Пролет, лято и цветя греят моята душа

• 79 060
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • Gone with the wind
Зузанке, пиле шарено  Hug Hug Hug
Нали си знаеш какво ти мисля  Heart Eyes

# 316
  • Бургас
Хеййй,как така ги отглеждаш като многогодишни петуниите.Прибираш ги зимата вътре ли?
Linkata ,аз опитах да си направя нещо такова от ПВЦ тръба ,обаче нещо не ми се получи.Много ми бяха големи дупките и имах проблем с поливането,и взех ,че го развалих.Щях да правя втори опит и така и не се наканих,но ти сега ме подсети та може и да опитам.Иначе бях настанила няколко коренчета от разсадите и си растяха.

# 317
Захир, не зная за Пловдив, но мога да ти изпратя коренче от Горна Оряховица!

Не бих могла дори да си помисля, че мога да помоля за такава услуга... Heart Eyes Благодаря, че предложи, но не ми е удобно. Благодаря ти   bouquet

# 318
Зузанке, пиле шарено  Hug Hug Hug
Нали си знаеш какво ти мисля  Heart Eyes

Знам, пиленце! Благодаря!   bouquet  Hug Hug Hug

# 319
  • ГОре на черешата...
Сега ще напълня страницата със снимки, не ме бийте, но просто не мога да се сдържа Embarassed...

Сакъзчетата -

Мушкатата -

Кралиците:

Петуниите - полудяха последните дни:

Общ план, в центъра - мандевилата, която чакам с нетърпение да цъфне:

4-годишното цигане отново отваря гигантски цветове:

Орхидеите ми цъфнаха - лилавата с 6 цвята -

На бялата нещо й се случи, пъпките опадаха, разцъфна само една7

# 320
  • София

Момичета а на кой форум викате "цветарския"?

На този, дано не се приеме като реклама:

http://forum.flowersnet.info/index.php

# 321
Мариета много красота,въобще няма да те бием че пълниш страниците,напротив показвай ги честичко.Влюбена съм в мушките ти. От кралските и аз имам доста  ,но другите ти са просто невероятни ще търся и аз такива да си купя много ми харесват.

# 322
Мариеткааа,красота,красота,красота!!! newsm51

# 323
  • В кошера...
Ох, Мариетке,/чувствам те толкова близка с тези цветя и торти/, направо онемях.
Прекрасни, прекрасни. Особено онова неразтвореното бяло мушкато - същото имам обещано от една баба до нас. Влюбена съм в него.
Линката, аз пък ти завидях за втората снимка - забравих му името. Става разкошна топка...
Зузи, Лилия - аз вярвам, че всяко нещо в този живот има смисъл. Кураж, момичета!
Аз тази година почти нищо не съм купувала и сега чакам, чакам, чакам - да започнат да цъфтят всичките ми миналогодишни мушкати и сакъзи. Обаче като гледам вашите и се отчайвам вече - искам и аз да показвам. Чакам си Албите да нацъфтят и ще ги снимам.

# 324
  • София
Мариетка, много, много красота!

Особено тази гледка!

# 325
  • на североизток от Рая
   Здравейте!  Hug

Зузи,  Hug! Защо и на теб се  случи това? Съжалявам, че минавате през този кошмар, момичета. Но имате силната ни подкрепа.

Мариетка отново ми събра погледа. Как всичко ти е нацъфтяло. Ей такава тераса признавам - пълна с цъфнали цветя. Радост за окото. С удоволствие можеш да си стоиш у вас, без да ти се излиза на разходка навън. Браво, браво!  Hug

Видях и мноооого красота , показана от другите момичета. Радвате ме! И толкова се е оживила темата.  Simple Smile Ние цял ден бяхме във Варна и се върнахме преди малко. Капнала съм от умора. Обаче не устоях и се включих при вас.
 Пред Мол-а има изложение на цветя. Лелеее, не ми се тръгваше. Толкова неща харесах. Но не са много ниски цените. Оттук ще си взема същите цветя на двойно по-ниска цена.
 Ходихме в Бриколаж и в Практикер.
 Съжалих цветята в Бриколаж. Ужасен вид имат. И са скъпи на това отгоре. Имаше орхидеи по 10 лв, но в окаяно състояние. Досвидяха ми парите и не си взех.

В Практикер имаше орхидеи по 3.60  Shocked. Първо се шашнах от невероятната цена и   взех да търся някоя да си купя, но те са пред умиране, горките. И май не е Фаленопсис, ами едни други с тесни, изправени листа. Не помня името.
 Имаше намалени теменужки/сентполии/ по 1.20 лв. Взех си една. Имаше изсъхнал розов цвят на нея, поне знам цвета й сега. Станаха ми 7 теменужките, но са само на листа. Е, все още. Чакам ги да нацъфтят като на Табакова.  Mr. Green   Hug

За Кристалона: имам само червен и торя с него. Миналата година цветята ми много добре се развиваха с него. Ползвам го и за цъфтящи, и за листнодекоративни.

Доста обширен обзор на деня си направих.

Хубава вечер!   bouquet

# 326
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush мари_ета, малко ме е срам  Blush видях че имаш 2-3 от сакъзчетата, които изпращах на теб и момичетата  Blush
но мушкатите не видях  Hug

# 327
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви, Нели, Медунке, Лилия, Незито, Маги, Добри Heart Eyes!

Добри, от имане глава не боли, нали знаеш! Ще им треперя на мушкатата тогава Praynig.

Маги, за таз гледка се кетря по столовете да снимам...сигурно се виждам чак от кръговото и ме мислят за луда Whistling...

Медунке, тази вечер още се е разтворило и никак не е бяло - розово е, но е много интересно, много кичесто...айде, изпросих си утре пак да ви показвам Laughing...

# 328
  • DE
Добър вечер и от мен  Simple Smile

Лилия, Зузи, не ви познавам лично, но съжалявам, че така ви се е случило! Не губете надежда! Пожелавам ви най-искрено много скоро малки палавници да ви бърникат в саксиите Hug

Пак сте изпонакичили темата Simple Smile Simple Smile Simple Smile Толкова много красота! Завиждам Simple Smile благородно!

Хексилина, при мен няма пукната тераса с китки! Без майтап! Където живеем има супер малко немци и са все пенсионери, другите са някакви турчиля (не, че имам нещо против тях, напротив) И май никой не обръща много внимание на естетиката  Laughing Но ще видим де, както казваш ти може би тепърва ще се развихрят...Но миналото лято поне наоколо пак нямаше нищо.

Лека вечер и хубава неделя!

# 329
  • София

Не успявам да се сетя името на това цвете,моля за малко помощ.Явно не го гледам както трябва,листата му жълтеят,има 2-3 листенце и все пак има цвят.

Общи условия

Активация на акаунт