Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 363
  • 688
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от нас, ние вчера се завърнахме, но бях каталясала и само ви прочетох на две на три.Добре си изкарахме и в унивирситета всичко е ок.Само не ми се мисли колко ще имам да уча и да пиша курсови работи ooooh!Щото аз нали  сега записах по никое време и съм изтървала първия семестър и имам да наваксвам.

Днес пък празнувахме 1 май.Като излязахме в 10 и нещо се прибрахме преди малко.Тук в Бяла има едно много приятно местенце - Старата чешма и се бяхме събрали там доста голяма компания, то не бхяха пълнени агнета, скара, салати, сладки и много пиене Mr. GreenБеше много хубаво и Сами беше много послушен, хапваше и спенкаше все едно си е у дома.Имаше и доста други деца и на него му беше интересно Grinning

Честита месечинка на Кали  bouquet

CVM, и ние от няколко дни сме по къси ръкави, то както е взело да се стопля скоро и крачолите ще са къси Mr. Green

Това е за сега после пак ще се включа

# 91
Здравейте!Ние вчера се прибрахме от село,но късно и не ми остана време да ви чета.Имах да оправям багажи,да пера и простирам,та...
Иначе си изкарахме страхотно,времето беше много,много хубаво,направо горещо.Алина ходи боса по цимента и си умираше от кеф Laughing,но пък аз останах без кръст просто...По цял ден бяхме навън.Алина много се радваше на зайчетата и на животните,които гледат баба й и дядо й.Много й беше интересно. GrinningНощем спеше по 10-11 часа без да се събужда изобщо Crazy,Боян също спеше доста,та и аз си починах много.
Имахме и малък инцидент.Ама в общи линии,до някъде и аз съм виновна,щото къде блея и аз не знам.Бяхме им постлали на Бо и Алинка да си играят,аз какво се обърнах да говоря нещо с майка ми и по едно време чувам само едно "туп" и писък.То какво станало...Боян решил да я вдигне,да я хване за ръцете и да я води да ходи,както аз и баба му,да...Ама нещо явно му се е изплъзнала и резултата беше половин час рев и той,и тя,ожулен нос,цицина и синка на челото,които вече почти минаха,де.
Не му се карах на Боян,опитах се спокойно да му обясня защо той не може да прави така,уж ме разбра,пък ще видим...Той също се уплаши,пък и аз съм си виновна,че блея. ooooh!

Баба им даде и на двамата по 100 лв.,та познайте днес дали не бяхме по магазините LaughingБоян си хареса някаква играчка,купих му сандалки и някои летни дрехи,та неговите пари заминаха.На Алина й купих 2 рокли и 1 много готино лятно гащеризонче,както и един летен комплект.Олеждах се и за някакви по-отворени обувки,но да са хубави,но нищо не ми хареса.Та исках да ви питам вие ще купувате ли някакви обувки и какви,сега като започват все повече да искат да стоят на крачета,а особено такива като Алина,които вече ходят,хванати за ръчички...Исках да е нещо с хубава подметка,ортопедична,но не намерих.Гледах и в сайта на КиК,харесах едни обувчици,обаче напоследък много недоволни има и се чудя дали да й ги поръчвам Rolling EyesПо принцип е хубаво да прохождат боси,ама сега не е за босо краченце все още.Обувам й разни обувчици,дето са по 15-20 лв.,но колко са хубави...т'ва е друг въпрос,като им гледам подметките...Хич не са хубави за прохождане,ама с това разполагаме сега....

Иначе днес е адска жега.Излязохме към 11 и се прибрахме към 2,децата ядоха,спаха и към 4 излязохме пак,но се прибрахме след 2 часа,че нещо се изморих и ме наболява кръста и така....Алина беше по къс ръкав и къси гащи,но с чорапки и затворени обувки...Понеже отворени нямаме,де LaughingНе й беше студено,даже на моменти се потеше....

