Изкъпахме малката и я разгледах подробно, дано да не сме си донесли нещо и вкъщи.

Казаха, че му се е вдигнало кръвното и го пръскаха с вода, за да се свести. Явно жегата идва и си казва думата. 

Ако не ми допаднат сигурно ще пробвам и Бейбилав. Единственото, което не ми допада е, че ДМ магазина ми е далечко. Но така или иначе ще пазарувам със сигурност от там поне 1-2 пъти в месеца. Най-накрая оставям Либерото заради цената, а и бях пробвала от по-малките размери веднъж и ми се сториха по-малки и тесни от Памперс и не ми допаднаха много-много.
А заради това него го е страх да кара кола да не се случи докато кара, както го е страх и да ходи някъде сам. Абе не е лесно. Да не дава Бог, както се казва.
Героите са изморени и заспаха преди 1 час,а аз имам да оправям багажи,да пускам сума ти и перални и т.н.Та утре ще ви чета и ще пиша повече.А Алина е с ожулен нос,цицина и синка на челото...Мдааа...Определено без рани не може.Но е добре. 
Представям си ако се пробвам на гърне да я сложа
Първо се намазах с Пантенола на Яна, после се наклепах с гел алое, като цяло почна да се успокоява кожата, но на места има големи, червени подутини. Утре ще ходим в Копривщица и от сега се чудя какво ще правя утре с тия ръце - нещо с дълъг ръкав ли да обличам, през 5 минути със слънцезащитен ли да се мацам

Аз хотели не мога да препоръчам, но може да погледнеш, ако искаш http://vsichkioferti.bg/ За Юни миналата година имаше страхотни оферти за морето на много намалени цени. Ние ходихме тогава последната седмица от Юни в Слънчев бряг и платихме 250 лв за 5 нощувки с включени закуски и вечери. Огледай, може да намериш нещо, което да ви устройва.

Нямам търпение вече 
.
Или много я храня, или зъби й растат, но най-много подозирам затоплянето. Бебчо си изкара цяла зима само по пижама и тия температури явно не й понасят.
Ох, нямам търпение да се научи да седи сама и вадя играчките и се почва забавлението в банята

. А за памперсите аз ползвам на Памперс Актив беиби доволна съм засега мекички са и пак се отбелязват на крачетата де ама не и стягат
.
Трябва да пробвам да ям с него от неговите пюрета, ама те са гадни.
ако продължава и днес утре сме при педи , на дано нищо и няма 

Условията във вили4ката в Цигов чарк също бяха мноого добри, препоръ4вам я-комплексът се казва вили 7М и нощувката е 50 лева на ве4ер за двама в една самостоятелна вили4ка с баня, тоалетна, кухненски ъгъл с микровълнова пе4ка, хол с диван, маса и LCD телевизор и спалня и парно имат и пе4ка, кухненски прибори като 4а6и, 4инии, вилици, лъжици, ножове, купи, та дори и препарат за миене на съдове и гъби4ка има-абе цивилизована работа, а вън в двора на компекса има барбекю, което също може да се ползва без да се плаща допълнително, има беседки, люлка бебешка и ние за пръв път люляхме Кали, много и хареса, има и басейн, но той сега не работеше, през лятото оба4е работи. Та така с две думи супер си изкарахме. Имах нужда малко да излезем от София, 4е от 21 август никъде не бях мърдала.
Сама си отваря устата за него. Днес на обед ще и дам телешко с ориз и моркови на Хип да видим дали ще и хареса.
Али най-вероятно ще е първото проходило окотмврийче

а за евтиното да много е евтино там имам една приятелка има магазин в центъра до аптеката от нея си купувам много евтино и качествено бельо , дрехи и каквото още се сетиш 
Ая понесе доста добре различната обстановка
Топнахме й крачетата за секунда в морето и тя остана много доволна 
Препоръчани теми