Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 205
  • 688
  •   1
Отговори
# 555
lenkater и аз искам такава триколка, само се чудя дали да не е 3 в 1, ако купуваме ще е към годинка и тогава вече няма да има смисъл да е със седалка над 6 месеца, направо за над 10 месеца, те са 230 лв.
Не съм гледала все още по сайтовете, но тъй като е тежка, вероятно дори да е по-евтина с транспорта ще се оскъпи доста и смисъла вече се губи.
Като говорим за он лайн пазаруване, не помня дали ви казах, че въртележката ни на Фишър прайс се повреди. Играчките спряха да се въртят и като смяната на батериите не помогна. За пореден път съм впечатлена от Амазон. Първо ме помолиха да се свържа с Мател, те естествено нищо не направиха по въпроса и от Амазон ми казаха да им я върна, тъй като нямат на склад, ще ми върнат парите плюс пощенските. Днес я опаковах и изпратих обратно към Англия. Жалко е, защото Яна много я харесваше, играчките не ги гледа много много вече, но си заспиваше на музиката и светлините. Сега ще търся с нещо да я заменя, музикална кутия, прожектор нещо такова мисля.
Дойде и хавлийката от Бепантен - много е хубава  Party
Яна изведнъж почна да яде повече от преди. До сега изяждаше 100 мл пюре и едвам изпиваше 30 мл. мляко след това, а сега яде по 120 мл. и пие по 90-120 мл. мляко после  Crazy
Проверих триколките в Амазон - 3в1 в момента излиза £80.68 с пощенските до БГ, хубаво е, че я доставят директно до тук. Аз бих дебнала за промоция, ако не е спешно.
4-в-1 обаче са скъпи £130.27 без пощенските (те са около 10 паунда)
Тази е 100 паунда, но продавача не доставя до БГ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004V6UKCM/ref=ox_sc_act_titl … ;m=A1564V2WMX9PSK
Според описанието е 10 кг. т.е. с превозвач би излязла с още 17 лв. отгоре, по най-евтината тарифа, но може и по-скъпо да е, зависи как е опакована, не съм наясно с тарифите за обемни пратки.
Идеално би било Комсед да пуснат пак 40 процента намаление и тогава да си я купим  Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 12:08 от anbibian

# 556
Здравейте, момичета отбивам се за малко да ви почерпя виртуално че днес съм РОЖДЕННИЧКА  bowuu  party023 newsm38   СтАвам на 23 годинки  Mr. Green , много ви целувам всички!!!

# 557
След поредната безсънна нощ не издържах и в 2 часа през ноща дадох панадол на мишката и се наспахме до 9 часа.Можело значи...но колко често мога да й давам панадол се пита в задачата newsm78Педи нещо не си вдига телефона.
Остана ми още малко багаж да опаковам,а междувременно трябва и да изчистя,а Плами мрънка и най-много да зарежа всичко и отидем в Мола.Поне с шопинг да се разтоваря и да я поразходя.
Ей в това гадно време нямам никакво настроение....искам си горещото лято.
Сийн,Смуси  Praynig
Съни,весело изкарване на сватбата.

Попара още не съм правила,но  на баткото я правих със детски сухар,малко масло и обезсолено сиренце и чай от лайка или шипка.
Вчера опита коричка хляб и доста й се услади

Анбибиан,честита хавлийка.Перцовка има ...заразихте ме с този руски гастроном и бая парички останаха там.харесах и едни плюшени играчки Ну заяц  ну Погади Laughing

Време е за обяд  chef
Емануела,честит рожден ден .Бъди много обичана и щастлива.Май си най-малка от групата newsm78

# 558
Перцовка не съм пила от 100 години  Crazy Последно съквартирантката ми донесе от Украйна още като бях втори курс в Академията  Mr. Green

В Лидъл има някакви хавлиени пончота с качулки за плаж за деца, сигурно и за бебета стават, но ги видях в листовката. Не съм ходила на живо да ги гледам, но идеята е добра, така раменцата ще са покрити  Party
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=15976
Аз хвърлих око на тази палатка за плаж, то не е ясно дали ще ходим тази година на море в БГ или ще чакаме за Турция септември, но ме гложди усещането, че за Турция няма да има пари, а за тук вече ще е късно наесен  Sad

# 559
  • Пловдив
Перцовка не съм пила от 100 години  Crazy Последно съквартирантката ми донесе от Украйна още като бях втори курс в Академията  Mr. Green

В Лидъл има някакви хавлиени пончота с качулки за плаж за деца, сигурно и за бебета стават, но ги видях в листовката. Не съм ходила на живо да ги гледам, но идеята е добра, така раменцата ще са покрити  Party
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=15976
Аз хвърлих око на тази палатка за плаж, то не е ясно дали ще ходим тази година на море в БГ или ще чакаме за Турция септември, но ме гложди усещането, че за Турция няма да има пари, а за тук вече ще е късно наесен  Sad

Пончотата (или както и да е там мн. число) са страхотни. Имам за Любчо купувано преди 3 години от един немски магазин. Хем детето е завито- хем има свободни ръчички и крачета.
Септември на южното черноморие е супер за море. Ние мислим тогава да ходим. Набелязала съм си един хотел в Китен- Хотел Кеменец http://www.hotel-kamenec.com/%D0%9A%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BD/1/Ml … -cJafI9OjIRePUtKr От 3-ти септември цената е 53лв. за възрастен на All.

.... сори, че само по тази тема се включвам, но сме на гости на нашите и нямам много време за компютъра. Между другото в четвъртък бяхме на консултация. За 3 седмици Ивко е качил 300гр. и е дръпнал с 4.5см. Сега е 8400гр и 68см.

После ще се опитам пак да пиша, че първо да ви изчета.

# 560
Пепи, мерси за информацията за хотела в Китен  Hug Много обичах да ходя на Китен, преди да се сгаджосам и омъжа  Mr. Green Там ми е любимата дискотека, онази на скалите  Mr. Green Пък южния плаж е рай за мен, след 17 часа слънцето се скрива зад дърветата и пада голяма сянка и вече не ме шубе, че ще се изрина от слънцето, спирам да се крия и се плацикам наволя  Party Иначе с дюшек примерно в морето не влизам и винаги влизам до шия, уж да не ми се пекат рамената  ooooh!
Сега разгледах по-подробно страницата на хотела и това, което не ми харесва е, че безжичния интернет е платена услуга, че то вече навсякъде и в къщите за гости и по хотелите е безплатен, а те - платен  Sick

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 13:33 от anbibian

# 561
  • София
Здравейте,
emanuella89, честит рожден ден! Бъди щастлива и усмихната. Мале, колко си младичка. То като гледам снимките и другите мами са ти горе-долу наборки.
Звездичкова, много мило ми стана за вашите зъбчета. На едното дете му излизат зъбчета, на другото- също. Има да ви стигаме ние, дето сме още с едно дете. Да са белички и здрави зъбчетата на каката и на Коколинчо.
Попарата я правя със сухари на Хипп, вода, обезсолено краве сирене и масло. Слагам 2 сухарчета, защото Теди не я харесва. Още една седмица ще го мъча и ако продължава да я дъвче с погнуса ще я спра. Не съм чувала някой да е пострадал сериозно, щото не яде попара.
Стиснати палци за Смуси и Миа, за Калоянчо да не е нещо сериозно също.
Приятен ден

# 562
Привет, момичета,
и аз нямам търпение за морето. Ние вероятно ще сме в тези вилчики между Приморско и Китен: http://www.valentine-holidays.com/?p=health_resort&tid=2& … LACFUFO3wodlU6LoA
Вече 2 години ходим поред и сме доволни.
Съни, дано не вали, а ако все пак вали, то на младоженците да им върви по вода   bouquet Така са пролетните сватби, ние се оженихме на 05.05. и Слава Богу заваля малко след като влязохме в ресторанта Simple Smile
За триколките да споделя нашия опит с каката и трите триколки, през които минахме  Rolling Eyes Първо след обстойно проучване в нета й купихме SMart Trike естествено. Въпросният смарт се счупи след няколко месеца - спукаха се колелата, а не са гумени. Пластмасови са с гумена обивка посредата и от чудните Сф улици пластмасата се начупи и проби. Естествено се оказа, че колела на сервиз не се поддържат. Оттам насетне едни приятели ни дадоха това кученце: http://www.babyland.bg/%D0%A2%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B … %D1%86%D0%B5/445/
Въпросната триколка е 3-4 пъти по-евтина от Смартчето, но се оказа много неманеврена и трудна за бутане. Върнахме я и се сдобихме с перфекната за мен триколка мечо  Laughing
http://malechko.net/trikolki/429-detska-trikolka-meche-moni.html Ползваме я вече 2 години и половина. Всеки ден карам с нея малката на градина. Това ни е спасението, иначе пеша се влачим по 30 минути. Дръжката се огъна от тежестта на детето след 1 година ползване, но свекър ми направи нова Simple Smile

# 563
Флучия а с първата триколка какво стана, признаха ли гаранция, върнаха ли пари?

# 564
  • Пловдив
Привет,момичета  Hug
Благодаря ви за стиснатите палчета, явно са помогнали  Hug Вече съм дипломиран юрист  Grinning Мнооого съм щастлива  Heart Eyes  newsm44
Калиопа, и аз се нареждам на опашката за палчинки  Mr. Green И аз скоро правих  Grinning
Емануела, честит рожден ден   bouquet  bdbaloni
Смуси,стискам палци  Praynig
Звездичкова,бързо оправяне ви желая  Hug

# 565
  • Варна
Започвам с оплакването, пък да видим докъде ще я докарам. Дано поне малко ми олекне. Днес бяхме на консултация и резултата е +440гр и 1см. Освен това педи каза, че обрива, който е на изчезване по гръбчето е по-скоро контактен(от претопляне, пот, прах за пране или недостатъчно овлажняване), а не от храна. Дотук ме устройва перфектно. Но след като и припомних резултатите от кръвта от миналия месец и по-точно хемоглобин 99 веднага ни пусна пак и изненадаааа - 89.   Confused Сега вече искам не искам с това неядящо човече единствения ми вариант е Малтофера. Другия месец пак ще се боцкаме.  Confused Сега му взех и мръвки, ха дано поне те му се усладят.  Praynig
Seengirl честито дипломиране! Чакаме снимки от официалната церемония.  Wink
emanuella89 честит ти рожден ден! Да си жива и здрава много усмихната мама.   bouquet
Zvezdichkova прочетох, че не си ни чела, ама аз да питам. Все някога ще ни прочетеш.  Laughing За да овкуся на малкия кашите имах за идея да сложа малко плодово пюренце, та дадох ябълка. Педи днес ме смъмри как съм била намерила какво да дам... че какво и е на ябълката - не съм чула да е чак такъв силен алерген?!  Thinking Пък и на нас ни понесе, за разлика от тиквата. Я кажи, крушата, по-удачния вариант ли е? Сигурно де, щом вече си въвела. Охх, каква съм шматка...  Crazy Поразсъждавах малко "на глас", сега да продължавам по същество. Наистина много мила картинка - и двете деца с никнещи зъбки.  Heart Eyes Стискам палци скоро и да сте напълно здрави!  Praynig
Съни дано сватбата върви по мед и масло! Много да се обичат младоженците!  Heart Eyes А ти после непременно да ни покажеш снимки.  Wink

# 566
  • Някъде там
Здравейте момичетааааа Hug Hug Hug
Съни Дано да си изкарате невероятно и купона да ви топли Simple Smile)))). Ще чакаме снимки  Hug
Флучия Благодаря за инфото за триколките че на пазара има големииии боклуци. Laughing
Сийнгърл Честито дипломиране  bouquet и да почерпиш ей  Mr. Green
емануела89 Честит рожден ден  newsm59  ura Пожелавам ти да си многоо здрава и мечтите да станат реалност. Hug
Смуси Стиснати палчета и от мен   Praynig
 Ех като гледам къде ще ходите на почивки и на мен ми се прииска Mr. Green. Обожавам южното черноморие Китен, Приморско, Несебър, Свети Влас еххх  пожелавам ви да си изкарате едни незабравими моменти и после ще чакаме снимки  Mr. Green.
Анбибиян Поночотата са страооооотни  Laughing. Верно че и такова трябва да се взема Laughing
Ивета Давай Панадола само вече когато зора е много голям примерно вечер ако е много неспокойна и давай по 2,5 мл. А само при темп се дава през 4 часа. Дано бързо излизат зъбките че в нашия форум в момента са мрачни дни кой спал кой неспал кой вече ще откачи #CrazyWhistling
Петкова Дано бързо се покачи хемоглобина. Дано си хапва повече месце че там е истината за хемоглобина. Аз като излязох от родилното бях с 74 хемоглобин мн нисък и какви ли хапчета не пих само пържолите ме оправиха Simple Smile
  Лек ден от мен  Hug

# 567
Сийн честито пожелавам ти звездна кариера  Hug а по твоя повод ще се почерпя с една малка водка  Mr. Green може ли ?  Laughing

Емануела честита рожден  ден и на теб да си жива и здрава и много щастлива   bouquet

Флучия загледах се в тия вилички , я ми кажи веднъж пише че в цената е включен ол инклузив , а отдолу , че се доплаща  newsm78 или аз пак не съм разбрала 

Петкова  Hug дано скоро се похвалиш с добри резултати  Hug

# 568
  • Пловдив
Благодаря,ви момичета  Hug Чуствайте се почерпени  Grinning
Свм, почерпи се,разбира се  Mr. GreenИ Вместо мен удари една,че нали кърмя  Grinning
Петкова, Благовест има хемоглобин 125, нашето педи беше направо възхитена  Mr. Green Та, аз си хапвах много коприва и спанак,сурови,на песто  Grinning Малчо също яде на пюренца  Grinning Но Звездичкова нали беше писала,че от кърмата най-пълноценно се усвоява желязото,та предполагам от там е най-вече ефвктът  Peace Пробвай така ако искаш  Praynig Ако ти трябват рецепти за песто ще ти кажа  Wink

# 569
Сийн няма проблем така и така ударих две  Mr. Green и се чудя дали да не потретя  hahaha ама ме досрамя. Аз искам рецепта за песто  с босилек ако имаш също  Hug

Общи условия

Активация на акаунт