С какво ви дразнят свекървите- 16 тема

• 73 216
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • град-държава
Ох, аз като не понасям кристал... предпочитам духано стъкло, да е пипнато от ръчичка.
Мушама в моя дом, дори и в боезбройните квартири, които съм сменила никога не е присъствала и никога няма да влезе през вратата. В моето семейство винаги се е държало на естествените материали, факт е обаче, че наистина нямаме култура в това отношение.

# 511
Ох, аз като не понасям кристал... предпочитам духано стъкло, да е пипнато от ръчичка.
Мушама в моя дом, дори и в боезбройните квартири, които съм сменила никога не е присъствала и никога няма да влезе през вратата. В моето семейство винаги се е държало на естествените материали, факт е обаче, че наистина нямаме култура в това отношение.

Кои  нямаме култура? Моите баби са по-върли от мен в това отношение.  А това, че се женят за джентлимени, отгледани от простачки, е друго.

# 512
Аз пък имам мушама,и то не една.
Имам за делник,за празник,за гости,за домочадието.
Но пък нямам сервиз кристален,но пък съм от Сливен.
Дали изобщо ще ме погледне снахата Thinking
И тава слагам на масата и обща салата,дали ще доведе нейните родители на гости newsm78
Най мразя разсипано ядене в чиниите,всеки сам знае колко от какво му се яде.
Взема прибора и си сипва и салата,и десерти и каквото си иска.
После мия повечко,но като дойде снахата/ако дойде/ тя ще ми е отмяна.

# 513
джоджо купа със салата ,от която всеки да си сипва в отделна чинийка не е като обща салата Laughing
Обща салата е една купа и няколко вилици.

# 514
  • град-държава

Кои  нямаме култура? Моите баби са по-върли от мен в това отношение.  А това, че се женят за джентлимени, отгледани от простачки, е друго.

Колко са тези поколения, при които са се съхранили култура и възпитание в това отношение?

# 515
Ооо,вярно,че така беше..но и това се случва.
Ако масата е малка,а тавата голяма Grinning
От малка мразя някой неща:персийски килими с ресни,секции с безброй карета,чинии от бял порцелан,кристални чаши от сливенския завод,едноцветни покривки.
Но се надявам,че снахата ще е разбрана и ще ми позволи моите капризи Praynig

# 516
  • София
От малка мразя някой неща:персийски килими с ресни,секции с безброй карета,чинии от бял порцелан,кристални чаши от сливенския завод,едноцветни покривки.

А персийски килими без ресни и чешки кристал? Каква е разликата? newsm78 newsm78 Но всеки луд с номера си.

# 517
  • Fort Worth, TX

Надаявай се да не се налага да живеете заедно, за да не се дразните една на друга от навици и привички.Аз лично никога не съм и няма да направя това, което ти правиш-да сложа цяла тава с ядене на масата, ако ще да е 3 метра дълга масата.На всеки чиния , ако се наложи слагам допулнително.

# 518
Леле! Това за тавата само съм го чувала. Мислех, че са митове и легенди умрели с бабите ни. Laughing  Може би, ако си е само за вас бих го разбрала, но да дойдат гости и да им се сервира в тава?!

# 519
Ти пък тава...аз бъркам салата в легенче.

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 13:18 от джоджо

# 520

Joy
Ауу!И ти ли?

# 521
  • София

Обща салата е една купа и няколко вилици.

Е къде сте го виждали пък това! Чисто практически как ще стигат до купата с вилиците?

Joy

А легенчето пак ли на масата? Иначе съм виждала да се прави салата в легенче. Твърдяха, че е само за тази цел, надявам се да е истина... Joy

# 522
  • ВАРНА
 В тази връзка,бях на гости преди седмица и на мен се падна честа да правя салатата.Дадоха ми една семпла купа,а салата е за 15 човека.Поисках по-голям съд,но домакинята ме сряза:
-А не,вече накиснах пране в легена.Това ползвай.

Не си измислям!Живота е по-шарен отколкото си представяме.

# 523
  • Mediterraneo

doh tooth Вярно шарен свят!

# 524
В тази връзка,бях на гости преди седмица и на мен се падна честа да правя салатата.Дадоха ми една семпла купа,а салата е за 15 човека.Поисках по-голям съд,но домакинята ме сряза:

Не си измислям!Живота е по-шарен отколкото си представяме.
Eee.....това е по добро. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт