Щото аз нали сега записах по никое време и съм изтървала първия семестър и имам да наваксвам.

Нощем спеше по 10-11 часа без да се събужда изобщо
,Боян също спеше доста,та и аз си починах много.
Решихме,че ще ходим на Св.Влас,даже харесахме и хотел,но гледах и да е ол инклузив,щото хич не мисля да готвя...Дано само да улучим хубаво време! 
А за кашите на Тьопфер-много са хубави,състава им е хубав също и Алина много ги харесва. 
)Такъв готин зет,няма да го изпуснем.

По-добре ли е вече?Да се оправя бързичко!
,ама мнооооого е сладък!
Беличък,пухкавичък,синеок....Много обичам такива бебета!
Много неприятна случка с количката.Дано да не се чупи вече.Жалко и за шишето,явно кофти ден си имала. 

А Бо и Али вече се забравили случката,сигурна съм 
Ама то тук при нас мноого жега... Давам зор на Мм да пълним вече басейна и да откриваме сезона
Дано се разхлади мъъъъъничко... че ако от сега започват жегите не ми се мисли какво ще правим след някой друг месец
На студ трая, но на жега - трудно
Иначе спи само по боди с къс ръкав 

Докато се прибирахме, обаче я видях как се напъва, нали седя до нея на задната седалка и всичко виждам там. Милото голямо напъване, сумтене, напъване, доста дълго време ми се видя. Оказа се, че крушата е дала резултат и памперса просто беше с рекордно съдържание! И бялото панталонче си остана бяло, явно Бейби лав са си хубави памперсите 

И на Сънвал са по същия начин пюретата - в крушата освен круша има и ориз, не са 100 % плод. Това като цяло не е проблем, защото ориза отдавна е въведен, но ако искам да я разхлабя ще трябва май да купя някое друго бурканче круши или сини сливи на Хип да си стои у дома за резерва.
Косата й се сгъстява точно отгоре, а те са там около фонтанелата и са същия цвят като косата й и аз какъвто съм кьорчо, не мога да ги видя. Мажа от време на време с крема на Мустела, ако имам възможност да я изкъпя после на сутринта, на всяко къпане я мием с пяната на Мустела и ми се струва, че се поизчистиха, но всеки път като се заровя намирам тук-таме.
Подрусахме се малко на колата, но вече сме у дома. Бяхме в Трявна, Габрово, Елена и май май се убихме от път, затова по 24-ти май и аз планирам ол инклузив на морето.
От седмица долу горе спи по боди къс ръкав.
Добре, че вече е забравена, И честити ви дрешки, чакам ревюто.
Моя малък сладкиш отказа оризова каша, елда, картоф....
Давам 2-3 лъжички и до там.
И нали нямало деца, които да не харесват тиквата, днес се затиквихме, но отново без успех.
На моменти съм склонна да си мисля, че не е готов за захранване, но в другите, в които проследява всяка моя хапка от чинията до устата и посяга към нея, виждам, че не е така. Смятам утре пак да предложа нещо от изброените и ако откаже ще действам по друг начин. Само да го измисля.

Вече почнах да си мисля, да й цедя малко сок или купешки и да разреждам много с вода и така да давам, да се подлъже от аромата и малко по-различния вкус, но да пие водичка
май лятото ще е многоооо горещо така го усещам аз 

за прекрасната темичка и страхотно заглавие!
При мен, обаче проблема е, че не шофирам и сама до там трудно ще се замъкна
От както се роди Яна съм ходила 2 пъти до Скай сити - един път в Комсед с нея и ММ и веднъж с приятели да играем боулниг
Ами ако няма чисто пюре круша, домашното спасява положението. Сега пак направих, от една круша ми излиза 1 бурканче 130 мл. от тези на Гербер 

Препоръчани теми