Мерси за отговорите за морето. HugРешихме,че ще ходим на Св.Влас,даже харесахме и хотел,но гледах и да е ол инклузив,щото хич не мисля да готвя...Дано само да улучим хубаво време! Praynig

За анкетата-най-често купувампюрета Хипп,Гербер и Милупа,съответно за тях гласувах,но й купувам и от другите видове,макар и по-рядко.Тя яде всички,не е предирчива,засега няма марка,на която да не е харесала пюретата.Освен на Ганчев,понеже аз от тях не давам.

Тони,честита 8-ма месечинка на Кали! Heart Eyes HugА за кашите на Тьопфер-много са хубави,състава им е хубав също и Алина много ги харесва. Wink

Наде,ми да си стиснем ръцете тогава Laughing(за Алина и Симеон Simple Smile)Такъв готин зет,няма да го изпуснем.

Лусинче,Леда може да е свалила грамчета заради повръщането,пък и както казваш ти,щом е доста активна...Ще видиш на следващата консултация,че всичко ще е наред! Wink

Марси,аз на Алина съм й взела един гел на Чико против комари,но не съм я мазала още и не знам дали ще има ефект от него.Надявам се да е хубав,а и не е от най-скъпите.И за в контакта ще взема нещо,но тия на Чико не са хубави.Боян като беше бебе бях взела,но нямаше ефект от тях.Има на Райт едни,които се включват в контакта,но не знам дали може да си използват,ако има бебе в стаята Thinking
Браво на вас за плажчето.Много хубаво,че Ая се радва,блазе ви и за топването на крачетата във водичката Mr. Green

Кисса,миличкият Влади. SadПо-добре ли е вече?Да се оправя бързичко!

Сийн,ние също сме с Булсатком,но нямаме БТВ лейди.На село обаче са с обикновена кабелна и го имаше.Не знам що така...А в "Часът на мама" даваха интересни неща,последния път като го хванах,даваха за алергиите.

Цеца,как си го крила до сега този прекрасен Йоан Heart Eyes,ама мнооооого е сладък! Heart EyesБеличък,пухкавичък,синеок....Много обичам такива бебета!

Флучия,Жорчо много добре се справя с лъжицата Laughing,много е сладък!

Цвети и вие с Дарина сте много хубави.На теб въобще не ти личи,че си раждала.Много е сладка Даринка,а тоалетите,както винаги са на ниво GrinningМного неприятна случка с количката.Дано да не се чупи вече.Жалко и за шишето,явно кофти ден си имала. Confused

Анбибиан,честита ви количка.Много хубава изглежда.И аз започнах да се замислям за нещо по-лятно,макар че аз съм много доволна от моята,много е маневрена и удобна,ама малко тежичка ми идва вече...

За гърнето-лятото ще се учим.Мисля да изчакам да стане на 1 година,пък тогава.Не бързам честно казано. Peace

Иветка,а как се казва хотела? Rolling EyesЗвучи доста интересно,особено за децата...

За обличането-да,събличам я вече по къс ръкав,то голяма жега...Тя и по къс ръкав се поти,пък какво остава за дълъг....Сутрин и вечер е с дълъг ръкав,но когато е най-топло е с къс.Навън взимам и по едно тънко горнище за всеки случай,та така...Днес беше даже с къси гащи.

За климатика-ще пускаме,да.То иначе няма начин,нашия апартамент е на такова място,че лятото просто е немислимо без климатик,особено в спалнята...Там е поне 5-6 градуса по-горещо,отколкото е навън,та навън ако е 40,в спалнята е 45-46....и без климатик,няма да стане.

Айде,ставам,че да правя нещо за ядене.Да къпя децата и т.н.Утре сме на рожден ден вечерта,та може и да не остане време да пиша.Лека вечер! Hug

# 92
Качих малко снимки на Дари и Катето

Наденце добре сте си изкарали  Laughing

Марси да ти завиди човек за плажа добре , че Катето не те чете иначе щеше да те пита може ли да ти гостува през лятото  Mr. Green ние като ходим на море тя иска и през нощта да е на плажа  hahaha

