С какво ви дразнят свекървите- 16 тема

• 73 082
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Строителен техник е различно от строителен инженер !
Строителен техникум "Хр.Ботев" - София, беше един от най-желаните и
се считаше,като подготовка за МЕИ.
Ванина , всеки в един момент е БИЛ , това "дърта кобилка" - много грозно !
Винаги ще има по-млади . Не зная как бих реагирала,ако чуя подобно
нелепо изказване от любимата на синът ми , а те са двама .Втрисам се.

# 466
Ако си добра и разбрана с тях, вероятността да чуеш подобно нещо клони към нула. Peace
Нещо много простичко, но явно много трудно за проумяване от моя трещерик. Crazy

# 467
Явно говорим на различен език.

# 468
  • Fort Worth, TX
Ванина, след това просташко изпълнение защо си писала в една друга тема, където жените си уважават свекървите? hahaha
Беборана, да ме прощава, четях и неволите по едно време, ама щом още им позволява да и се качват на главата....може би си го търси сама!
П.С.
В кое село още се правят компоти?
Ами ние от село Пловдив още правим компоти, сладка от ягоди и лютеница.Да не споменавам слагането на чушки във фризера есента.Голяма селянка съм.

# 469
Явно говорим на различен език.
Не те разбрах. Би ли пояснила?

# 470
Креми Анев, явно си се почувствала засегната, а не това беше целта. Беборана беше споменала, че ще ходи в града при родителите си /Плевен май беше/ да ражда, та от там си направих извода, че свекърите са на село...
И къде в Пловдив правите лютеница, между блоковете ли?! ooooh!

# 471
Пипи, неуместно ми прозвуча сравнението между двете майки ,относно годините.
Няма правило , на колко години да се омъжиш,да раждаш и т.н.
А обратният вариант - млада свеки, възрастна майка ? Пак ли ще се използва същия израз ?
/изключвам медицинското понятие деменция/
Не отричам доброто поведение , но тук даваме мнение само познавайки едната страна.

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 23:16 от красива белла

# 472
Пипи, неуместно ми прозвуча сравнението между двете майки ,относно годините.
Няма правило , на колко години да се омъжиш,да раждаш и т.н.
А обратният вариант - млада свеки, възрастна майка ? Пак ли ще се използва същия израз ?
/изключвам медицинското понятие деменция/
Разбрах. Съгласна. Peace
Но когато някой човек ти е антипатичен /меко казано/... Whistling
Затова със снахата со кротце, со благо... Wink

# 473
  • София
...Затова със снахата со кротце, со благо... Wink
Еееее, ти си пропуснала най-важната част от популярния лаф - "со малко кютек". hahaha
Аз пък смятам, че снахичката трябва по-кротичко в началото, че в по-голям процент от случаите е по-малко знаеща, можеща и т.н. сфери на доказване. Wink

# 474
  • София
Еееее, ти си пропуснала най-важната част от популярния лаф - "со малко кютек". hahaha
Аз пък смятам, че снахичката трябва по-кротичко в началото, че в по-голям процент от случаите е по-малко знаеща, можеща и т.н. сфери на доказване. Wink

И какво състезание между снахата и свекървата ли се провежда?  newsm78 newsm78 А как свекървата се е научила на "многото" - с времето. Значи и снахата ще се научи. Това не значи, че трябва да й се натяква,
че не знае да готви и т.н.  Mr. Green Mr. Green

# 475
Аааа, нарочно го пропуснах. Wink

# 476
  • Fort Worth, TX
Креми Анев, явно си се почувствала засегната, а не това беше целта. Беборана беше споменала, че ще ходи в града при родителите си /Плевен май беше/ да ражда, та от там си направих извода, че свекърите са на село...
И къде в Пловдив правите лютеница, между блоковете ли?! ooooh!
Засегната от някой, който не познавам!Абсурд!Попита в кое село правят и ти отговорих.Не м/у блоковете.Ние специално лютеницата си я правим наистина на село, щото е хамалогия.Обаче сладка и разни други неща в дом обстановка.

# 477
лютеницата си я правим наистина на село
Радвам се, че не си се засегнала.

# 478

Laughing Остава и да откриеш снахичка, дето има желание да ти се доказва.  Mr. Green

# 479
  • София
Laughing Остава и да откриеш снахичка, дето има желание да ти се доказва.  Mr. Green
То тази тема е показателна - пълна е със снахички, които влизат в битка от първия миг. hahaha
Иначе, аз не търся.....то само ще ме намери съкровището. Joy

Общи условия

Активация на акаунт