Пролет, лято и цветя греят моята душа

• 79 077
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Табакова,мисля да увелича колекцията Simple Smile
Хексилина,дадох хоя на една приятелка и пусна бързо корен във вода.Нека и някой с повече опит да каже.Аз също съм прихващала във вода.

# 661
  • София
Професорке Hug ще се пробвам значи. Аз имам една веранда 100 квадрата, която компенсира липсата на двор. Та там закумите ще се чувстват идеално - стига да ги прихвана. Набелязала съм си от миналата година още едни на морето и този път срам не срам ще си искам Mr. Green До скоро ме беше страх, че малкия помагач да не сдъфче някое листо, защото били отровни Rolling Eyes

# 662

Денима, благодаря. ще сто ивъв вода. Така или иначе нямам време да я садя сега.
Мариета щяхме да идваме при теб в училище, но ще сте ваканция.

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 10:21 от Хексилина

# 663
mari_eta, Луди Пеперуди, ама вие от един град ли сте???

Ама знаете ли, че и аз от там Simple Smile

Grinning

Заповядай, а ако си дойде и Хекси - сууупер Party!
  bouquet
Взе да ми става любима тази темичка.

# 664
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз обичам кафе и торта!  Mr. Green Ама сте ми много далече.  Sad
Хексилина, вижда се прекрасно! Grinning Както казва баба на село "ЖУвот си жУвеЙте туй младитИ!"  Joy
neli mar4, честито!   bouquet Де и аз тоз късмет?! Praynig
Табакова, цариците на нощта са ти прекрасни! Някога гледах много кактуси, но една новогодишна нощ в хола не издържаха на кълбетата тютюнев дим, образувани от купонясващата тайфа. Cry За пръв път тогава видях как измират цветя за няма и 24 часа, и то от цигари! #Crazy Един единствен кактус ми остана, но го поддържам жив без желание. Confused Сигурно и затова не ми цъфти. Тази година за пръв път от десетина години го изнасям на тераса и на слънце - да видим! Ако цъфне - ще разберете първи! Grinning
Доника, 100 квадрата веранда казваш  newsm78 ? Хм, че какво чакаш още? Такава веранда направо си плаче за големи растения - зокуми, лимони, хибискуси ... Леле, леле,  smile3508 направо ме засърбяха ... саксиите hahaha ! А зокумите наистина са отровни, при това цялото растение, така че трябва да се внимава! И лобелиите също са отровни целите! Naughty
Луди Пеперуди, аз още водя борба с буболечките! Точно двата ми зокума "прасковен цвят", нещо като този който си показала, са най-нападнати, ама си цъфтят. Пък и аз непрекъснато се разхождам със сапунената вода. Нарочно избягвам отровите, защото гледам и подправки, та не искам с розмарина да поглъщаме и тях.

# 665
  • София

Доника, 100 квадрата веранда казваш  newsm78 ? Хм, че какво чакаш още? Такава веранда направо си плаче за големи растения - зокуми, лимони, хибискуси ... Леле, леле,  smile3508 направо ме засърбяха ... саксиите hahaha ! А зокумите наистина са отровни, при това цялото растение, така че трябва да се внимава! И лобелиите също са отровни целите! Naughty

Почнах с една китайска роза (и 3 вкорених, ама да видим ще се получи ли) и Мандарина

# 666
  • DE
Ееее добре звучи  Laughing Събрахме се! Сега и комшии може да излезем, че то наше село не е много голямо Simple Smile

Хекси, аз и на теб мога да дойда на гости! Не знам къде си, ама Deutsche Bahn навсякъде ходи, а пък моят приятел работи там тъй че... Simple Smile Пък за някоя нова китка всичко правя Simple Smile

Успех за изпита!!! Стискам палци и споко alles wird gut!

# 667
Торта, кафе и цветя на слънчева тераса с приятна компания Heart Eyes.
Тук имахме празник на града, и между циганията и мириса на скара се проведе и цветно изложение. Купих си няколко китки-ако може някой да помогне с името на едната

Листата му са с форма на листа на индрише, но не миришат, нямат мъх, лъскави и жилести са.

# 668
  • DE
С моите елементарни познания бих казала сакъзче...

Съжалявам много, ако се изказах много глупаво, не е било с лоши чувства в никакъв случай!!!   bouquet

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 14:17 от GraGra

# 669
# 670
Луди пеперуди, сардела (английско мушкато)?
http://lh3.ggpht.com/_q3qM05irYY8/ShfivSNyAlI/AAAAAAAADUI/cRO3IY … GIdM/DSC05017.JPG
Грагра, около Щутгарт съм Simple Smile

# 671
Не е , ще снимам по-добре, че на снимката съм хванала на фокус само цвета. И цветарката, която ми го продаде , не го знаеше Crazyл Майка ми пикира едно цвете за продан, ама и ние не му знаем името, като цъфне, и за него ще се консултирам.

# 672
  • София
сакъзче е. Коментирахме го миналата година, понеже го имах, но не оцеля Cry

# 673
Лятото или зимата не му понесоха?

# 674
  • София
Зимата - не е да му е било студено, може би почвата не беше добра и да е задържала повече влага...Не знам и аз. Сега пак ще си взема от майка и на ново, но много бавно върви, поне при мен де

Общи условия

Активация на акаунт