Пролет, лято и цветя греят моята душа

• 79 083
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
profesorkata_1 много красиви зокуми!
По-назад видях и едни много красиви петунии!  Heart Eyes
Аз показвам малко цъфнали катуси- белите са различни растения, розовите са от едно и също.

Красив панелен пейзаж,нали?

Ново корделине

На заден план нова сенполия

# 646
  • Бургас
Много красоти сте показали пак.А пък аз с тия зокуми от кога се мъча и все не мога да ги захвана.Имам 5-6 семенака.Бяха доста ,но се посякоха.
Отделно имам 5-6 резника във вода и чакам да пуснат корени.Как ли не опитвах и не става.Уж по-сложните ги прихващам а пък мушкати и зокуми ми се опъват Sad
И аз с една нова придобивка ,подарък от вчера.

# 647
Закумите са прекрасни.Аз от както съм омъжена(вече22г.)и все не успявам да го захвана.Свекървата има на село бял и розов.Колко пъти си отчеквам и все не пуска корени,а изсъхва.
Много харесвам теменужките,но за жалост до сега не съм имала.
Такъв кактус имам,но за първи път виждам бял.Много е красив.

# 648
t_tabakova,много красиви цветове на кактусите!Красота!

# 649
  • Бургас
Преди години бях уморила една сенполия и се отказах.Преди 2-3 месеца си купих една намалена почти в кома.Без цвят ,само листа.Взе,че се съвзе и напълни саксийката,даже ще цъфти.Нямам търпение да и видя цвета.

# 650
Добро утро! Чудесни олеандри видях-поздравления! И на мен са ми тръпка-преди години си бях отгледала чудесни екземпляри. За съжаление изгубих неравна битка с някакви гадини и се разделихме... От тогава до сега се опитвам отново да си отгледам-имам големи розов, бял и жълт, а това лято ще ми цъфнат още три нови. Така и не се научи да хващам от клонче-какво ли не опитвах-в тъмно шише, пролетен резник, летен,есенен-не става. Ще съм благодарна  на всеки съвет  Hug. Иначе растат бързо, лесно се зимуват, и са невероятно красиви. В най-големите дъждове миналата седмица ми цъфна нещо ново, но цветовете се задържаха само за ден, сега гледам ,че слънцето бързо охранва пъпките и вече нямам търпение. Ето това малко растение ми цъфна

Поздрави!

# 651
  • ГОре на черешата...
Луди пеперуди, ако ти падне резниче от жълтия Praynig...

От студ - жега, ама че работа...но поне на сакъзчетата им е добре. Скоро ще ги снимам...

# 652
  • на североизток от Рая
Луди пеперуди, ако ти падне резниче от жълтия Praynig...

От студ - жега, ама че работа...но поне на сакъзчетата им е добре. Скоро ще ги снимам...

Heart Eyes Мариетка!

Мушкатото, което ми подари започна да отваря цветовете си. Много му се радвам, все край него се въртя.

Много красиви цветя видях напред.
 Олеандрите ми харесват, но мен ме души ароматът им. От дете помня как ме стягаше за гърлото като помириша линчето на бабите си. Сега на село има бял, май и розов, но им се радвам от разстояние. В доста къщи виждам, че ги гледат хората. Струва ми се непретенциозно растение.

Вчера си взех калибрахое. Късно е вече да засаждам, но без това цвете не мога.

Желая ви слънчев ден!  Hug

Скрит текст:
Аз имам важен ден днес. Ще прекратявам договор, ще сключвам нов - постоянен. Толкова се вълнувам и тревожа...Но това, което се случва е много положително за мен.
 И за нещо страдам силно - не ме взеха на рали. Така тъгувах вчера като тръгна мъжът ми - сам...
 Но пък в живота има равновесие - ето получих радостна новина - ще съм на постоянна работа, а не по заместване.  Simple Smile

# 653
neli mar4 р за каквото и да става въпрос-късмет newsm10.
mari_eta р ние `щот сме и много далече...Резничета у дома колкото искаш-но не успявам да хвана. Явно първото ни кафепиене ще е на моя територия-да си откъснеш което клонче прецениш. Ама се замислям, дали не сбърках като писах , че се шегувам за парче торта Joy.
Целувки!

# 654
t_tabakova,
Цветовете на кактусите ти са страхотия!!! Имам ги, но не са ми цъфтели. Почвам да им мисля някакви стимули Simple Smile Твоите редовно ли цъфтят??? Ако да, как го постигаш???

# 655
  • ГОре на черешата...
Нелииии, много, много се радвам, браво Heart Eyes!

Пеперудке, нямаш грижи - и за кафето, и за тортата Peace.

Забравих, че имам нови придобивки покрай завършването на учениците ми - подариха ми еднта циклама и една разкошна орхидея.

# 656
  • DE
 mari_eta, Луди Пеперуди, ама вие от един град ли сте???

Ама знаете ли, че и аз от там Simple Smile Колко е малък света! Дали като си дойда на лято да не ви дойда на гости да ми фърлите нещо от терасата  Laughing Да го засеем в чужбинско  Sunglasses

Нели, успех днес! Да ти върви по мед и масло Simple Smile

# 657
Здравейте другарчета.
Нелиииииии, вчера си мислех за теб и смятах да пиша лично съобщение. Много се радвам за работата. Дано си по спокойна вече.
Момичета страхотни цветове видях. Тези кактуси ме грабнаха. Олеандри имахме на село, но мисля че вече няма.
И къде сте тръгнали да правите среща без мен.  Laughing Моля почакайте ме за кафе до август.  Laughing Така ми се идва но трябва да е за един ден а искам да минем през Шипка, Етъра, Царевец и тогава да дойдем по вашите ширини. Моето хлапе е раждано там.
Скрит текст:
Моля за по едни стиснати палци другата седмица. Толкова съм се спекла и не знам какво ще направя. По зле съм от ученичка.
Тук е ужасно студено и валящо. Цветенцата ми са добре, имам много повече лисна маса от миналата година, пъпки също но почти нищо не е цъфнало. Добре че листата са им различни че се радвам на тях.

Бяхме пет дена в Алпите. Невероятна красота е. Мариетка не знам видя ли снимките в фейса. Искам да те питам от там ли показваш цветята си тук или имаш друг албум. Нямам време да кача и да покажа.
Само две снимки качих тук. Ето
http://media.snimka.bg/s1/0604/027451326.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/0604/027451313.jpg?r=0
Лек ден на всички.
П.П. забравих да питам нещо. Имам резник хоя. Стои в един буркан. Да я садя ли или да чакам корени.

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 10:29 от Хексилина

# 658
  • Пловдив
neli mar4 поздравления и успех!
Хексилина ще се радвам когато можеш да покажеш още снимки!
Wilma Flintstone според мен за да цъфтят кактусите трябва да зимуват качествено- студ, светлина, малко вода. При нас всяка година си цъфтят.
denima честит ти подарък и не се отказвай повече от сенполиите- щом реанимираната ще цъфти значи се справяш добре!

# 659
  • ГОре на черешата...
mari_eta, Луди Пеперуди, ама вие от един град ли сте???

Ама знаете ли, че и аз от там Simple Smile

Grinning

Заповядай, а ако си дойде и Хекси - сууупер Party!

Общи условия

Активация на акаунт