Пролет, лято и цветя греят моята душа

• 79 076
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
това е листо на сакъзче

А това е на мини кралско мушкато.Скоро го прихванах и още няма цвят.

Луди Пеперуди ,не се вижда хубаво от снимката ,но ми прилича повече на второто,по-цветовете също.

# 676
Торта, кафе и цветя на слънчева тераса с приятна компания Heart Eyes.
Тук имахме празник на града, и между циганията и мириса на скара се проведе и цветно изложение. Купих си няколко китки-ако може някой да помогне с името на едната

Листата му са с форма на листа на индрише, но не миришат, нямат мъх, лъскави и жилести са.

Това е мини кралско мушкато.Имам го същото,и много цъфти. Peace

# 677
  • на североизток от Рая
        Hug

Казвала ли съм ви, че обичам калинки?  Laughing

Благодаря за пожеланията и за късмета, който ми пратихте!  Hug

Всичко е както трябва, дори и по-добре от очакваното. Сега остана да се трудя упорито и да не разочаровам хората, които така се довериха на уменията ми. Още съм  Crazy. Умората пак си каза думата. На снимката виждам колко съм остаряла видимо и колко уморен вид имам...

Качих доста снимки. Ще досаждам пак. Скоро.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 15:43 от neli mar4

# 678
  • на североизток от Рая

Heart Eyes Мариетка, започва вече да цъфти. Бавно, но пък с много пъпки.  Simple Smile

Скромна съм. Цветовете ми са постни и нямат нищо общо  с вашите. Отрупаните с цвят са от село.

И накрая - прекрасната дъга. А изгледът е от южната ни тераса.  Heart Eyes

Пак ще пусна снимки. Този път поне имам материал. Ама ще е на порции, че иначе само спамя  с постовете си.

bouquet

# 679
  • ГОре на черешата...
Нелииии, прекрасни сте, калинки мили Heart Eyes! А цветята ти са страхотни, много се радвам, че мушкатцето върви чудесно - цъфти като лудо, ще те радва много...

# 680
  • В кошера...
Здравейте, влизам да ви покажа пак моята фуксия - много ме радва, но не знам дали си личи колко са едри цветовете:

И едно великденче нацъфтяло. Олеандри има много при нас тук по морето, но и аз не смея да гледам заради децата. Един жълт тази година много ми хареса в магазина, но не посмях.
Като цъфнат най-накрая и моите тераси пак ще показвам.
Много искам да си купя дипладения - някой да има опит в отглеждането и?

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 22:29 от medunka

# 681
neli mar4,като сестри сте. Grinning Мушкатата ти,са много хубави,да те радват с много цвят!
Моето от Мариетка,също започва да цъфти,ето го;

.....и няколко други;

# 682
Ех,че красиви мушката! Heart Eyes Ето малко снимки и на моите-                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Снимките са линкове към по-големи ,за да не натоварвам страницата. Peace

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 10:31 от nezito

# 683
Много красиви цветя сте качили-чак ви завиждам,защото при нас всеки ден вали и моите цветя не могат да цъфнат.  Cry
Поне мушкатите и петуниите  де,а другите имат цвят.  Wink
Ето малко и от моите цветя,хортензията е станала огромна и отрупана с цвят-миналата година не цъфна  Confused
http://pisenxeto.snimka.bg/flowers/cvetya-2012.682113.27464149

# 684
Нези страхотни мушки,а в оранжевата съм влюбена много са красиви всички!

# 685
Големи красоти сте показали и ми напълнихте очите и душата.  Hug

# 686
nezito,много са ти хубави мушкатата! newsm51

# 687
  • ГОре на черешата...
Лелеееее, красота!!! Не мога да се нагледам Heart Eyes  bouquet Hug!!!

Медунка, фуклите са разкошни просто, много, много красиви Peace!
Незито, за твоите цветя какво да кажа - омагьосват ме всеки път Flutter...
Цветкова, много са радвам, че мушкатцето се е хванало, много да ти цъфти Peace! И другите са чудни! Ти ли ми прати есента стелар, че вече се обърках  Rolling Eyes - хвана се, толкова му треперих и сега има пъпчица, умирам от нетърпение да цъфне.

Нали ме знаете колко съм луда на тема цветя, и то мокри  Crazy - ето ги от снощния дъжд - лилиум/за първа година гледам в саксия, е, цъфна/:

Сакъзчетата:

Черната ми красавица!

Останалите:

...има още много разцветки - друг път тях...

И едно мушкато - мнооого красив и огромен цвят:

# 688
  • ГОре на черешата...
Забравих - ТЯ!, ти си виновна  Hug - не мога сън да спя, така се запалих...може да е спам, но ето /тук се вижда и новата ми орхидея/:

Благодаря ти, че ме запали - може да са от плат, но са също толкова красиви, колкото истинските цветя!

# 689
  • на североизток от Рая
   Hug Hug Hug
 Много красота, много цвят има пак на тази страница! Радост за очите и душата сте ми, момичета! Hug

Мариетка, сега и цветя от плат ли правиш? Има ли нещо, което ръцете ти не могат да сътворят?
 Много си способна. И неуморна. А вкусотиите ти ми се присънват. Едни торти си представям... Flutter

При нас духа такъв силен вятър, че днес като излизах и като ме духаше в гърба, чак подтичвах. Още малко и ще ме отнесе. Имаме счупено мушкато. Здраво стъбло, дебело, с огромен цвят. Е, счупено е вече.  Confused

Сега пече, но пак духа. Падат клони от дърветата. Страшно е да си навън и да вървиш под дървета. Аз вече не знам откъде какво ще падне отгоре ми.  Confused

Не ми цъфтят теменужките. И май и на листа не вървят. Какво да ги правя? Дали да ги пресадя. Излиняли изглеждат. Така никога не са били.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт