Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 212
  • 688
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от нас! И ние останахме в София за почивните дни, но не се свъртаме много вкъщи.  Mr. Green Преди малко се върнахме от пикник. Изкарахме си добре, докато не си тръгнахме, когато видях на чантата един кърлеж.  #Crazy Изкъпахме малката и я разгледах подробно, дано да не сме си донесли нещо и вкъщи.  Close
anbibian, честита ви количка, да си я ползвате със здраве!  Simple Smile
Ceca, много неприятно, дано човека да е добре. Вчера докато пазарувах в кварталния магазин чух хора да викат и видях един човек да лежи на пода.  Sad Казаха, че му се е вдигнало кръвното и го пръскаха с вода, за да се свести. Явно жегата идва и си казва думата.
A_H_I_L_E_A, ние ползваме Либеро и съм доволна за сега. За гърнето и аз се замислям, но ще изчакам още малко докато Дари започне да седи по-стабилно, тъкмо ще стане по-топло и ще мога да я държа по-дълго време на гърнето, ако се наложи.  Whistling
cvm , много неприятна случка си имала, дано повече да нямаш проблеми с колата.  Hug

# 76
Момичета, благодаря ви за отзивите за памперсите.   bouquet

Смехоранке, благодаря специално за уточнението какви памперси да търся (на Хъджис), но надали ще поръчвам от чужд сайт.
Най-вероятно първо ще пробвам Хъджис, мисля че имаше в Кауфланд.  newsm78 Ако не ми допаднат сигурно ще пробвам и Бейбилав. Единственото, което не ми допада е, че ДМ магазина ми е далечко. Но така или иначе ще пазарувам със сигурност от там поне 1-2 пъти в месеца. Най-накрая оставям Либерото заради цената, а и бях пробвала от по-малките размери веднъж и ми се сториха по-малки и тесни от Памперс и не ми допаднаха много-много.   Rolling Eyes

Забравих да се похваля, че съм много доволна от слънцезащитния крем Sun dance детския с мечето (от ДМ). Взех тестерна опаковка 50 мл за 1 и нещо. Иначе голямата опаковка е 200 мл за 6-8 лв (не помня точно). Много ми допадна. Много хубаво се размазва, бързо попива, Християн не реве и не се дърпа като го мажа, не се изрина от него, а освен всичко това е и евтин.  newsm68
Много съм доволна и от крема за чувствителна кожа на Бейбилав, както и от олиото. Но май вече времето за олио отмина, мисля и лосиона за чувствителна кожа на Бейбилав да пробвам. Само още не съм пробвала измиващата пяна на Алверде. А дали споменах, че Алверде имат и измивен крем и измиващо олио на сравнително добра цена? Е, те са малко по-скъпи от Бейбилав, но са поне наполовина по-евтини от другите марки с подобни продукти. Обаче все още не съм пробвала да кажа дали са хубави поне за моя бебошок.

Цеца, много неприятна случка сте имали. Голям шок е това да видиш епилептичен припадък. Аз виждах веднъж как едно момиче припадна на една спирка, но бързо се свести. А иначе и мъжа ми е имал някакъв подобен пристъп като малък и дори пие едни хапчета против такива припадъци, но да чукна на дърво, не се е случвало от детството му и дано не го видим в подобно положение.  Praynig А заради това него го е страх да кара кола да не се случи докато кара, както го е страх и да ходи някъде сам. Абе не е лесно. Да не дава Бог, както се казва.

# 77
Момичета,ние се завърнахме! HugГероите са изморени и заспаха преди 1 час,а аз имам да оправям багажи,да пускам сума ти и перални и т.н.Та утре ще ви чета и ще пиша повече.А Алина е с ожулен нос,цицина и синка на челото...Мдааа...Определено без рани не може.Но е добре. Wink
Искам само да ви питам нещо,че с ММ сме решили да ходим на море през първата седмица на юни,макар че мисля,че времето няма да е хубаво,но както и да е...Дал ми е задачата да ви попитам за отзиви на тема хотели...Хубави,семейни хотели,в които да има място за игра за малки деца,понеже ще сме с още едно приятелско семейство и техните дечица...Решили сме да е или Поморие,или Несебър...или Св.Влас,ако някой знае за хубави хотелчета,много моля да сподели.
А вие къде сте решили да ходите?Ако изобщо сте решили,де...Предполагам,че е рано за повечето от вас,но....

