Лидл ::15::

• 108 741
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Подочух, че имало някакви шатри с разпродажба на нехранителни стоки пред магазините Лидъл, в Пловдив има ли такова нещо, имало дрехи на актрактивни цени?Примерно блузка и пола за 2.50 лв, снощи бях на нашия на Пещерско, ама такова нещо не видях.Ако сте взели нещо от такава разпродажба споделете.

# 286
  • софия
Кой искаше детски бански Simple Smile?

Пу за мен палатката!

# 287
  • Пловдив
Подочух, че имало някакви шатри с разпродажба на нехранителни стоки пред магазините Лидъл, в Пловдив има ли такова нещо, имало дрехи на актрактивни цени?Примерно блузка и пола за 2.50 лв, снощи бях на нашия на Пещерско, ама такова нещо не видях.Ако сте взели нещо от такава разпродажба споделете.

Да , имаше в Тракия, но до 21 часа снощи.Ориентировъчно такива бяха цените-дънки за 2.5 или 3.5, поличка и панталонки -2.5, две клинчета -2.5, две блузки -2.5, много сладки нощнички и пижамки-2.5, плажни хавлии -3.5

много са сладки  Mr. Green

# 288
А на този в Пещерско шосе, ще има ли?Как разбрахте за тази разпродажба, на място или в сайта?

# 289
  • Пловдив
А на този в Пещерско шосе, ще има ли?Как разбрахте за тази разпродажба, на място или в сайта?

Имаше брошурки в пощата, разпродажбата беше само в Лидъл тракия

# 290
Може ли да ми кажете дали в Лидъл в Кучука има памперси на Памперс, 5ца.За жалост тук в нашия са останали само 3ки, като цена ме устройват много, навсякъде са по-скъпи.

Дано и при нас има такава разпродажба, като се има предвид как им застояват стоките от този род, вече и брошури не пускат, тъй че ако има такава палатка с разпродажби пак ще разбера последна.

# 291
Някой да има отзиви за дамските бански?

Това с разпродажбите доста добре звучи, но за работещи от 8 до 17ч не върви. Дотогава всичко ще е ометено Simple Smile

# 292
Може ли да ми кажете дали в Лидъл в Кучука има памперси на Памперс, 5ца.За жалост тук в нашия са останали само 3ки, като цена ме устройват много, навсякъде са по-скъпи.

В нашият Лидл положението с памперсите е същото, но аз си взех от Кауфланд на 26 лв. и нещо.

# 293
  • София
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-F91FD83F-A2338966/lidl_bg/hs … m?offerdate=15974
вече се подготвяме за 1 юни Simple Smile
някои тенисчици и бермудки ми се сториха мн симпатични, защо не пускат такива и за по-големи деца, за големите все някакви утепани цветоне и щампи...

# 294
Дрешките на пръв поглед ми харесаха, но ако ще купя нещо, ще е само клинчето, дано да е хубаво на живо.Това 3 блузи за 10 лева си е направо далавера отвсякъде, но аз няма да вземам от тях, защото не знам дали до другото лято няма да са малки вече.Ние за това си имаме предостатъчно блузи вече.Само клиновете са ни кът.

# 295
  • София
мен ме е яд за пиратското сетче фанелки, моят в момента е мн запален на тема пирати и страшно би се изкефил, но ще са му мънички.... Sad
иначе поне от чораките ще се възползваме.

# 296
  • Пловдив
Аууууууу, благодаря за инфото. Интересни предложения има, ще се възползвам и аз за двете  принцеси.

# 297
ох ,дано до тогава се опарича, че да мога да купя и на моето момче бермуди,добре звучи 2 бр за 18 лв

# 298
А има ли кафемашините на Silver Crest? Имам предвид тези, които бяха пуснали в самото начало на 65 лв.

# 299
  • tardis
Клинчетата изглеждат добре ... И тениските.
Аз се замислих за този проектор за рисуване, звучи интересно и ще дебна отзиви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт