Пролет, лято и цветя греят моята душа

• 79 088
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Неси честит празник.Много здраве ,щастие и късмет в живота Hug
Вчера пак не издържах и си купих ново цвете,незнам какви са тези цветари,но не успяха да ми кажат името на цветето.Моля,ако някой го знае,в което не се съмнявам да ми го каже.

...Не ми прилича на  калибрахое за съжаление...Давайте друга идея...

катарантус розея - винка   Hug

опитай каланхое в екопочвата  Peace

# 631
  • Там, където ме обичат
Взех Детрал от цветарския - гощавка за гадините. Ще пиша по-нататък какъв е резултатът.

# 632
  • София
Неси честит празник.Много здраве ,щастие и късмет в живота Hug
Вчера пак не издържах и си купих ново цвете,незнам какви са тези цветари,но не успяха да ми кажат името на цветето.Моля,ако някой го знае,в което не се съмнявам да ми го каже.

...Не ми прилича на  калибрахое за съжаление...Давайте друга идея...

катарантус розея - винка   Hug

опитай каланхое в екопочвата  Peace   

Това е...,много благодаря!!! Hug Hug Hug

# 633
  • DE
Нези, честита рожденичка! да ти е жива и здрава и много да те радва   bouquet

Нямам за жалост с какво цветно да се похваля  Confused

# 634
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
nezito, честита ти рожденичка! Това е най-хубавото цвете! Grinning Да ти е жива и здрава! smile3525

Шмурди , аз имам друго предположение - флокс. http://www.ozeleniavane-sofia.com/read.php?id=31 Съдейки по снимките винката е с по-голяма и по-тъмна листна маса. Не съм гледала винка и не знам дали и как мирише, но имах розов флокс, който събираше де що има буболечка наоколо! Laughing Лично на мен ароматът му ми приличаше на нещо средно между божур и роза, във всеки случай разкошен!

Много хубави петунии и мушката видях!  Heart Eyes За двата слънчеви дни и розовият ми зокум се обсипа с цвят! Grinning А белият така е натежал от цвят, че в чудо се видях как да го вържа да не се прекърши! Снимала съм, но утре ще сваля снимките и ще постна нещичко тук. Не мога да ги направя много хубави, че трябва да снимам на практика срещу слънцето. Confused

# 635
  • София

За двата слънчеви дни и розовият ми зокум се обсипа с цвят! Grinning А белият така е натежал от цвят, че в чудо се видях как да го вържа да не се прекърши! Снимала съм, но утре ще сваля снимките и ще постна нещичко тук. Не мога да ги направя много хубави, че трябва да снимам на практика срещу слънцето. Confused
Професорке, а как се хваща от резник ли? Голяма съм им мераклийка аз на тия зокуми. По нашия край им казват лян Simple Smile

# 636
Здравейте! Прекрасни цветни градини имате! Много красота...

Ето тук може да видите на какво се порадвах предните дни, разхождайки се из природата.

Хубава седмица!   bouquet

# 637
Професорке, а как се хваща от резник ли? Голяма съм им мераклийка аз на тия зокуми. По нашия край им казват лян Simple Smile

Grinning Доника, ще ти отговоря, така както му казваме по моя край - от чеснАче!  Grinning Т.е. както мушкатата, но чесначето се държи във водичка да пусне корени. Аз направо се бях поболяла от мерак да ги захвана!  Mr. Green Добре, че се намериха добри жени дето не ми устояха на молещия поглед (разбирай - жива просИя  Mr. Green), та вече имам 4 цвята - бял, розов, прасковен и лимоново жълт.  Тоя последният е още бебе - от миналата година. Една седмица ходех всеки ден да ухажвам една баба, докато я кандърдисам да ми отчесне. Прибягнах даже до подставени лица.  Joy Имах и един къдрав червен, но го уморих.  Sick Сега ми е неудобно да ида да си прося пак от него. Има и друг проблем - тераските не ми стигат за толкова зокуми  (лян  Peace, олеандър).  newsm45 Място нямааааам! И зимата няма място за прибирането иииииим. newsm45 Завземам цялото стълбище на кооперацията, и докато бяха малки не пречеха, ама сега са си цели дървета! Умът ми не го побира как ще се оправям с тях за в бъдеще newsm78, но това не ми пречи да искам още! И как да не искам, като погледнете за каква красота става въпрос:

Хайде сега и розова серия:

И в случай, че розовото не ви е било достатъчно ви предлагам да потънете в ето тези сънища:

# 638
profesorkata_1, много красиви зокуми си отгледала! Особено розовите!!!

# 639
Блрагодаря! Той и белият е много хубав, много нежен, но ми е и много неудобен за снимане. Grinning

# 640
Белия го снимай в близък план, за да се види по-добре! Успех!

# 641
Такива предложения изпълнявам веднага (с малко повече гимнастика)!  Laughing
За любителите на белия цвят:

# 642
  • DE
profesorkata_1, УАУУ!
Може ли да задам един плебейски въпрос: за колко време пораства туй чудо? Има един комшия дето си гледа неговия (цяло дърво е вече) в една саксия в двора и да взема да крадна нещо  Thinking Ама сигурно докато порастне и зацъфти минават години...или съм в грешка  newsm78

# 643
ЕЕЕЕЕЕЕЕ, невероятен цвят! Браво на тебе!

# 644
GraGra, не бой се, бързичко растат! Grinning Не съм много сигурна, но "дърветата" ми не са на повече от 7-8 години. "Бебето" го захванах в началото на миналата есен като 15 см клонче. Вече е към 35-40 см, върхът е добре разклонен на 3, всяко поне по 5-6 см. Отдолу в основата избиха още 2 нови разклонения, и се оформят и още. Бяха се оформили малки пъпчици, но бурите от миналата седмица ги очукаха. Все пак мисля, че до края на сезона ще му видя и първия цвят. И всичко това за по-малко от година! Heart Eyes Не се колебай, крадни си сега! Peace

Общи условия

Активация на акаунт