# 78
Гледам, че за гърнета говорите. Яна не мога да я задържа 2 секунди на повивалника да й сменя памперса, докато аз се мъча да го сложа, тя се върти по корем и вече е голяма борба  ooooh! Представям си ако се пробвам на гърне да я сложа  Rolling Eyes

Аз днес съм се прибрала с "подарък" от слънчевата разходка  Twisted Evil Ръцете ми, единственото място по тялото ми до сега, което не се е обривало от слънцето, целите са червени и изринати, че дори и подути на места  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Аман! Тази слънчева алергия става все по-страшна  Cry Първо се намазах с Пантенола на Яна, после се наклепах с гел алое, като цяло почна да се успокоява кожата, но на места има големи, червени подутини. Утре ще ходим в Копривщица и от сега се чудя какво ще правя утре с тия ръце - нещо с дълъг ръкав ли да обличам, през 5 минути със слънцезащитен ли да се мацам  Cry Cry Cry

Ахилея, ако не е минала промоцията по-добре пробвай Бебилов сега, че те иначе са по-скъпи от това, което ти бях писала.

Съни какво се случи на Али?  Hug Аз хотели не мога да препоръчам, но може да погледнеш, ако искаш http://vsichkioferti.bg/ За Юни миналата година имаше страхотни оферти за морето на много намалени цени. Ние ходихме тогава последната седмица от Юни в Слънчев бряг и платихме 250 лв за 5 нощувки с включени закуски и вечери. Огледай, може да намериш нещо, което да ви устройва.
Ние за море още нищо не сме решили. Не знам дали ще искам да оставя Яна при бабите, в същото време ми се ходи в Турция, но ако ме огрее въобще ще е втората половина на септември, а до тогава има толкова многооооо време.
За сега си взехме ваучер за хотел в Разлог, ще ходим през Май за 3 дни. Планувала съм да погостувам и няколко седмици на бабите през лятото, да може да се порадват на Яна, а и съм й измислила забавления в басейнче на село (надуваемо само за нея), ще търся и люлка, подходяща за нейната възраст да закача на чардака  Laughing Трябва да си потърся и интернет, че мама ще изфиряса без нет бързо-бързо. Споменах ли, че близо до бабината къща има склад за бира  Whistling Mr. Green cheers

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 22:36 от anbibian

# 79
здравей те минавам само да се запиша , че последно време нямам време да пиша.

# 80
Съни,какви са тези рани????????Алинка да не проходи?
На море ще ходим на Обзор от 30 юни с още 2 бебета.Хотела е на брега на морето ,с аниматор и с много едене и пиене JoyНямам търпение вече  grinning039

Анбибиан,честита количка.С кеф да се вози Яна в нея.

На гърне не мисля да я слагам,даа я тормозя.Може би като седне стабилно newsm78.

Смуси,стискам палци да е здравичка Миа.Моята мишка и тя не е много ящна-през деня яде по 90-120 грама мляко,на обяд  40-60 грама пюре и 60 мляко,само вечер я назорвам да си изпие всичкото мляко,а снощи направо ме раззби-цели 180 грама-това не се беше случвало до сега.Другата седмица сме бна консултация и ще я видим какво е качила.

# 81
Тия дни и Яна не е много ящна, нито пък лакома, защото тя примерно не яде много като грамаж, но всичко омита с апетит.
Тия дни това не се случва и се чудя защо  newsm78 Или много я храня, или зъби й растат, но най-много подозирам затоплянето. Бебчо си изкара цяла зима само по пижама и тия температури явно не й понасят.
Днес за пръв път я изкъпахме в банята, до сега носихме ваната все в стаята. Рита, рита, хили се, хвърча вода - страшна работа беше  Joy Ох, нямам търпение да се научи да седи сама и вадя играчките и се почва забавлението в банята  Crazy

# 82
  • Някъде там
Здравейте момичета и ние се завърнахме от село. Цял ден в градината и така съм се изпекла че чак под веждите ме боли. Тая година ще  съм с уличен тен  Laughing.
Съни Относно хотелите разгледай този сайт http://bghotelite.com/ немога да ти препоръчам но дано си намерите нещо подходящо  Hug
Ахилея Аз Лили вече я слагам на гърне само че е придържам или я държа над него и вече сутрин чака да я събу че да се изпиша и изака. Колкото по рано толкова по добре. Според мен си разбира какво трябва да върши там. А когато се научи самостоятелно да седи тогава вече няма да я придържам. Hug. А за памперсите аз ползвам на Памперс Актив беиби доволна съм засега мекички са и пак се отбелязват на крачетата де ама не и стягат Mr. Green. Иначе съм ползвала и хъджис, либеро, молфикс ама не съм мн доволна освен от Либеро само че са малко по твърдички
Анбибиан Честита количка много е хубава и ние сме с червена количка мн го харесвам този цвят  Laughing
Цеца Много е неприятно че си го видяла на живо наистина аз бих се уплашила много Sad.
  Лили започна много да пее и да ги мята тези крака леле като проходи живот и здраве ще сме като фурии  Laughing
 Забравих да ви се похваля ние вече успешно се захранихме с тиква обаче и сега пред една дилема дали да и давам само от тиквата докато стигнем на едно бурканче т.е. да заместим храненето с мляко или на 5 дена да и сменям пюретата ако може някой да помогне. Мисля следващото вече да е тиква с картоф или само картоф. А пък относно признаците за алергия Лили и преди да се захрани си имаше отвреме навреме запек и сега пак има запек ама не мисля че е алргия и аз незнам вечее. А пък за запек и давам водата от сварени овесени ядки много помага една докторка ми го каза вместо да я тъпча с разни лекарства това било най безобидно и много съм доволнна докато и дам и веднага се  ден на всички