айде Дарина напълни памперса  Mr. Green ще ставам да е мия

# 93
  • Пловдив
Привет и от нас  Grinning
Ние днес бяхме малко на екскурзийка до Стара Загора да се видим с една позната и да се възползваме да обиколим малко моловете   Mr. Green Че в нашия Пловдив сме много зле от към магазини  Mr. Green Купихме за Мм 2 чифта къси гащи,аз си купих една пола,на бебо един потник и разни други дреболийки  Grinning
 Съни,браво,че така добре сте си изкарали  Hug А Бо и Али вече се забравили случката,сигурна съм  Wink
Аз Благовест от миналата седмица го обувам с къси гащи и къс ръкав,последните няколко дни и с потници даже  Crazy Ама то тук при нас мноого жега... Давам зор на Мм да пълним вече басейна и да откриваме сезона  Mr. Green
Марси,климатик ще пускаме със сигурност,то иначе няма да се живее... Ама поне е в другата стая  Rolling Eyes
Свм, Благовест спи по едно боди с дълъг ръкав и панталонче надолу или гащеризонче на голо, ама май вече ще го разхвърлям и завивката ще махам и по-тънка трябва да си намеря.."
Честита месечинка на Кали   bouquet

# 94
  • Нейде из лудите гори...
Сега мога да попиша още малко, Ая заспа, а ММ отиде да пийне едно  Wink
Климатик и аз мисля да пускам, то в нашата кутийка (50 квадрата апартамент) има цели 2 климатика, та мисля да ги редувам , според това къде се намираме и да няма работещ климатик в стаята, в която сме  Peace Дано се разхлади мъъъъъничко... че ако от сега започват жегите не ми се мисли какво ще правим след някой друг месец  Whistling На студ трая, но на жега - трудно  Stop Иначе спи само по боди с къс ръкав  Peace
Освен, че открихме късите гащи, дори ги махнахме. Милото ми дете се поти много! Вашите бебоци потят ли се тия дни? Главно по главичката  Thinking
Днес на плажа я държах само по пелена. Иначе събухме чорапите и обувките сигурно до есента  Crazy
Анбибиан, изчисти ли се главицата на Яна? Честита ви количка  Mr. Green

