Пролет, лято и цветя греят моята душа

• 79 047
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Скрит текст:
на тази снимка един сладур показва предлаганите цветове: бялата е лилаво -бяла всъщност, кичесто розова, синя и тъмно червена/по-тъмно е отколкото на снимката/. Листенцата са захванати в момента в пластмасови  чашки и даже по-старите вече изкарват детки. От Пловдив съм, мога да пращам където и както кажете, надявам се да оцелеят листенцата. Имам по 2 -3 от всяка, а всъщност нямам толкова място  Embarassed който иска- да дава адрес на лични  Simple Smile

# 256
  • на 90 км от морето
Поздравления на Нели и profesorkata за техните празници днес. Още дълги години да сте обичани и обичащи и да усещате щастието във всеки миг   bouquet
Надявам се скоро и аз да се похваля с цъфнали цветенца  Heart Eyes

# 257
  • Пловдив
Нели, благодаря за предложението да ми купиш Кристалон. Много ми е приятно да те видя и в тази тема. Междувременно аз намерих в едно малко магазинче едно пакетче. Ще отида и до Бриколаж тези дни.
Съгражданке, страхотни са ти тименужките  Peace Аз имам една саксийка от тях, но още не мога да й намеря местенце което да й харесва, дано удържи на моето невежество Simple Smile
Следя с огромен интерес темата. Ще покажа и моите цветя, но нека поразцъфнат още малко.

# 258
Табакова, и аз свиркам, но с по-особена молба.. Около 24ти май пътуваме към Стара Загора.. дали може да минем да ги вземем лично, че не ми се рискува с пращане?  Embarassed

# 259
  • Пловдив
Естествено, че може. Казвай от кои да ти запазя  Laughing Пращам тел. на лични.

# 260
Здравейте, дами, надявам се, че приемате нови попълнения във вашите редици Simple Smile А ето малко и от моите красоти:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 261
Цъфналите кактуси са страхотни  Heart Eyes Не знам дали съм ви разказвала как се прехласнах от един цъфнал кактус при една позната. Оказа се, че е просто цветче залепено със силикон за кактуса.
Lady_Miau , много красиво е всичко. Хвърлих око на голямото бяло пухче, може ли едно резниче  Mr. Green
Ето малко от моите китки:
Скрит текст:

# 262
Lady_Miau много хубави цветя,но ако даваш резник от бялото и аз ще се наредя на опашката  Laughing

Хапя страхотни китки  Heart Eyes Да те питам как го постигаш ефекта с висящите саксии с петуниите,тези жълтите и винените та така са на няколко реда  newsm78 .Много ми харесва как изглежда и ще се опитам да те изкопирам  Laughing .А тези петунии каскадни ли са?

# 263
И аз се влюбих в жълтите и винените петунии на Хапя. Невероятни са.  The Girl, сигурна съм, че са каскади - полукаскадните нямат този ефект.

А колкото до моето голямо бяло пухче - точно сега е бременно и в началото на юни се очаква да има резник от него Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 264
  • гр.Златица
Искам да попитам: Защо след като темата ни е за цветя, вие слагате снимките като скрит текст?
Скрития текст не е ли за незначителни неща?  Аз лично ще се радвам ,ако си слагате снимките нормално, да им се радваме, така публикувани аз често ги подминавам, защото смятам,че е нещо маловажно???

# 265
Medora, аз лично го направих, защото видях, че по-назад в темата снимките са публикувани така и реших, че това е някаква традиция в тази тема.

# 266
Lady_Miau късметлийка си ти,ще имаш много пухчета  Heart Eyes

Аз нямам бяло пухче,но имам черен късокосмест заек гигант  Mr. Green
Малко спам на моя заек и малкото зверче  Laughing от тази сутрин на терасата.
Скрит текст:

Бях писала,че ще ви покажа моите две нови придобивки,но все не ми оставаше време да ги щракна,а именно едни циганета в 3 различни нюанса на розовото.
Скрит текст:

Другата ми придобивка е дин мимулус (клоунско цвете),което много добре се развива на западната ми тераса.Когато го купих имаше само две цветчета.
Скрит текст:

Тук в най-скоро време очаквам да видя първото цветче от моя карамфил и да покажа до къде е стигнал разсада ми с тагетис.На последната снимка е бегонията,която не умря на пук на моите опити да я уморя  Mr. Green
Скрит текст:

Слагаме ги като скрит текст,защото на някои от потребителите им зацикля сайта от многото снимки или пък им отваря страницата много бавно.

# 267
Здравейте момичета.
Според мен е хубаво да се виждат снимки, но не да са претрупани.
Разбрах какъв е проблема при Незито  Hug и не само при нея. Когато са по една снимка в скрит текст или само като линк се отваря бързо и не зацикля, но ако в този скрит текст са 10 снимки (казвам го ейтака) тогава те пак натоварват като чукнеш на скрития текст.
При мен прави същия проблем.
Преди малко разгледах снимките на Lady_Miau , всичко беше наред. В следващия момент отворих следващите снимки на Хапя и компа започна да се мъчи.
Слагайте по една снимка в скрит текст. Поне това е мое мнение.
Ето една снимка на половината тераса с чадърите
http://media.snimka.bg/s1/0462/027168709-big.jpg?r=0

# 268
  • в огледалото на живота
Записвам се да ви следя,а по късно и да питам за някои цветя.... Blush

# 269
  • Пловдив
За скрития текст- аз лично слагам линк към снимките, които са ми във Фейсбук, а там са големи, а не намалени. Скритият текст не само, че не товари страницата излишно, а и форматира снимките,т.е. ги оразмерява с полето на текста- един вид намаляне.

Общи условия

Активация на акаунт