Лакове за нокти- 59

• 57 252
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
май ще си взема микросел, защото мавалата вече не ми помага така както в началото - не съм очаквала подобно нещо, но факт!

# 346
А всъщност заздравителят на Мавала как точно се ползва?

# 347
течност, мажеш върху ноктите, след като изсъхне, можеш да лакираш /или не, по избор/
не е база или лак
обикновено мацвам преди лягане, за да не го измия, ако го сложа през деня
май от месец не съм се лакирала /ноктите ми са изрязани до долу и не ми харесват лакирани/

# 348
  • Ст Загора
Аз да кажа в активния заздравител на Импала , няма Флормардехид , или не пище .

И разбрах , че Габрини и Рапсоди са от една фирма ( дали не и Пастел)

# 349
  • София
момичета като се заговорихте за заздравители,аз преди години ползвах едно зелено желе на класик и бях много доволна от него, дали все още го има някаде  newsm78
аз в момента съм минала на Ейвън 24 к голд
иначе от  Микросел бях доволна, той ми спаси ноктите след гела , но мирише ужасно Sad

# 350
Благодаря, Бубс Hug.
Аз имам Мавала, но ми е от размяна и не знаех със сигурност как се ползва (беше без кутийката). Преди време една продавачка много ми го хвалеше и имах някакви спомени за употребата му. Но на мен страшно много ми изсуши ноктите и си мислех, че не правя нещо както трябва (слагала съм го не повече от 5 пъти). Обаче като се замисля, ноктите ми си бяха сухи, след Avon Mineral fix, та може и да не е точно от Мавалата. Определено след време ще й дам още 1 шанс.

# 351
  • Belgium
Аз бях много доволна от най-обикновения заздравител на Импала.

Както и от Nail Envy на OPI.

Но според мен здарвината на ноктите си зависи и от цялостното състояние на организма, начин на хранене и т.н.

Mavala ужасно ме разочарова с базата си за нокти. Не само съхне бавно, но и ми пожълтяха ноктите от нея, а специално се води избелваща  ooooh! ooooh!

В тази връзка - каква основа бихте ми препоръчали, но да я има тук?  Laughing

Нещо за основа на Перфект прочетох назад  Thinking

# 352
  • Стара Загора
Лу, май е тази
Мишчицата писа нано базо и мисля, че е само една. Поне нея видях в сайта на Виан.

# 353
  • Belgium
Мерси, Ивче, ще я потърся  Laughing

# 354
Момичета, къде мога да намеря China Glaze в България (и ако може да е магазин  Whistling )?  Party

# 355
  • София
момичета току що се лакирах с Ludurana - Maravilhosa и съмммммммм  Heart Eyes уникална дъга , страхотен ееееееее

# 356
  • Ст Загора
момичета току що се лакирах с Ludurana - Maravilhosa и съмммммммм  Heart Eyes уникална дъга , страхотен ееееееее
ако може снимай , от де го взе

# 357
  • София
Момичета, къде мога да намеря China Glaze в България (и ако може да е магазин  Whistling )?  Party

София, ул. Кораб планина 36-40

На партера на една кооперация е, от самата улица не се вижда много добре. След Пикадили се пада, има някакъв фитнес Майорка точно там , доколкото помня, та се бях ориентирала по него за магазина  Simple Smile

Иначе аз днес се лакирах с Шоуто- мислих 20 минути какво ми се носи и не измислих, та накрая сложих него + педикюр  Laughing Много си е готин, слънцето го прави прекрасен  Simple Smile

# 358
Момичета, къде мога да намеря China Glaze в България (и ако може да е магазин  Whistling )?  Party

София, ул. Кораб планина 36-40

На партера на една кооперация е, от самата улица не се вижда много добре. След Пикадили се пада, има някакъв фитнес Майорка точно там , доколкото помня, та се бях ориентирала по него за магазина  Simple Smile

Благодаря ти много!   bouquet Ще скокна за един flip flop fantasy след малко Blush

# 359

Общи условия

Активация на акаунт