Пролет, лято и цветя греят моята душа

• 79 070
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Нели-надежда!  Simple SmileПри всички случаи ще е нещо хубаво!  Heart Eyes Вчера показвах сакъзи и мушката,но май съм прекалила Embarassed Снимах и твойто мушкато,което ми прати ,с цвят като розичка. Утре ще пробвам да ти го покажа.  Peace

# 211
  • на североизток от Рая
Нели-надежда!  Simple SmileПри всички случаи ще е нещо хубаво!  Heart Eyes Вчера показвах сакъзи и мушката,но май съм прекалила Embarassed Снимах и твойто мушкато,което ми прати ,с цвят като розичка. Утре ще пробвам да ти го покажа.  Peace

Благодаря - за надеждата!

Дано да мога да разгледам и снимките.  Praynig

# 212
  • ГОре на черешата...
Буболече, претрупана била, дрън-дрън, я му покажи моята Whistling...малкото "циганенеце" ще го схрускам Heart Eyes.

Доби, рано-рано осъмнах в пощата - добре са, лекичко поомърлушени, но ще живнат - топнах ги във вода, на обед като се прибера първата ми работа е да ги засадя - благодаря, ще се реванширам!

Нели, радвам се, че нещата се нареждат Hug! Гълъбчето е на добро...
Скрит текст:
в двата кошмарни дни в болницата, когато плачех непрекъснато, на балкона на стаята кацаха гълъби...в деня, когато света ми се преобърна - на разсъмване там кацна чисто бяло гълъбче. Вече бях спокойна...

# 213
  • Варна
Здравейте, много хубава темичка.
МИналият месец си купих палма Вашинктон. Висока е около метър .Продавача ми каза, да не я пресявам тази година, но вчера като надигнах саксията и видях че корените и са почнали да се показват. Моля дайте съвет в крайна сметка да я пресея ли или да изчакам.  Confused

# 214
  • DE
Май никой не знае какво ми е на гарденията  Sad Ще взема да питам в цветарския форум. Дано не я затрия, че много ми харесва.

Аз имам няколко китки за разпознаване...Ще ги пусна скрити, че да не се тормозя компютрите...

Това май е алое ама не съм сигурна...Ама трябва да разбера, защото и на него не му е добре и не знам от какво има нужда...
Скрит текст:

Това също си го купих от Кауфланд, но нямаше име и съответно сега ми е мъгла дали ще расте, как и накъде
Скрит текст:

Също ???
Скрит текст:

Това ми го подариха, знам че е популярно, ама не знам как се казва и съответно не знам как да го гледам
Скрит текст:

Много ще съм благодарна, ако можете да ми помогнете!

А ето и от тераската, коячто за жалост е дълга около метър и половина и широка по-малко от метър...та нямам много поле за изява. Но пък като цъфне ще е чудна  Sunglasses

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 11:35 от GraGra

# 215
Първото и аз мисля ,че е алое,второто не го виждам добре,третото е хортензия. За гарденията съвет не мога да дам-уморила съм успешно две-три.  Mr. Green Тераската ти е чудна!  Heart Eyes Покажи ни  я пак ,като цъфне.  Simple Smile

# 216
Момичета и аз не мога да си намеря Кристалон ако някой може да го открие нека ми вземе и да ми пише на лични за да си разменим адресите,паричките веднага ще ги изпратя.Благодаря предварително!

# 217
Кристалон се намира почти във всяка Агро аптека. Аз само там намирам.

# 218
  • София

Скрит текст:

Алое

Това също си го купих от Кауфланд, но нямаше име и съответно сега ми е мъгла дали ще расте, как и накъде
Скрит текст:

Прилича на корделине, но от снимката няма как да се разбере защото не виждам стъблото.

Скрит текст:

Много е неясна снимката.

Това ми го подариха, знам че е популярно, ама не знам как се казва и съответно не знам как да го гледам
Скрит текст:

Това е хортензия, най-добре се чувства в двора.
Много ще съм благодарна, ако можете да ми помогнете!

А ето и от тераската, коячто за жалост е дълга около метър и половина и широка по-малко от метър...та нямам много поле за изява. Но пък като цъфне ще е чудна  Sunglasses

Скрит текст:

А тераската ти е чудесна   bouquet  bouquet  bouquet

# 219
  • тук...при моите момчета
Здравейте,момичета!Темичката ви е чудна,чета ви с удоволствие!Бих искала да се консултирам с вас:имам мъничка циклама,цъфти в момента.Не съм я приспивала и се чудя кога мога да я преместя в малко по-голяма саксия,защото втора година е в тази и ми се струва,че вече и е тясна.

# 220
  • Там, където ме обичат
Записвам се и се връщам да прочета от началото.

# 221
  • ГОре на черешата...
Лилия, ако не си открила кристалон - мога да ти пратя, кажи какъв и дай адрес на ЛС.

Резничетата на Доби са засадени, ще се хванат, нали са пратени с любов Heart Eyes.

Тази нощ сънувах, че са ми откраднали саксиите с мушкатата...изкуквам яво Whistling...

# 222
  • на североизток от Рая
    bouquet

Кристалон и аз мога да пратя. Днес проверих на две места. Има с червена, със зелена и с оранжева капачка. Двата вида са по 2.70лв., а единия е 3 лв. Не помня кой беше по-скъпия. Ако има интерес и желаете да купя, няма проблем, пишете ми.
 Виждам, че  и Мариетка е готова да помогне. Няма страшно, ще са наторени цветята ни.  Laughing

При нас вали, цветята са свежи и им се отразява добре тази прохлада.

Хубава вечер!

Скрит текст:
Бях на род. среща и  съм малко поизморена вече.

Hug

# 223
Утре ще проверя на още едно място в София за Кристалон и ако не открия ще пиша на лични да ми изпратите,а за цъфтящи с какъв торите да знам с каква капачка да търся.

# 224
  • ГОре на черешата...
Бял/син в периода на цъфтеж.

Общи условия

Активация на акаунт