Пушите ли трева ?

• 49 219
  • 382
  •   1
Отговори
Случайно попаднах на следната тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108636.0 и реших да я възродя така да се каже . Та , мами , правите ли си компания с марихуаната от време на време ?  Rolling Eyes Laughing
Факт е ,че тревата става все по-популярна и актуална не само сред тийнейджърите . Точно поради този факт мисля ,че темата е много актуална .
Тези , които желаят могат също да разкажат някоя забавна случка Simple Smile   

# 1
Имам съседи, които пафкат. Ама все едно пушат умрял скункс Sick - така гадно смърди! Може и тревата им да е кофти качество, знам ли newsm78
Аз не пуша сега(трева, де), но понякога ми се приисква Crazy Преди години съм дърпала някоя и друга цигарка, но не беше така смрадлива.
Доволна съм, че синовете ми не пушат, при положение, че тук лесно можеш да си купиш треволяк.

# 2
 Shocked #Crazy ooooh!
Да бе! Crossing Arms После няма ли да питаш откъде я вземам?! ooooh!

# 3
  • на брега на морето
Бих пафнала една цигарка да видя какво е това, ама няма да го направя все пак - страхувам се да не ми хареШЕ.

# 4
  • София
Безобразие, такава тема във форум за майки!

# 5
  • В Космоса
Безобразие, такава тема във форум за майки!

Че кво им е на майките?

# 6
Пипи , не - няма да попитам откъде я взимате тъй като аз лично не пуша . Преди 2 или 3 години съм пробвала 2-3 пъти и трябва да си призная ,че единственото гадно нещо беше миризмата. Колкото до тези , които се възмущават - факта ,че и преди е имало такава тема и са изписани 12-13 страници без да е заключена или изтрита говори за това ,че не е чак толкова неуместна . Тук не сме само майки все пак , пък и на никого не вредим . Интересно ми е колко от вас наистина биха си признали ,че са пушили или все още пушат . Тук където живея тревата е напълно легална и всеки я пуши . Дори баби на по 55-60 г. 90% от хората , които я пушат не са пристрастени .  Наясно съм ,че ще има доста хора , които ще изразят възмущението си тук , но както навсякъде в живота има такива "ЗА" дадено нещо , така има и такива , които са против Simple Smile Очаквам стабилно да ме оплюете  Grinning Hug

# 7
  • Бургас
Не.

# 8
Бих пафнала една цигарка да видя какво е това, ама няма да го направя все пак - страхувам се да не ми хареШЕ.

Мисля, че няма такава опасност. Опитвала съм веднъж, от любопитство, не съм очарована.

# 9
Пушите ли трева - Твърдо НЕ!!!

Освен това, тук в България, притежанието, употребата и разпространението на марихуана е въздигнато в престъпление за разлика от някои други страни където марихуаната е легална!!!

Покрай професията си имам възможност за поглед върху хората употребяващи наркотични вещества и абсолютно съм против всякакви такива неща. Никога не съм опитвала и смятам така да си остане.

# 10
  • n/a
Що ми е да пуша трева,
като цигарите се прода-
ват навсякъде?

# 11

Мисля, че няма такава опасност. Опитвала съм веднъж, от любопитство, не съм очарована.
+1 и за двете  фрази на Pipi Peace

# 12
Не.И освен това не съм съгласна,че е модерна.Да,употребява се,ама чак модерна...Беше преди 10 години.Сега има други модни течения,макар че с нея се започва.И мен не ме кефи как вони,меко казано.

# 13
Навремето съм пафкала инцидентно. Но като цяло никога не ме е блазнила идеята да пуша трева.
Напоследък страня от всякакви навици, които доставят някакво временно удоволствие, за сметка на неразположения на следващия ден. Дори алкохола съм го ограничила поради тази причина.
Лошото е, че сега от минимално количество започвам да се олюлявам, а на следващия ден ме боли глава.

P.S: И на мен по-скоро ми се струва демоде да пушиш трева. Свързвам го с хипитата от времето на родителите ми.

# 14
  • Linz
Опитвала съм няколко пъти джойнт. Смърди ужасно.
Веднъж го комбинирах с доста алкохол- много кофти усещане Sick

Общи условия

Активация на акаунт