# 95
Здравейте и от мен  Laughing
Днес одондуркахме Яна в новата количка по каменните улици на Копривщица. Количката отново оцеля  Laughing По едно време сериозно се притеснихме с тия каменаци дали няма да заминат колелетата, но за сега всичко е ок.
Весело си изкарахме, но беше фраш с хора, от възстановката, заради която отидохме нищо не видях, така че май на такива събития или никога повече няма да ходя или ще се кордисам там по първи петли преди всички останали  Mr. Green
Иначе много ми хареса, предполагам, когато няма хора е рай за почивка  Party
За Панагюрище време не остана - друг път ще идем и до там  Grinning
Имам въпрос за елдата - тя може ли да запече? Все храня Яна с различни пюрета, комбинираме уж запичащи с разхлабващи или регулиращи, обаче днес за пръв път от както се е родила имаше запек. Веднага й обелих и сварих една круша и я нахраних с нея. На обяд още нямаше задоволителен резултат в памперса, нищо че туристите в Копривщица й видяха голото дупе на една пейка  hahaha Докато се прибирахме, обаче я видях как се напъва, нали седя до нея на задната седалка и всичко виждам там. Милото голямо напъване, сумтене, напъване, доста дълго време ми се видя. Оказа се, че крушата е дала резултат и памперса просто беше с рекордно съдържание! И бялото панталонче си остана бяло, явно Бейби лав са си хубави памперсите  Wink
Ceca и Яна почна да се заглежда в моята чиния. Днес се спукахме от смях, ММ я държи, а тя проследяваше с поглед всеки картоф, който боцна по пътя му от чинията до моята уста и накрая каза Ам Ам  Joy
За Турция, ММ не иска, а и аз не мисля, че е добра идея, още е малка и ако я водя някъде на море, то предпочитам да е на нашето черноморие, където обстановката ми е позната. В Турция не съм ходила, не знам какво да очаквам, не знам какъв е климата, а и като си представя, че като тръгнем на някъде, за нея се стягат два куфара съвсем ми се отщява  Crazy
cvm от това най-много ме е страх, от момента в който кремовете ще спрат да действат  Twisted Evil Днес се намазах с крема на Яна - детския Юриаж, по средата на разходката се намазах пак и уж не виждам нови щети. Дано скоро се оправят ръцете и вече ще съм по-внимателна и редовно ще се мажа. Мисля да си купя от лосионите на Piz Buin, които са разработени за хора с алергии. Ти с какво се мажеш?
За обличането и завиването - вече обличаме Яна с боди с къс ръкав и тънък панталон, слагаме й чорапки и едни обувчици, но ако е топло ги махам. Разнасям с мен едно тънко памучно якенце, ако захладнее или задуха й го обличам. Общо взето гледам да я обличам както съм облечена аз, а и да я навлека, тя веднага ще се изпоти, което е по-лошо. Завиването ми е проблем. Още не съм купила лятно спално чувалче. Ходих до борсата в Х. Димитър, но продават само от техните, а те въобще не ми харесват. До магазина, за който ми каза Сеса, скоро сигурно няма да ида, ама трябва да потърся по-сериозно.
Купих една завивка на Тед, сега спи с нея. Тя е голяма и не я обвива плътно и предполагам, щом не се поти и не се отвива, значи е добре за сега.
За пюретата на Бейбилов - вкусни са, аз ги харесвам и Яна ги харесва. Това, което не ми харесва е, че да речем ако пюрето е сини сливи и круша, аз го вземам да я поразхлаби, а вътре има и ориз. Това не елиминира ли действието на крушите и сливите  newsm78 И на Сънвал са по същия начин пюретата - в крушата освен круша има и ориз, не са 100 % плод. Това като цяло не е проблем, защото ориза отдавна е въведен, но ако искам да я разхлабя ще трябва май да купя някое друго бурканче круши или сини сливи на Хип да си стои у дома за резерва.
marsssika Яна се поти. Поти се ако е навлечена, ако я храня, а е топло от допира на моята кожа с нейната и тия дни с тия разходки дълги целодневни, косичката й към края на деня все беше изпотена. Иначе за крустите и аз не знам дали са изчистени  ooooh! Косата й се сгъстява точно отгоре, а те са там около фонтанелата и са същия цвят като косата й и аз какъвто съм кьорчо, не мога да ги видя. Мажа от време на време с крема на Мустела, ако имам възможност да я изкъпя после на сутринта, на всяко къпане я мием с пяната на Мустела и ми се струва, че се поизчистиха, но всеки път като се заровя намирам тук-таме.
Дупето й също се изчисти от гадните пъпки и от утре спираме антибиотика и почваме стария крем, да видим до къде ще я докараме с него, ако пак се появят го мятам в коша и вадя нов, но дано няма повече проблеми.
Съни новата количка е много лека. Днес я носихме по стъпалата в Копривщица и за не представляваше никакъв проблем, разбира се не сама, аз отзад вдигам, а ММ отпред. Иначе е 5-6 кг. и има дръжка за носене, може да се сгъне и да се пренесе с една ръка ако се наложи.

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 22:52 от anbibian

# 96
  • Варна
Хайде и аз се завърнах! Simple Smile Подрусахме се малко на колата, но вече сме у дома. Бяхме в Трявна, Габрово, Елена и май май се убихме от път, затова по 24-ти май и аз планирам ол инклузив на морето.  Mr. Green Днес и ние му направихме сефтето. Очаквах да се стресне от пясъка и студената вода, но не съм познала- той се радваше. Утре като сваля снимките - ще кача в албумчето да ни видите.
За климатиците и на мен ми е хикс какво да правим. Макар, че то не нали сме новодомци и нямаме, та ако ще ползваме, тогава ще купуваме.  Naughty
За обличането от няколко дни сме по къс ръкав, от днес и по къси гащи.  Heart Eyes От седмица долу горе спи по боди къс ръкав.  Peace
Sunny_Girl ама и вие сте имали една случка...  Stop Добре, че вече е забравена, И честити ви дрешки, чакам ревюто.  Laughing
За анкетата гледам и се чудя, ами то аз няма как да се включа в нея..  Thinking Моя малък сладкиш отказа оризова каша, елда, картоф....  #Crazy Давам 2-3 лъжички и до там.  ooooh! И нали нямало деца, които да не харесват тиквата, днес се затиквихме, но отново без успех.  Crazy На моменти съм склонна да си мисля, че не е готов за захранване, но в другите, в които проследява всяка моя хапка от чинията до устата и посяга към нея, виждам, че не е така. Смятам утре пак да предложа нещо от изброените и ако откаже ще действам по друг начин. Само да го измисля.  hahaha
Хайде, че ми се спи, утре пак.  Hug

