Пролет, лято и цветя греят моята душа

• 79 092
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Еееех, пак красоти. От тия дъждове моите хич не вървят Sad
И нали все рева, че у нас двора е бетониран - усмихна ми се щастието за неочаквана градинка между плочките  Mr. Green

# 616
Добро утро мили момичета ! Влизам набързо да ви почерпя за рожденния ден на дъщеря ми- Теди,която днес става на 13 години. Да ми е жива и здрава ! Heart Eyes            
Прекрасни китки,сте показали всички! Heart Eyes 

# 617
  • Gone with the wind
Нези, да ти е жива и здрава и много щастлива   bouquet

не знам защо, но живеех с мисълта, че имаш 2 момчета Embarassed

# 618
Нези, да ти е жива и здрава дъщерята и много да те радва!

# 619
  • Бургас
Честита рожденичка!Да е жива и здрава!Весило прекарване на празника  ura Gift
и аз имам дъщеря на същата възраст Wink

Почерпете се с грозденце. Simple Smile

# 620
  • София
Неси честит празник.Много здраве ,щастие и късмет в живота Hug
Вчера пак не издържах и си купих ново цвете,незнам какви са тези цветари,но не успяха да ми кажат името на цветето.Моля,ако някой го знае,в което не се съмнявам да ми го каже.

Другото което искам да питам,вчера си купих еко почва,засадих бамбук в нея,чудя се дифенбахия дали може,някъде пише че може,но тя става голяма и не съм сигурна.

# 621
  • Бургас
Цветето мисля,че е калибрахое.Еко почва не съм ползвала и не мога да дам отзиви.

# 622
  • Пловдив
Леле, момичета големи красоти сте отгледали.   bouquet
Подправките на терасата ми пожълтяха от дъждовете, но за моя радост жасмина ми има пъпки.
Лек и красив ден пожелавам на всички.

# 623
  • Там, където ме обичат
Момичета, имам спешно питане. Мини розата и петуниите ми са нападнати от зелена въшка и нещо като много ситни бели червейчета, може би памуклийка. С какво да ги уморя? Имам пред вид препарат. Предишни години съм ползвала сапунени води. кибрит и тютюн, но не помага. трЕбе си нещо мощно, но не си спомням какво ползвах тогава.  newsm78

# 624
  • Бургас
Ако нямаш нищо под ръка най-добре иди в някоя агро аптека.Ще те насочат.Аз скоро пръсках с моспилан,че това имах в момента.Иначе съм купувала и готови спрейове ,но ако трябва да мина всичко и за едно пръскане свършва.
За въшки миналата година правих отвара от лайка,малко спирт или ракия,скилидка чесън.Прецежда се и престоява 24 часа .Може да се направи повече и да се съхрани в хладилник.
С това уморих листните въшки по китайската роза.Не знам обаче дали действа на други гадини.

# 625
  • Там, където ме обичат
Ако нямаш нищо под ръка най-добре иди в някоя агро аптека.Ще те насочат.Аз скоро пръсках с моспилан,че това имах в момента.Иначе съм купувала и готови спрейове ,но ако трябва да мина всичко и за едно пръскане свършва.
За въшки миналата година правих отвара от лайка,малко спирт или ракия,скилидка чесън.Прецежда се и престоява 24 часа .Може да се направи повече и да се съхрани в хладилник.
С това уморих листните въшки по китайската роза.Не знам обаче дали действа на други гадини.
Най-близката агроаптека работи в неделя до обяд  Sad Затова попитах тук, ако някой може да сподели име на препарат, от който е доволен, да отида и да купя веднага.  Praynig

# 626
  • на североизток от Рая
   Честита рожденичка , НЕЗИ!  Hug

Желая на Теди здраве, късмет и да бъде сърдечен човек като теб!

foxysilver , всеки препарат е подходящ за убиване на гадове. Аз обикновено питам в агроаптека, обаче вече не трепя гадовете с нищо. Оставям ги така или просто чупя заразените листа. Сега Газанията ми има черни лепкави буби. Изнервят ме. Цветето цъфти  и те - върху цвета, под цвета, върху самите пъпки. Ужас. Напаст гадна.

Ние бяхме на село за 2-3 часа. Толкова красива роза е цъфнала.  Heart Eyes Невероятен цвят!
 Има и  други цветя, но не са нещо впечатляващо.

Много хубави цветя сте показали, момичета. Браво на вас! Гледайте си ги с удоволствие!  Hug

# 627
  • София
Здравейте момичета! Hug
Не съм се включвала от предишната тема, вие вече друга почти сте изписали.  Blush

Да ви се оплача- садих семена, чаках, чаках, нищо не поникна...
На края пак прибягнах да разсади. Но сега и аз както foxysilver водя неравна битка с гадовете по листата. Ползвам Gamma, но сякаш по-доволна бях миналата година от Лактофлор. Сега обаче никъде не го намирам. newsm78

И понеже днес бил Денят на розата, да ви поздравя, както и малката голяма рожденичка на Нези, с моята красавица:

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 18:31 от Меденка

# 628
  • София
Неси честит празник.Много здраве ,щастие и късмет в живота Hug
Вчера пак не издържах и си купих ново цвете,незнам какви са тези цветари,но не успяха да ми кажат името на цветето.Моля,ако някой го знае,в което не се съмнявам да ми го каже.

Другото което искам да питам,вчера си купих еко почва,засадих бамбук в нея,чудя се дифенбахия дали може,някъде пише че може,но тя става голяма и не съм сигурна.

Не ми прилича на  калибрахое за съжаление...Давайте друга идея...

# 629
Меденка  страхотна роза.
Аз съм нова в темата и само ви чета.Имам много въпроси ,но нека първо почета и ако не намеря отговорите ще питам.

Общи условия

Активация на акаунт