Лакове за нокти- 59

• 57 331
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Наистина на къси нокти е много готино  Heart Eyes
Аз пък днес съм нокти тип "Луд на шарено се радва"  Crazy

# 196
Охааа Crazy Я кажи кой цвят кой лак е!

# 197
neznam koe e nomera savsem slu4aino popadnah na taz i snimka i mn  mi haresa

# 198
 Mr. Green
палеца - Флормар неон N001
показалец - Ейвън Sunshine
среден - Umbrella 117
безименния - umbrella U-101
кутрето - Флормар неон N007

Всички са на по три пласта, въпреки че палеца и показалеца можеха да минат и с два.
И направих едно откритие за себе си  Naughty Сеша се отдръпва само при желетата.

# 199
# 200
Ради, този "сладък" маникюр ми е в топ 10 на първо място от всички, които показваш! НЕВЕРОЯТЕН!

Dior WaterLily
Скрит текст:

# 201
За пореден път ще си задам въпроса. Вече трябва да поръчам Микро сел или Мавала. Чела съм ви колко сте доволни от едното от другото и т.н. Понеже и двете са горе-долу на една никак ниска цена имам нужда от съвет кое да избера. Кое от двете е с по-качествено действие? Задължително ли се ползват самостоятелно или може да се лакирам отгоре? Ако има някой ползвал и двете и може да сравни ще съм безкрайно благодарна... Наистина не знам кое да взема, помогнете  Praynig

# 202
  • USA, Steak State
Бети, аз ползвам Мавала, но когато не го ползвам няколко лакирания и ноктите ми се връщат към чупливостта си. Според мен си вземи Микросел и това на Ейвън, като почиваш от Микросел-а.
Този Минерал Фикс на Ейвън е жесток!

# 203
Юле, благодаря ти!
А на теб този Диор ти стои страхотно!!! Hug

# 204
Бети, аз ползвам Мавала, но когато не го ползвам няколко лакирания и ноктите ми се връщат към чупливостта си. Според мен си вземи Микросел и това на Ейвън, като почиваш от Микросел-а.
Този Минерал Фикс на Ейвън е жесток!

Много ти благодаря, точно от подобно изяснение имах нужда. Hug Имам минералите на Аvon, но не бях очарована от тях. Нищо, ще има дам още един шанс Simple Smile

# 205
Здравейте момичета

Да се похваля, че най-после си имам на Еssens Confetti Party и защото никога не мога да устоя на нещо бляскаво забърсах и Disco Disco Сигурно ще седи жестоко над Designer de Better
Купих си също отново стъклената пила на Титания Heart Eyes Сега вече ноктите ми трябва да се оправят. Дано другата седмица да мога да пробвам лаковете

# 206
Момичета, обръщам се към софиянките  bouquet Къде мога да намеря лакове за нокти на CND? Има ли ги в моловете? Благодаря предварително. Smile

# 207
Момичета, обръщам се към софиянките  bouquet Къде мога да намеря лакове за нокти на CND? Има ли ги в моловете? Благодаря предварително. Smile
Можеш да, в Дъглас  Flutter

# 208
  • Стара Загора
От днес  Heart Eyes

# 209
Момичета, Конфетите освен на черен и бял лак на какъв друг цвят седят добре?
Сега се сетих, че преди няколко месеца си изхвърлих единственият черен лак, който имах. С кой акъл го направих това и аз незнам Нищо му нямаше, просто реших, че и без това не го нося и айдеееее...замина!

Stardust
, много готино ти седи Конфети! Днес сутринта като видях снимката ти в FB буквално се затичах след работа да го купувам.
Аз преди години съм носила чисто бял лак на ноктите. Спомням си, че беше модерно в училище.....и други момичета ходеха така.

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 20:42 от Жаки°

Общи условия

Активация на акаунт