# 97
Petkova ябълка или круша? Понякога слагам и в кашата малко плодово пюре. Бях правила и оризова каша с морков, моркова беше домашен и на мен ми хареса и на Яна също.
Тези дни не беше много ящна, реших, че я храня прекалено често, не чакам да изгладнее. Честно казано направо ме е страх като е гладна. Тя ревва изведнъж и не спира да реве, докато не я нахраня, а за да е прясно всичко ми трябва време да направя млякото, кашата или да стопля пюрето  ooooh!
Днес като беше прегладняла си омете домашната тиква с картоф, после омете половин бурканче Бейбилов праскова и маракуя, пи вода, докато баща й донесе млякото и изпи 60 мл. мляко, като само преди половин час, беше изпила 90 мл. мляко  Shocked

Ние имаме проблем с пиенето на вода. Тя въобще не пие. Днес се излъга покрай горната одисея с пюретата  Mr. Green но иначе не близва. Само да усети, че е вода и плюе. Днес й дадох чашата с мек накрайник и тя като я видя и почна да пищи от кеф, викам си - жадна е, ще пие. Да ама не. Кефа беше да си чеше зъбите с нея, а колкото вода влезе в устата я изплю с кеф на фонтанче - брррр и цялата се измокри  Tired Вече почнах да си мисля, да й цедя малко сок или купешки и да разреждам много с вода и така да давам, да се подлъже от аромата и малко по-различния вкус, но да пие водичка  newsm78

# 98
Добро утро гледам с едно око ама да драсна , че после май време няма да остане  Mr. Green

Цеца днес май те изпреварих  а  Mr. Green

Анибиани  мажа се с нищо с повечето случай  Mr. Green забравям иначе се мажа като се сетя с крема на Дарина слънцезащитен 30-ти фактор  , а като ми излезнат хубавите пъпки и ми се възпали кожата се мажа с финистил гел за сега ми помага

за климатиците при нас може и без тях зависи колко ще е топло лятото апартамента ни е североизточен  и общо взето ако ида жега тя е само сутрин след обед вече няма нужда от нищо , но със сигурност ще ги пускам имаме и в двете стаи така че и аз ще ги редувам

вчера като се връщах от парка и термометъра в колата ми показа 34 градуса , после като тръгнах и се охлади стигна до 30  #Crazy май лятото ще е многоооо горещо така го усещам аз

