Ние сме в къща и как се усети,представям си по високите етажи
Преди десетина години имаше едно много гадно земетресение тук в Пловдив и от тогава много съм наплашена 

Голям срам брах 
Дарина се събуди с рев преди малко плака , плака и пак си заспа ама аз реших да не лягам че, ставам като парцал после
днес имам доста задачи да върша и като гледам как вали дано да спре , че с това бебе как ще се оправя в дъжда хич идея си нямам , а ме е страх да ги оставя двете деца сами да не стане пак земетресение , че тогава Катя съвсем ще се изплаши. Багаж ще приготвям утре сутрин тръгваме за Батак . Проблема с теча не го решихме няма кой да отвори вратата и ако днес пак прокапе ще разбия вратата ако ще да ме съдят след това не ми пука
до края на седмицата го дават да вали утре като тръгнем на път до неделя няма да ни има като протече пак и няма никой ще стане голяма беля защото ще се надуе паркета и става една сложна 

Можеше да му купя на бебочето този комплект Джунгла, който толкова много ми хареса. Възглавниците в хотела също бяха страхотни, обаче не попитах от къде са ги купували, мислех, че и те са от тази фирма, но сега виждам, че май не предлагат възглавници
Флучия, много е красива! Да ти е жива и здрава!
Дано никога не преживяваш отново същото!!!

Купих й и слънчеви очила и сега е малка мацка...
Имаме си карта от 25.06 за 10 дни на Росенец. Казаха ми че се станцията била разположена сред гориста местност, което е превъзходно за дечица, а плажа бил отдолу. И така сега се стягаме за моренце. 
Мене хич ме няма в тези неща, изобщо не съм сръчна в ръцете, но затова пък мъжа ми е уникален. Шие невероятно, все той ми нашива дънките, като си купя нови, защото са ми дългички и така ми ги прави, че оригиналния шев си остава. И сладка прави чудни, миналата година ми направи от боровинки, къпини, тази година ще видим от какво ще прави. Абе идеален си ми е, един приятел казва "Лили, ако решиш някога да го оставяш, обади се, аз да го взема, да не ме изпревари някой друг."
Ако ме прочете тук какво пиша за него, ще се надуе, като пуяк...
Ама си заслужава човека. Хайде стига да не го урочасам.
Кога ще дойдете към нашия парк, да се видим?
) http://prodavalnik.com/aktiven-tsentr-i6187139
Егати времето, началото на месеца се изпържихме от жега, а сега си е направо студено като за тази част от годината. Плановете ни за палатки тотално отидоха на кино. Май се очертава да отидем с едни приятели на тяхната вила. Добре, че и на тях не им се стои заточени в София по празниците. 
За глетуна, има чисти безмлечни каши от овес, май на Хипп, Холе и на Тьопфер. Холе имат и каша от спелта - това е житото на фараоните, т. е. с много високо качество. Можеш да си ги бъркаш с вашето си мляко и да добавяш евентуално плодово пюре, може и без него. Иначе на мен ми хрумва и варианта след 8 месеца примерно да се накисват добре фини овесени ядки, продават и такива от ечемик, ръж, пшеница, и след като се подварят да се пасират добре с АМ или пък направо с някакви плодове. На Зори така й правех много различни пюренца и като се пасира с повечко вода става по-финна консистенцията, ако е с по-малко вода, остава на по-големи парченца. Предполагам, че ако се подварят и после с пасират с млякото, което си пиете ще се получи добре.

Ставам, а ако имам време после ще дописвам. 
,та ето почерпка по този повод 

Ужасно,ужасно време...
Наистина е ужасно! 
Важното е,че си си намерила телефона,че можеше и без него да останеш 
За нас наближава,ама аз като гледам времето какво е...Аз затова най-обичам да ходя юли и август,защото юни месец времето е ужасно,ама тая година няма как иначе...Или сега,или чак догодина 

Препоръчани теми