Лидл ::15::

• 108 607
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Да похваля грейпфрута - червен и сладък !

# 76
  • София
а някакви отзиви за самобръсначките им? не еднодневки...

# 77
Искам да ви кажа, че направо сме влюбени в сладоледите на клечка-валила+ отгоре шоколад и ядки за 70 ст... Всеки ден ходим да вземаме от там сладолед Simple Smile Прилича на BOSS на делта, ама откъм цена е 3 пъти по-евтин Simple Smile

# 78
  • София

Мъжът ми изобщо не ги одобри.

# 79
  • Варна
Някъде из предните теми някой беше написал, че кетчупът Kania бил гаден - е, на свой риск и страх от негативния отзив взех за пикник - ами, страхотен е!

Аз по принцип не обичам кетчуп, за разлика от детето, но този много ми хареса - гъст, тъмночервен и вкусен! Явно, вкусове различни и се чудя вече дали да вярвам стопроцентово на мненията тук  Simple Smile

# 80
От скорошните покупки да не пропусна да похваля чипса с уасаби (много интересен вкус, не е безобразно солен също) и блатовете за торта Peace Преди време четох, че точно блатовете не стрували, но аз поне не видях нищо различно от бг блатовете, освен че цената им е дори по-ниска. Ще взимам и друг път от тях със сигурност Simple Smile

# 81
  • София

мерси, тогава да си кара с жилета по-добре Wink

иначе си взехме от чехлите, за домашни, на мен са ми мн приятни, напарво ми почива стъпалото като ги сложа....

# 82

иначе си взехме от чехлите, за домашни, на мен са ми мн приятни, напарво ми почива стъпалото като ги сложа....
За тези чехли ли става въпрос?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-1A5E3AD2-90D1813A/lidl_bg/hs … l/index_15693.htm

# 83
  • София

мерси, тогава да си кара с жилета по-добре Wink

О, с Жилет изобщо не могат да се сравняват,
класи надолу са. Мъжът ми пробва 2-3 пъти да
се бръсне, остъргваше се целият и великодушно
ми я прехвърли на мен. Смених ножчето, опитах
да си избръсна краката, остъргах се и аз и я
изхвърлих.  Grinning

# 84
  • София
Gianna - да, тези.

Sophia L. - мерси, няма да пробваме дори Simple Smile

# 85
Здравейте, момичета  Simple Smile Да се похваля и аз- днес си купих степера, че спешно трябва да стегна телеса и да топя килограмища, трупнати през зимата Laughing Метнах се веднага да го пробвам и сега цялата съм схваната Crazy
Иначе си имам някои много любими неща от Лидл, за които ходя всяка седмица задължително- много харесвам тази шунка, която е сега на промоция, свинското в собствен сос, немския кашкавал, както и гръцкия, капучиното постоянно взимам и от двата вида-ванилия и шоколад, както и зеления чай, салам екстра, май немски беше, но много ми напомня на нашенския петрохан....много неща са, но в момента не се сещам вече, за кое по-напред да кажа Laughing

# 86
  • Viena
А.аз да похваля кокосовото мляко(от промоцията)страхотно е,такава супа направих,че....  chef

# 87
... че да вземеш да ни кажеш рецептата. Laughing

# 88
... че да вземеш да ни кажеш рецептата. Laughing

И аз се нареждам за рецепта, както и за други интересни употреби на въпросното Wink

# 89
  • Viena
Това е рецептата,страхотна е http://tanitaang.blogspot.com/2010/08/blog-post_09.html ,рибния сос също го взех от промоцията.  chef

Общи условия

Активация на акаунт