Съни браво за хубавата почивка благодаря и за комплимента

# 99
  • Куциндрел
Добро утро.
ЦВМ, изпревари ме.  Twisted Evil  Peace
Вчера измиткахме Борисовата градина. Йоан зяпаше какво става наоколо. Много му хареса езерцето с лилиите и детския кът с надуваемите замъци, там пускаха песнички и той се заслуша. Такава жега беше, добре че го облякох в летен гащеризон и го мазахме често с крема на Бочко против слънце. Много му харесаха гълъбите, май всяко дете се впечатлява от тях. Гледа ги и им се радва. Като се прибрахме всички бяхме потни и минахме през банята. Този път го излъгахме и не рева много в легена. Първо ни гледаше как се къпем и му стана забавно, накрая го изкъпахме и него, докато му правим смешки. Установих защо реве - не харесва да му се мие косата. И всеки път, като го сложа в легена, се сеща за това и заревава, даже и легена да е без вода.
За климатиците, ние нямаме климатик и всяко лято си се потим вкъщи на общо основание. Имаме една стая, в която много слънце не пече, та там лятото е спасението от жегите.
Вчера на обяд ядохме с Йоан бебешко пюре от пиле + тиква с морков. Ужас, гадно е, а аз се чудя защо бебето не яде. Като ме видя, че ям отвори уста, ама и двамата се мръщихме на вкуса. Накрая ще взема да го храня с нашите манджи, сега обмислям стратегия за готвене. Иначе вече е опитал от всичко - и айрян, и сиренце, и хлебче... Набързо го захраних дет се вика. Най-много му хареса соса от пилешки дробчета с лук, близна малко и като спрях да му давам, се разсърди. В този ред на мисли: кажете кое пилешко е читаво по магазините?
Ахилея, ти имаш по-голям опит с бебешките бурканчета, кажи за кои месеци са по-вкусни, че тези за 4-5 месец са отврат.
Анбибиан, ако някой ден решиш да слизаш към Скай Сити вилаета свирни да пием по кафе. Тъкмо да запознаем Яна с Йоан.
Съни, мерси за комплиментите за синковеца. Някой ден, ако си изпълним плана да ходим до Ловеч, ще се запознаем всички - и ние, и бебетата.
Днес планувам пак митакне навън, но във квартала. Трябва Йоан да свиква с околния свят.
Лек ден ви желая. Hug

# 100
Здравейте Hug
Да се разпиша и аз най-после в темата, че само ви чета Embarassed

Съни, Марс,  bouquet за прекрасната темичка и страхотно заглавие!

Ние почивните дни бяхме на сватба, после ходихме до Сандански. Лошото е, че както аз не понасям жегата, така и Миа явно и предвид това нещо съвсем намали яденето...едвам се лъжем с нещо. Вчера й правих кус кус с карфиол и морков пасирано, въобще не го пожела, накрая с мъка едно пюре на Сънвал с банан, ябълка и лимец хапна половината, иначе набляга на течностите.

По повод на спането спи с къси гащи и къс ръкав и вече само с чаршаф завита без завивка, а доста често и отвита я намирам.

За климатиците аз също не издържам на жега така че ще се пускат няма как. На вън беше с тънки панталонки и късо ръкавче, без чорапи даже, ама като не търпи на жега.

Анбибиан,
пюрето на Хип от круша също има ориз. И аз много се ядосвам на това, защото аз ги взимам с цел разхлабване също. На Гербер са чист плод, но вече май никъде ги няма. Другите, които съм намерила чиста круша, са едни малки бурканчета 130 грама май пак на Сънвал са някакво производство Био Бамбини се казват, а последния път гледах, че и на Нестле Алете има чиста круша 190 гр.

Петкова, и ние сме от децата, който тиква да не видят, но и сме толкова злояди, че не е истина. Пробвах и хляб да й дам все едно отрова й давам такава физиономия и всичко се плюе. Иначе има интерес към храната, като седнем на масата и само рови по чинията, но нищо не вкарва в устата си, само го хваща, мачка и го пуска.

Лек ден от мен за сега Simple Smile

# 101
Здравейте мами ние имаме следния проблем моя син не иска да яде месните пюрета като усети вкуса започват едни физиономии и плюе ако може някой да ми даде съвет без месо не може!!!  doh

# 102
cvm аз лятото ненамазана не излизам, ето излязох един път сега и се изринах на места, където никога не съм се изривала, но си мисля, че това стана и защото доста бутах количката, а така ръцете ми са били изложени пряко на слънчевата светлина. Иначе до сега съм ползвала различни неща от едни съм по-малко доволна от други повече. Преди купувах Юсерин за алергии, но той е с 25 фактор и на морето ме предпазва до към 3-я ден, после се изривам, а и ми боядисваше дрехите, новите формули не знам как са - не съм го купувала повече. Последните години се мазах с Юриаж и Виши голямата туба, която пуснаха миналата година и не съм се изривала нито на морето, нито в градски условия.

