С какво ви дразнят свекървите- 16 тема

• 73 099
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
В кое село още се правят компоти?

Shocked оооО Shocked
О!

Това в кое село се случва?

Никой никога не е обидил,но е интересно защо всичко се свежда до Селото newsm78

# 496
А, това ли? Аз съм над тези неща. Простаци и глупаци има и в града, и в селото.

# 497
Пипи,млада баба е !
Подари следващия път една мушамичка , за да си пази нейната !
Тя ,както и да е, но останалите ? Как не решиха да внесат малко промяна ?
Моя приятелка ,полякиня каза преди време , "най-интересното нещо и необяснимо
е ,че като станах бълг.снаха ,първото сядане на маса беше с обща салата и тава на масата!"
А семейството на съпругът и бяха лекари !

Я, още един случай на "тава на масата". Моите почти ги бях отучила. Но все пак не можах да ги науча, че мушамата не е покривка, а е компромисен вариант за външна маса.

За областен град става дума. След години снахинство ги убедих да вадят покривките, че и кристалните чаши. Внесох поне малко joie de vivre.

Така де, за какво да стоят- девиз в живота ми е, че кристалът трябва да се използва! Щото не се знае кога ще стане по-силничко земетресение.

# 498
Така де, за какво да стоят- девиз в живота ми е, че кристалът трябва да се използва! Щото не се знае кога ще стане по-силничко земетресение.
Joy Joy Joy Joy
много актуално

# 499
 И в наШ'то село, Стара Загора, ги има много дето си варят компоти между блоковете... Wink И не намирам нищо лошо в това. Просто конкретния пример на Беборана ме наведе на тази мисъл. Peace

# 500

По понятни причини в България нещата са тотално омешани. Това, че е лекар, не означава, че в къщи е видял нещо различно от мушама и тава на масата.  Виж, третото поколение лекар, няма да е така.

Аз съм впечатлена колко си пасват снахи и свекърви.  Едната си качила краченцата на стола, защото искала снахата да и готви. Другата се хванала да се доказва каква е домакиня.  Crazy Лика-прилика!

Аз вече не съм впечатлена, убедена съм, че е така. Една снаха, която може да нарече свекърва си дърта кобила ...

# 501

По понятни причини в България нещата са тотално омешани. Това, че е лекар, не означава, че в къщи е видял нещо различно от мушама и тава на масата.  Виж, третото поколение лекар, няма да е така.

Аз съм впечатлена колко си пасват снахи и свекърви.  Едната си качила краченцата на стола, защото искала снахата да и готви. Другата се хванала да се доказва каква е домакиня.  Crazy Лика-прилика!

Аз вече не съм впечатлена, убедена съм, че е така. Една снаха, която може да нарече свекърва си дърта кобила ...
Аз също !
Жалко , ако това е бъдещ лекар !

# 502
Трещерица и красавица, разбира се, че това го казах в кръга на шегата, макар и да прозвуча грубо... Сега и помежду си почваме да се обсъждаме и пр.... ама като се хванете за нещо и мира няма! Съжалявам, но май сте прекалено изискани за моя речник. Wink
П.С. Дано няма накърнени чувства вече-свеки е в разцвета на годините си, първа младост, неземна хубавица!  bouquet

# 503
  • Fort Worth, TX
Трещерица и красавица, разбира се, че това го казах в кръга на шегата, макар и да прозвуча грубо... Сега и помежду си почваме да се обсъждаме и пр.... ама като се хванете за нещо и мира няма! Съжалявам, но май сте прекалено изискани за моя речник. Wink
П.С. Дано няма накърнени чувства вече-свеки е в разцвета на годините си, първа младост, неземна хубавица!  bouquet
Защо се оправдаваш?Дърта кобила си е направо. галено. аз определено мога да кажа и по-хард неща, ако бях на твое м,ясто.Тука някои дами само чакат някой да каже една крива дума против свеки и го почват с тежката артирелия.Сега нищо чудно да те изкарат , че си лош лекар и както се държиш със свеки така се отнасяш и с пациентите си.

# 504
Малко от мъдростта на арабския мъж, за който жената е принцеса, обаче "не трябва да е проста, да не може да готви!".

Още от древността най-умните хора и философи са разбирали и от храна. Така че изискването за снахата да готви и да има култура на хранене е доста добро и не бих се сърдила, ако ми направят забележка, както и да очакват от мен да готвя. Напротив, чест ще е.

Обаче българите сме култови...с тези мушами. Но почти няма къща без неизползван кристал. Както казах, аз си го ползвам максимално често.

# 505
  • София
да готви и да има култура на хранене е доста добро и не бих се сърдила, ако ми направят забележка, както и да очакват от мен да готвя. Напротив, чест ще е.

Какво е култура на храненето според теб?  newsm78 newsm78 И защо от една снаха да се очаква да може да готви, за да не умори от глад милото мамино синче ли?

# 506
Извинете, не разбрах, бихте ли пояснили - кой бил доктор?

# 507

Обаче българите сме култови...с тези мушами. Но почти няма къща без неизползван кристал. Както казах, аз си го ползвам максимално често.

Оловен от Сливен? С много красоти по него.

# 508
  • Fort Worth, TX
Малко от мъдростта на арабския мъж, за който жената е принцеса, обаче "не трябва да е проста, да не може да готви!".

Още от древността най-умните хора и философи са разбирали и от храна. Така че изискването за снахата да готви и да има култура на хранене е доста добро и не бих се сърдила, ако ми направят забележка, както и да очакват от мен да готвя. Напротив, чест ще е.

Аз кристал бъобще нямам.Мушама никога не съм имала и няма да имам.За сметка на това имам над 10 покривки.

# 509
  • София

Аз кристал бъобще нямам.Мушама никога не съм имала и няма да имам.За сметка на това имам над 10 покривки.

Ех, дилемата мушама или покривка - доброто селско време, мушама за всеки ден, покривка за пред гостите. Кой днес се храни с покривка на стъклена маса?

Общи условия

Активация на акаунт