Лакове за нокти- 59

• 57 221
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, къде мога да намеря China Glaze в България (и ако може да е магазин  Whistling )?  Party

София, ул. Кораб планина 36-40

На партера на една кооперация е, от самата улица не се вижда много добре. След Пикадили се пада, има някакъв фитнес Майорка точно там , доколкото помня, та се бях ориентирала по него за магазина  Simple Smile

Благодаря ти много!   bouquet Ще скокна за един flip flop fantasy след малко Blush

Мисля, че това е номера +359 899 899 555 . Не съм сигурна, че работят днес  Simple Smile

# 361
Аз днес си взех 4-то шишенце от минералния на Ейвън и съм много доволна. Дано да не почне да ми прави проблеми, че не ми се търси нова подходяща база за мен  ooooh!

Тая сутрин се лакирах, сложих Сеш обух сандалите и излязох. Пътувахме с колата 10мин. като слязохме беше перфектно изсъхнал  Heart Eyes Не че не знаете магичните му свойства, ама аз до сега толкова не му се бях доверявала  Simple Smile

Orly Ancient jade на един пласт Naughty

# 362
HuntYouDown, страхотно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не си спомням дали беше ти, или някое друго момиче, но беше качена снимка в кола, в която преобладаваше неоново оранжево! Жестока беше! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 363
  • МАРС
От три дена съм така, този цвят на Катрис определено е за по-тъмен тен, зимата бледнееше.

# 364
От три дена съм така, този цвят на Катрис определено е за по-тъмен тен, зимата бледнееше.

Сама ли си го правила?Декорацията е прекрасна  Simple Smile Много е нежен,влюбих се   Wink

# 365
Днес се лакирах с Опи Charged up cherry, еми остава си най-любимия ми лак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes вече почти на дъното, още утре ще го подновя  Grinning
Магазина на Гарибалди, Морая или нещо подобно беше и работи ли в неделя?

# 366
Точно се лакирах с Essence Enchanted Fairy  Heart Eyes УНИКАЛЕН ЦВЯТ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотно пепелно розово! На живо е по - наситено розов с лек шимър! Просто съм влюбена в този цвят Heart Eyes
http://1.bp.blogspot.com/-F2iIgxmD6tk/TVXqHA6BRAI/AAAAAAAACzw/ig … 1600/DSC09171.JPG
Снимката е от нета Peace

# 367
  • Belgium
Алиенка, тъкмо щях да те питам откъде взимаш Charged up Cherry, че и аз му се точа  Laughing

Да похваля Буржоа - издържливостта му е доста добра, е не е 10 дена както пише на шишенцето, но е прилична  Peace

За любителките на лаковете на Estee Lauder - днес и утре имат 30% намаление на всичко. Аз си взех други неща, но имаше и хубави лакове. Загледах едно коралово, но имам прекалено много в тази гама.

# 368
Лу, скоро го гледах в БЗ или Дъглъс, не помня. Утре ще проверя, първо на Гарибалди и аптеката на Витошка и ако няма там в Дъгълс в The mall. Като фен на розовото ти го препоръчвам горещо  Hug

# 369
  • МАРС
Marianifamily, сама си правя ноктите, декорацията съм я рисувала.  bouquet

# 370
Така от днес :

# 371
Днес се лакирах с Опи Charged up cherry, еми остава си най-любимия ми лак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes вече почти на дъното, още утре ще го подновя  Grinning
Магазина на Гарибалди, Морая или нещо подобно беше и работи ли в неделя?
Страхотен е този лак. Heart Eyes С него съм и на краката и на ръцете, а аз това никога почти не го правя и не мога да му се нарадвам.

# 372
Много се чудих на Charged Up Cherry, но на изкуствената светлина в магазините нещо не ме грабна.
Някоя снимка, която да е максимално реална, може ли да покажете?

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 08:37 от Ulenceto

# 373
  • София...........
малката лисичка, сега вече се влюбих в тоеа Сузи ..., другата седмица ще се пробвам да стигна до магазина Wink

# 374

Ефектът на Essence Make me holo от серията Black'n'white и КА 683 върху черния крем с конфетите
За сравнение:
- и матирано..

Общи условия

Активация на акаунт