Сеса ще се обадя, тъкмо ще ми покажеш магазина със спалните чувалчета  Hug При мен, обаче проблема е, че не шофирам и сама до там трудно ще се замъкна  Sad От както се роди Яна съм ходила 2 пъти до Скай сити - един път в Комсед с нея и ММ и веднъж с приятели да играем боулниг  Mr. Green
Смуси, аз купувам на Гербер 100% плод от Ремедиум, но най-често от Кауфланд. При тях помня, че имаха ябълка, обаче само круша май и те нямат, мисля че беше круша и ябълка  newsm78 Ами ако няма чисто пюре круша, домашното спасява положението. Сега пак направих, от една круша ми излиза 1 бурканче 130 мл. от тези на Гербер  Grinning
Светлето88 на кои марки си му давала пюрета до сега, пробвай други марки, може да са по-вкусни. Зайчето на Гербер е вкусно, има целина вътре и е ароматно  Peace

Смуси погледнах в нета и виждам, че и в Ганчев има оризово нишасте в крушите http://bebemoe.bg/products/-%D0%93%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2 … %D1%86%D0%B0.html
Намерих! Гербер са само круши http://bebemoe.bg/products/%D0%9A%D0%A0%D0%A3%D0%A8%D0%98%22%D0% … 0%A1--Gerber.html
Нестле Алте също имат само круша http://bebemoe.bg/products/%D0%9A%D0%A0%D0%A3%D0%A8%D0%90---Nestle-Alete.html
И тези http://bebemoe.bg/products/Holle--%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BF%D1%8 … D0%B3%D1%80..html но тези май не съм ги виждала по магазините, а и са скъпички.

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 09:39 от anbibian

# 103
Здравейте, момичета,
много ми беше приятно да прочета разказите на завърналите се от почивка  Hug
Съни, пак малкият дявол е бил! Човек наситина трябва и на гърба да има очи. Кумата ми има 2 дечица - момче на 7 и момиче на 2 и дала на свеки да ги гледа. Те имат къща на 2 етажа и жената сложила момиченцето да спи в едната стая на втория етаж, а момченцето в съседната стая гледа детски. Тя слиза на долния етаж да готви. В един момент чува, че детските са пуснати много високо, качва се бързо и какво да види. Момиченцето се събудило явно и плакало много, братчето се опитало да го успокои, но не могло, ядосало се, че не може да гледа детското и завило сестра си с всички одеала и възглавници, които намерило на етажа. Затрупало я през глава, за де не я чува как плаче и да не му пречи. Бабата се качила точно навреме, за да спаси детето, което не могло да се развие само (тогава беше на малко повече от годинка). Та споделям ви това, защото наистина трябва да сме постоянно нащрек.
Анбибиан, ти кой плод въведе първо? Аз имам чиста ябълка на Овко и понеже досега сме само на зеленчуци, а искам да въведа глутен преди малчо да стане на 7 месеца, и преди това ми се иска да хапне и малко плодове и се чудя с кой плод да захраня.
За пилето - не взимайте на Градус! То сега затова им върви такава масова рекламна кампания, защото са им много зле пилетата. Наблъскани са с какво ли не. Гледат ги до Панагюрище и колежката ми оттам ми разказва как собственикът и семейството му не ядат от тях, а си гледат в отделен птичарник само за тях пилета без хормони. Миналата седмица дъщеричката на кумата ми беше в Инфекциозна след прием на такова пиле. Мислеха, че е салмонела, но се оказа бактерия, която живее само в пилешкото месо и ако не е обработено докрай термично остава жива. Кумата ми е сигурна, че е изпекла пилето добре, но... Та НЕ КУПУВАЙТЕ ГРАДУС!

# 104
Флучия дадох първо ябълка. После мислех да дам крушата, обаче нещо се оплетох със зеленчуците, зеленчук след зеленчук и чак миналата седмица въведох круша, тъкмо навреме да борим запека с нея  Laughing Сега въвеждам елда. После мисля да й дам пиле и след това тиквички, че и тях ги бях забравила  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт