена сама не би си го търсила. Ако е така, както е написано, нека да проявим съчувствие и  да подадем съвет.Никоя от нас, не е застрахована в един или друг момент.В пресата  тези дни, беше публикувано  за един таксиджия изнасилвач. Ние всички понякога се возим в таксита.

# 20
  • София
"Бай бабо да не те срещне мечка"!!

# 21
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Здравейте момичета.Моя близка замина да бере ягоди в Испания.Там преживя кошмар-изнасилване.Не е потърсила помощ.защото не знае езика.Сега се прибира.срината психически и физически.Трябва да продължи да живее.а този кошмар не може да се изтрие с магическа пръчка.Моля.ако някой е преживял подобна трагедия -да сподели.Благодаря Ви.
Вашата позната е трябвало веднага да отиде в полицията да подаде оплакване и в болницата за да бъде освидетелствана от съдебен лекар. Въпреки че не знае езика от полицията веднага щяха да и обърнат внимание и дори и да и осигурят преводач. Почти във всяко най-малко градче има българи. В полицията имат адресните ни регистрации и при нужда от преводач ни търсят. Мен също са ме викали няколко пъти за да превеждам на нашенци които не знаят испански.

# 22

Като гледам как ти сам самичка си се оцапонтваш до уши, не мисля, че ти трябва помощ в тази насока.

# 23
Цитат
Моля.ако някой е преживял подобна трагедия -да сподели

Вие не разбрахте апела, призива беше да споделяте, не да давате съвети и насоки...Споделяйте, бе.... ooooh!

# 24
  • Kопенхаген

Като гледам как ти сам самичка си се оцапонтваш до уши, не мисля, че ти трябва помощ в тази насока.

Само МарЧЕВА -Мараа, усети тънкия ми замисъл. Ти и останалите втрещени действахте първосигнално. Експеримента отдавна приключи...

Виж Tumba_lumba е осветила идеята на темата, ако имаш нещо да споделяш в тази посока давай, ако ли не трай си и не се вживавай толкова много.

Тъпо е да си уж жертва на изнасилване и да не предприемеш каквото и да е било действия, най малкото да информираш правоохранителните органи. Ами вместо това да се прибереш с подвита опашка, а приятелката ти да те ранася по форумите.

# 25
  • София
"Експеримента " не ми хареса.Тъпо е!Аз изпитах ужас..

# 26
Допълнение към темата-другите българки са предпочели да запазят работното си място.вместо да помогнат на момичето.Насилникът е бил така наречения -патрон.Поредния съсипан млад живот.

# 27
Насилникът е бил така наречения -патрон.
Искаш да кажеш, че след изнасилването тя е продължила да си работи чинно?! Идва ми една четирибуквена дума в главата...
Права е Мадам:
Тъпо е да си уж жертва на изнасилване и да не предприемеш каквото и да е било действия, най малкото да информираш правоохранителните органи. Ами вместо това да се прибереш с подвита опашка, а приятелката ти да те ранася по форумите.

# 28
Ситият не вярва на гладния.Ясно е.че се прибра в България .Въпроса е -как да намери сили за да продължи да живее.

# 29
Да отиде на психолог, но на такъв, който провежда терапии, а не тъпчещ с лекарства, които да замаскират проблема - в БГ е пълно с подобни некадърници.
Ти защо търсиш решение вместо нея - тя няма интернет ли?

Общи условия

Активация на акаунт