Пролет, лято и цветя греят моята душа

• 79 091
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Хей, питах за едни малки разсади преид няколко поста. Обещах снимки ако някой разпознае. Стигнахме до извода че са петунии.   Joy Та тази снимка на карамфила е линк към още 80.  Laughing Като чукнете на нея ще ви се отвори албума.  Hug Там бях в неделя на разходка, от там са ми и петуниите подарък за всеки посетител.

# 151
  • Бургас
Страхотни снимки.Разгледах си ги като за почерпка Grinning

# 152
  • Варна
Да се оплача имах кипарис гледах го 8 години в саксия на терасата,тази зима е измръзнал.

# 153
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хексилина, направих си страхотна цветна разходка с твоите снимки, благодаря   bouquet !
Снимка №70 е достойна за всяко високотиражно женско списание  Heart Eyes ! Разкошен кадър!

# 154
  • ГОре на черешата...
Хекси, напълни ми душата Heart Eyes!

Ето и от мен /все едно и също показвам, но не мога да им се наситя.../:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 10:02 от mari_eta

# 155
  • Gone with the wind
Ети,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 156
Мариета страхотни цветенца показваш,а черната петуния ми напълни душата не бях виждала до сега черна,мушките също са ти много хубави сакъзите също,с една дума рай!   Dobri получих цветенцата,много благодаря Hug

# 157
  • Русе
Аууу, Мариетка, с любов ги гледаш тези цветя,то е ясно...ама и те ти връщат обичта да знаеш!
Голяма красота,напълни ми сърцето!!!  bouquet
Нези и ти си знаеш,че всичко при теб е прекрасно! Hug
Хекси,ахахаа,май май петунийки ще са,виждам че и други са на същото мнение! Hug
Извинете ме за спама,но нямам какво да покажа в момента,а не се сдържах да изкоментирам всичката тази красота в темата! Heart Eyes

# 158
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви Hug!
Така е, много, толкова много ги обичам...вярвате или не - с тях лягам и с тях ставам, първо на тях казвам "Добро утро", често им говоря, дори ги целувам...луда работа е моята май Embarassed...

# 159
Аз искам да попитам още нещо за петуниите- като им прецъфтят фунийките само тях ли отстранявате или отчупвате и самото стъбло на което е фунийката.Мариета напълно ти вярвам за цветята,че лягаш и ставаш с тях защото и аз всяка свободна минута посвещавам на тях.

# 160
  • ГОре на черешата...
Лилия, аз подръпвам увяхналата фунийка и тя пада, не пречупвам целия цвят.

# 161
  • Gone with the wind
Аз пречупвам малко и стъбълцето /там, където се оформя семенната кутийка/, да не си хабят напразно силите петунийките

# 162
  • София
Мариетке, как ги увардваш тези кралици от белокрилките? Моите бяха опоскани миналата година и сега чак ме е страх да купувам нови (като знам колко пари дадох миналата година Embarassed)

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 15:00 от Доника

# 163
  • Gone with the wind
Доника, и аз не ги опазих моите - цяло лято се борих с белокрилки. Затова и тази пролет си раздадох всички англичанчета  Confused

# 164
  • на североизток от Рая
  Мариетка, на твоята тераса е приказно. Царството на цветята! Разбирам любовта ти и я споделям напълно. Те и цветята чувстват, че ги обичаш. Не мога да се нагледам на снимките ти.  Heart Eyes
 С каква тор ги ториш? Ще споделиш ли публично? Hug

Аз нямам цъфнали цветя.
 Вчера си купих три газании. Едната имаше полуотворена пъпка, цикламено-лилава е, преди малко се отвори напълно. Другите две май ще са светли. Предполагам - жълти. Много им се радвам, въртя се все край сандъчето като гладна кокошка, сякаш ще предизвикам по-бърз цъфтеж.  Laughing

Друго интересно нямам.
 Чудя се колко петунии да си купя, колко циганчета, къде да ги слагам...Пръст ми трябва, нови саксии, пък не ми е до това сега.

Скрит текст:
Лицето на малкия има окаян вид...Гръб , корем, слабини - ужас, пълен ужас. Мажа и се стискам да не ревна пред него.
 Каката е с три ужасни пъпки на лицето. Дали ще можем да ги заличим?...По гърба също има, но не са много. Дано да не избиват повече.
 Стегнато ми е, тежи ми, не знам къде да се дяна, че да се наплача на воля. Иначе ще се пръсна.

Хубав ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт