Пушите ли трева ?

• 49 219
  • 382
  •   1
Отговори
# 375
Без да се заяждаме, но дразни определението "наркоман" за което и родителите на бившата ме намразиха веднага като разбраха и целия и род. А не сме и не се държим като такива. Дори не съм пушил от 4 години някъде. И тревата не е наркотик, а съдържа някой вещества както и кафето и тютюна. Но е погрешно заклеймена като такъв.

# 376
  • В Космоса
Такива определения ползват само крайно ограничени по въпроса хора.
Ха, да не би затова да сте се разделили - "щот зетя наркоман"? hahaha

# 377
Ами може и това да е, че последната година бяхме малко при техните. Ама не знам вече защо.

# 378
То е ясно,че никога няма да се стигне до консенсус по тази тема,дразнещото обаче е,че хора,които пушат и пият алкохол редовно(неща много по-вредни от тревата) смеят да изказват такова мнение

# 379
Черпя всички пушещи с една хубава амнезийка :Д
Забрани в Амс няма,то иначе кой ще дойде тук ако не можеш да си кушиш тревица и женица Simple Smile
За гледането ами мн е просто супер лесно...клипове в ютуб колкото си щеш.
Семки който иска на лични дами пише.
Джак Херер е долу горе като бялата вдовица. Ако искате нещо вдигащо всички "Haze","Kush" е успокояващите,т.е тези които са в щатите ...Хашиш не препоръчвам тъй като е пудрата на канабиса и е мн силно. Това е за по-различен тип хора,тези които пушат по много и отдавна.
Всички туристи правят една и съща грешка.
Идват напушват се до безобразие,мислят си,че пушат трева от родината им,напиват се и после оох лошо ми е...Ами нормално като смесеш едното с др да ти е лошо...
Според мен една две дръпки са напълно достатъчни като за рядко пушещи.
Хубаво ми еее.... леко и весело Simple Smile)

# 380
Черпя всички пушещи с една хубава амнезийка :Д
Забрани в Амс няма,то иначе кой ще дойде тук ако не можеш да си кушиш тревица и женица Simple Smile
За гледането ами мн е просто супер лесно...клипове в ютуб колкото си щеш.
Семки който иска на лични дами пише.
Джак Херер е долу горе като бялата вдовица. Ако искате нещо вдигащо всички "Haze","Kush" е успокояващите,т.е тези които са в щатите ...Хашиш не препоръчвам тъй като е пудрата на канабиса и е мн силно. Това е за по-различен тип хора,тези които пушат по много и отдавна.
Всички туристи правят една и съща грешка.
Идват напушват се до безобразие,мислят си,че пушат трева от родината им,напиват се и после оох лошо ми е...Ами нормално като смесеш едното с др да ти е лошо...
Според мен една две дръпки са напълно достатъчни като за рядко пушещи.
Хубаво ми еее.... леко и весело Simple Smile)

хубаво ее хибрид е хубавоо  Mr. Green

# 381
  • В Космоса
Съгласна съм. Трябва да има култура на пушене! И то даже си е деликатна работа да уцелиш дозата си.... Rolling Eyes

# 382
Темата придобива не особено допустим законово оттенък.
Ако вече не е късно, то остане ли, сигурна съм, че пак някой ще реве "ама аз си пишех във форума, пък те ме прочетоха - изтрийте ми публикациите".
Ще се опитам да си спестя писането на тонове мастило с обяснения и ще заключа темата.

Общи условия

Активация на акаунт