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 07:28 от ♥elita82♥

# 83
  • Куциндрел
Добро утро.
Вчера вечерта решихме да излезем на една кръчма до нас. Йоан поспа, после се събуди и като видя масата с чиниите... Искаше да бръкне във всички. А като ме видя, че ям нещо така критично ме изгледа... Явно детето иска да се храни с това, с което и ние ядем. Не знам как се е научил, но като му дам чаша пред устата пие от нея. Явно няма да вземам преходни чаши, ами направо ще го уча да пие вода с нашите чаши. Вчера с него гризахме ябълка. В началото той не искаше, но като ме видя, че ям, много бързо поиска. hahaha Трябва да пробвам да ям с него от неговите пюрета, ама те са гадни. Mr. Green
Елита, аз не се уплаших, но ми стана много неприятно, защото го видях още от самото начало преди да е паднал на земята. Много страшно беше как се изкриви при пристъпа. Добре, че имаше един мъж, който знаеше как да реагира и успя да си сложи дланта в устата му преди да я е затворил. По лекции в БЧК знам, че ако не успееш да сложиш нещо в устата на епилептик преди да я затвори, по-добре не се мъчи да му я отваряш, само гледай да не си удря главата в земята при пристъпа.
Анбибиан, защо не вземете Яна в Турция? Преди няколко години ходихме в Кушадасъи забелязах, че доста малки деца имаше там. Басейна беше така направен, че в едната си част беше много плитък и там едно аха проходило цапаше във водата. Един приятел пък беше ходил в Мармарис на някакъв хотел, в който имало забавления и за най-малките. Дъщеря му беше тогава на година и нещо и той разправя, че се пускали по пързалки с нея. А пък можеш да вземеш и някоя баба с вас. Хем ще сте с Яна на море, хем бабата ще помага. Mr. Green Така като ходихме в Йордания, едно познати си бяха взели децата и баба им. Хем всички са заедно, хем те можеха да се отпуснат.
Като се разприказвах за екскурзии ми стана едно сантиментално... Да порасне малко Йоан, че да мръднем някъде извън БГ (ако има финанси, де).
Днес сме планували голяма семейна разходка, дано си изкараме хубаво.
Лек ден от мен. Hug

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 07:17 от Ceca

# 84
Добро утро и от мен днес мога да кажа , че съм се наспала  Mr. Green Дарина пее и кашля в леглото тази кашлица е от вчера но е много интересна не е дълбока и кашля все едно имитира някого  newsm78 ако продължава и днес утре сме при педи , на дано нищо и няма  Praynig

Съни някой да не прохожда вече  Mr. Green а за хотелите последно ходихме на Черноморец в семеен хотел казва се „ Роза “ олинклузив с три басейна който бяха доста чисти щом и аз се престраших да вляза , че по принцип ме е гнус , но там беше чисто , много вкусно готвеха и за децата е супер имаше една полянка с люлка, пързалка, масичка, къщичка само за децата единствения недостатък е че плажа беше на 1 км. от хотела и трябваше да ходим с колата , тази година ако ходим на море пак ще е там

Цеца кофти случка си имала

Анибиани и аз имам слънчева алергия и моите ръце са като твоите и сърби страшно много аз се мажа със слънцезащитен крем и пък ставам на пъпки и сега се чудя вече и аз какво да мажа а с дълъг ръкав абсурд да изляза

