Пролет, лято и цветя греят моята душа

• 79 053
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, имам проблем с цвете шифлера. Висока е околко метър и от 2 седмици всеки ден и падат по 5-6 листа. Препестих я на по-хладно защото беше на западна остъклена тераса, но ефект няма... Някой знае ли какъф е проблема..

# 241
И на моята се е случвало да падат така листа ,но аз нищо не съм и правила освем да я полея,поне аз си мислех че беше жадна.

# 242
  • София
Нормално е да падат листа. Установих обаче, че шефлерите не обичат местене Wink

# 243
  • гр.Златица
Скоро не съм идвала..хайде направо с цветния данък :

# 244
Аз четох че не обичали на повече от 20 градуса и за това я преместих, дано да се адаптира на новото място. Но с това падане на листата от красива стана такава опърпана ...  Sad довечера ще я наторя с течен тор дано поне да започне да изкарва нови листенца...

# 245
  • тук...при моите момчета
Здравейте,момичета!Темичката ви е чудна,чета ви с удоволствие!Бих искала да се консултирам с вас:имам мъничка циклама,цъфти в момента.Не съм я приспивала и се чудя кога мога да я преместя в малко по-голяма саксия,защото втора година е в тази и ми се струва,че вече и е тясна.
Сори,че се самоцитирам,но някой дали може да ми даде съвет за моята циклама,моля Praynig А пък като се науча как да качвам снимки,ще показвам и аз Hug

# 246
  • ГОре на черешата...
Медора, идвай по-често, толкова е красиво при теб Hug!

Нормал, изчакай я да прецъфти и я мести. Принципно сега трябва да спи, но твоята явно не е от поспаливите...

# 247
  • тук...при моите момчета
mari_eta,благодаря  bouquet.Ами тя цяла зима си цъфтя с по 2-3 цвята и сега продължава,но ще изчакам и ако"се спре" Simple Smile,ще я пресадя.То сега грудката почти е изпълнила саксииката.Ще продължавам да ви чета с удоволствие,а защо не и аз да ви показвам по нещичко от време на време. Hug

# 248
  • ГОре на черешата...
Ще чакаме с нетърпение да видим и твоите цветенца Hug.

Аз съм щастлива - черното ми сакъзче е оцеляло  Party - имах 2-3 умрели корена и сърцето ми се свиваше да не е то, но ей сегичка една издайническа пъпка ме зарадва...голямото ми "цветенце" също се е справило отлично с матурата, така че мога да отдъхна. За днес Wink.

# 249
  • DE
Благодаря на всички включили се в питанката ми с цветята  Hug
Като цъфне терасата ще показвам! Вчера купих някакъв тор и наторих...от Лидл беше, дано не съм объркала нещо  newsm78

Честито на всички, които са имали или имат повод днес да се усмихнат и да бъдат щастливи Simple Smile

# 250
Здравейте момичета.
Нелка, честита ви годишнина. Още дълги години заедно.  Hug
Още едно празнуване видях.   Hug
Мариета, браво на детето.  Hug
Гра, гра аз само с такъв съм поливала миналата година. Тази за сега веднъж, но мисля да слагам направо в голямата лейка и всички цветя наред. Виждам от едно поливане как живнаха цветята.
Доматите ми цъфнаха и те. Много съм щастлива, дано оцелеят.
За цикламата поне моята я натирих на по хладно и започна да се съвзема, но и аз си мисля че е време да спят.
Аз няма какво да показвам, ходя и бая всеки ден на цветята но скоро май няма да ме зарадват. Имам изкарали цветове на петуниите, но са някак свити и не знам дали ще цъфнат изобщо. Иначе пораснаха значително. Малките и те направиха пъпки.
Колетче от ст. Добри имам при майка ми. Вчера всичко е засадила. Дано се хванат и ще си имам и аз.
Лек ден на всички. Аз отивам да карам моята алергична девойка на спорт. Очите й отново станаха като червен светофар.  ooooh! Sad

# 251
Здравейте момичета от три дни се опитвам да кача снимки и нещо програмата се беше бъгясала ама ето вече се е оправила и мога да ви покажа с какво се сдобих ] [/url][/img]
Да се похваля и колко са ми пораснали два от кактосите които са ми подарък от хейй ] [/url][/img]
И не на последно място моята таз годишна гордост която нямам търпение да напълни сандъка ] [/url][/img]

# 252
  • Пловдив
Момичета, да се запиша в тази тема с малко цъфнали кактуси /с тук -таме бебешки ръчичики край тях, проверяващи дали наистина боцкат/
Скрит текст:

Чудесни цветя видях в последните страници, връщам се да разглеждам.

Между другото съм си захванала доста листа от сенполии, ако някой иска да свирка!

# 253
Между другото съм си захванала доста листа от сенполии, ако някой иска да свирка!
fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

# 254
t_tabakova ще взема и аз да ти  fiuuuuuu  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт