Ами то не беше мрънка не и цицоманчене вкъщи, пък и трябваше да ДМ да отида, да не изпусна прИмоцията,че рафтовете в банята опустяха и трябваше да купувам козметика. Та вали онзи ми ти дъжд, върху дъждобрана на количката локвички стават, а отдолу юлката спи и 5 пари не дава 

бързо оздравяване 

поне установих, че май ще е вегетарианка......
един много нежен букет.
? Имаме тук там ситни пъпчици по личицето, но уж не отговарят на описанието за алергичен обрив. Вече съвсем се шашнах.

Благодаря за прекрасните пожелания.

Гонят ме някои съмнения, че Косара пресуква, но вече трудно се поправя бедата, защото тя отваря уста като змей и... недоволства на висок глас
Вчера докато я носех на хълбок, току що сукала се чуваше едно булбук-бълбук като че нося... бърдуче с плискаща се водица извътре

Зелда и моят живот е толкова интересен... просто напоследък доста недоволствам, че мислите ми се въртят около кой кога, какво ял, акал и какво още ще се яде... и ака... не за всички от семейството, но за 50% със сигурност
e, има и игри и гушкане и целуване, смях и в тоя миг се плесвам мислено що съм объркано същество

и аз да се похваля, че в саксията с теменужките със страшна сила ми раснат и магданоз и босилек
А бобчето дето засяхме със Сузи вече е стигнало тавана и първите шушулки - тъкмо три наброй ще излапа Косара

Я виж Марсика как предложи на мъжа си...Е,аз всъщност не знам на теб твоя дали ти е предложил,де...Сори,ако е...Пожелавам ти да ти се сбъдне скоро желанието...Лятото е прекрасно време за сватби 
Видях снимката на Ивайло,много е хубав и пораснал...
Влюбена съм
Тооолкова прекрасни бебета си имаме
Да не изброявам поименно,всички са мнооого сладки
А Леда ми прилича на една моя бивша любов(нищо,че е момиче) 
И на мен така ми се иска,ама все не ми остава време
А ММ не ми е предлагал,аз само му меля на главата,ама официално не съм му предлагала 

ама горе-долу се справя човекът. Струва ми се раничко ще се научи да се храни сам.Препоръчани теми