# 85
Здравейте, моми4ета! Hug Hug Hug
Снощи се прибрахме от Цигов чарк. Много ни хареса, мнооого сме доволни. Ходихме и до Батак и до Велинград.
CVM- много добре е уреден центъра на Батак, много ни хареса. А и е мноого ефтино там, седнахме да обядваме в едно заведение дето има маси4ки на мост4е над реката. много бе6е вкусно и сметката бе6е само 12 лева за салата, хляб, две порции пържени картофи, омлет, шницел, кола и кафе със сметана Shocked Де такаива цени в София Cry
На Кали добре и понесе пътуването. На отиване и писна малко накрая и спирахме да яде и да си по4ине, а на връщане по4ти целия път от Велинград до София го проспа. Това ни беше тестово пътуване преди лятната почивка, мога да кажа, 4е тестът беше успе6ен Joy Условията във вили4ката в Цигов чарк също бяха мноого добри, препоръ4вам я-комплексът се казва вили 7М и нощувката е 50 лева на ве4ер за двама в една самостоятелна вили4ка с баня, тоалетна, кухненски ъгъл с микровълнова пе4ка, хол с диван, маса и LCD телевизор и спалня и парно имат и пе4ка, кухненски прибори като 4а6и, 4инии, вилици, лъжици, ножове, купи, та дори и препарат за миене на съдове и гъби4ка има-абе цивилизована работа, а вън в двора на компекса има барбекю, което също може да се ползва без да се плаща допълнително, има беседки, люлка бебешка и ние за пръв път люляхме Кали, много и хареса, има и басейн, но той сега не работеше, през лятото оба4е работи. Та така с две думи супер си изкарахме. Имах нужда малко да излезем от София, 4е от 21 август никъде не бях мърдала.
Кали днес става на 8 месеца!!!
Вчера и купих каща от пълнозърнест овес на Тьопфер и мисле днес да и въвеждам глутен с нея. Някой да я е ползвал и да има отзиви?Кали много оби4ам пюрето от тиква и картоф на Хип, препоъръ4ва го на останалите бебета от форума Laughing Hug  chef Сама си отваря устата за него. Днес на обед ще и дам телешко с ориз и моркови на Хип да видим дали ще и хареса.
Темата за хотелите ми е мног оинтересна, 4е ве4е се 4удя къде да ние следващото пътуване и ще я следя с интерес. Много ни се ходи на полупансион някъде. На полупансион сме били само в Египет преди две години и беше много готино. Относно почивка с баба- и аз имам една позната дето ходят с бабата, за да може вечер тя да гледа детето, а те с мъжа и да си излизат.
Съни - така е -юнак без рана не може Hug Али най-вероятно ще е първото проходило окотмврийче Hug Hug Hug
Това е за сега от нас с Кали. Мислим да излизаме на разходка. По-късно пак ще се включа. Приятен ден на всички Hug Hug Hug

# 86
Тони радвам се ,че ви е харесало значи пак ще отидете  Mr. Green през лятото аз не съм се сетила ама и късно разбрах че ще пътувате до там имам едни приятели те скоро построиха една къща на Цигов чарк можеше да ти дам координати и щяха и отстъпка да ви направят , но нищо другия път като решите звънни  Hug а за евтиното да много е евтино там имам една приятелка има магазин в центъра до аптеката от нея си купувам много евтино и качествено бельо , дрехи и каквото още се сетиш

Честита месечинка на малката Калинка Grinning

Ние след малко хващаме към парка Заимов ако има желаещи да заповядат мисля цял ден да сме там

и до попитам събличате ли вече децата по късо ръкавче също така с какво ги завивате вечер сега като е по топло Дарина спи отвита цяла нощ ако не е баща и да стане да е завие така ще си кара до сутринта

# 87
  • Куциндрел
Честита месечинка на Кали Hug

ЦВМ, обличам Йоан от 2 дена вече с къс ръкав, даже днес е с летен гащеризон, взела съм му за всеки случай панталон и блуза с дълъг ръкав.
И ние излитаме на дъъълга разходка.

# 88
ние се прибрахме после ще кача малко снимки на Дарина от парка много хубаво си изкарахме , но каката ни развали разходката стана и тъпо с нас и така май после ще дописвам , че Дари ме вика  Mr. Green

# 89
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, ние както никъде не сме пътували на далеко, така не ми остана грам време да седна на компа.. както си мечтаех ММ да остане поне до понеделник вечер, така сеоказа, че ще тръгва чак утре сутрин и ми е голямо щастие. Тези четири дни ги откарахме по плажовете   grinning039  Ая понесе доста добре различната обстановка  Heart Eyes Топнахме й крачетата за секунда в морето и тя остана много доволна  Mr. Green Пясъка също много й хареса... абеее... открихме сезона и ще сме редовни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
На гърне слагам от две седмици, не съм редовна, но все пак малката стои на него , даже имаме попадения  bowuu
Честита месечинка на КАли
Момичета направо не мога да понасям жегите, вече ме мъчат, а за през лятото не ми се мисли. Ще пускате ли климатици около бебетата"?>??

Общи условия

Активация на акаунт