Лидл ::15::

• 108 698
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • София-Младост
......
Вчера си взех спрей 20-ти фактор, даже веднага в магазина след плащане се напръсках...Първо, ч епишеше без омазняване, а аз лъснах...второ се изринах по ръцете. Не знам дали има връзка или е само от слънцето... Друг с подобен проблем евентуално?
Да, моя приятелка също се обрина от спрея им.....
Какви парабени има в него?
Ами никакви Е не пише, ето го състава:
alcohol, C12-15 Alkyl benzoate, octocrylene, glycerin, ethylhexyl salycat, aqua, butyl methhoxydibenzoylmethane, diethylhexyl butamido triazone, cyclopentasiloxane, acrylates/octylacrymide copolymer, panthenol, parfum, tocopheryl acetate PPG-12 dimethicone

Ако има кое от всичко е парабен? И дали имам право да го върна в магазина според вас?

# 631
  • София
то не е нужно да има точно парабени, че да се обрине някой....

# 632
  • Някъде на път....
то не е нужно да има точно парабени, че да се обрине някой....
Разбира се, че не е задължително да е от парабените, но е възможно.  Peace

# 633
  • София
също и от парфюми, оцветители, хим. филтър и какво ли още не, може дори да е от въпросното омазняване... но явно не е нейният продукт това Wink

# 634
  • Някъде на път....
О, да, от много неща може да се предизвика алергична реакция и обрив.....несъмнено.
От спрея обаче и моята приятелка получи обрив.
Аз миналата година си бях взела от плажното им мляко - фактор 20 - много доволна бях. Остана ми половин тубичка и го дадох на същата тази приятелка, от него нямаше този проблем.

# 635
да и аз съм доволна от пастите за зъби......
+1 и от мен за пастите и по-специално за тази с 3-те билки (Complex 3 Herbal).

Като консистенция са леко по-различни от масовите Colgate/Aquafresh вероятно защото не съдържат Sodium laureth sulfate, като съставка. На първо миене ми се стори, че не се справят добре, но определено в дългосрочен план зъбите ми са по-доволни.  newsm78

А за доматите, миналата година имаше едни фантастични опаковани в пластмасови кутии с капак. Български бяха и дано отново ги пуснат - много ароматни.

# 636
  • Бургас
......
Вчера си взех спрей 20-ти фактор, даже веднага в магазина след плащане се напръсках...Първо, ч епишеше без омазняване, а аз лъснах...второ се изринах по ръцете. Не знам дали има връзка или е само от слънцето... Друг с подобен проблем евентуално?
Да, моя приятелка също се обрина от спрея им.....
Какви парабени има в него?
Ами никакви Е не пише, ето го състава:
alcohol, C12-15 Alkyl benzoate, octocrylene, glycerin, ethylhexyl salycat, aqua, butyl methhoxydibenzoylmethane, diethylhexyl butamido triazone, cyclopentasiloxane, acrylates/octylacrymide copolymer, panthenol, parfum, tocopheryl acetate PPG-12 dimethicone

Ако има кое от всичко е парабен? И дали имам право да го върна в магазина според вас?

Названието „парабени“ е съкращение от пара-хидрокси бензоена киселина и в групата им влизат метилпарабен (methylparaben E218), етилпарабен (ethylparaben E214), пропилпарабен (propylparaben E216), бутилпарабен (butylparaben).
С12-15 Alkil benzoate  e от по опасните
Използват се за консерванти да не се развиват гъбички в козм. продукти

# 637
  • Някъде на път....
.......Названието „парабени“ е съкращение от пара-хидрокси бензоена киселина и в групата им влизат метилпарабен (methylparaben E218), етилпарабен (ethylparaben E214), пропилпарабен (propylparaben E216), бутилпарабен (butylparaben).
С12-15 Alkil benzoate  e от по опасните
Използват се за консерванти да не се развиват гъбички в козм. продукти
Леле... а аз се чудех това С12-15 Alkil benzoate какво ли е.....  Tired

# 638
Аз писах за рендето. Само в съдомиялна го мия, няма проблем  Peace
Благодаря ти, не посмях до сега, но вече ще го врътна в миялната, мерси за отговора  Hug

# 639
Вчера си взех спрей 20-ти фактор, даже веднага в магазина след плащане се напръсках...Първо, че пишеше без омазняване, а аз лъснах...второ се изринах по ръцете. Не знам дали има връзка или е само от слънцето... Друг с подобен проблем евентуално?
А има ли и лосион за след слънце? Вчера минах съвсем набързо и нямах време да огледам, но пък успях да си отнеса от свинските котлети, които мариновани се изпекоха във фурната за тридесетина минути и станаха разкошни. Друго което мога да похваля е препарата за ВС-жълтия, върши работа и е доста ароматен.
Взех лосион за след слънце на Бочко за малкия /от Елитис/, но много ми допадна и може и аз да го ползвам Simple Smile

# 640
# 641
  • софия
На нас розовите домати много ни харесват. Миналата седмица пак купувах - ароматни и вкусни. Проблеми със стомах не сме имали.
Според мен, като за това време от годината са си ОК. Хубавото е, че идва лято и по пазара ще има градински домати, но си трябва време да съберат слънце.

# 642
Според мен навсякъде има парабени, без специалните серии козметика, примерно за бебета, биокозметика и пр.Майка ми е взимала от розовите домати, хареса ли са й.Не знам дали писах по-напред в темата, доволна съм от слънцезащитния крем, който си купих, не съм се обривала.Да, има лосион против слънце в Лидл, но на тубичката пише крем май.

Включвам се с прясно инфо, въпросните седалки за тоалетна вече са изчерпани в нашия Лидл, били са останали само 2 червени и ние вече сме горди собственици на едната.Въпросните душ гелове и те са разграбени, останали са само няколко бройки

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 09:58 от gitadam

# 643
Не знам дали ще споделите мнението ми, но в последния месец промоциите са коя от коя по-застреляни.Няма за какво да се хвана и да ходи да се купува.Рядко си откривам по една стока. А за едно нещо да се бие половин час път, въобще не си струва. Не може да пускат само кроасани,хлебчета и чипсове. Sad

# 644
  • София
да, промоциите не ги бива много последно време... но пък ние не ходим заради тях....

Общи условия

Активация на акаунт