Отговори
# 30
И всички обаче ми отговаряте различно Joy

# 31
Я, кажете какви са очите на Чаги? Да видим кой е забелязал. Mr. Green
МАГНЕТИЧНИ smile3534

# 32
Не знам точно как ще стане тази работа, защото всички сме от различни краища на България. Но поне кажете да или не, та според това да се организираме. Тъй като повечето са от Варна, предлагам да е там. Удобно ли ви е? Ако не - ще измислим нещо друго. Айде, айде, моля по-експедитивно  Joy Joy
+1

Преди малко забравих, Тинче, благодаря за новата тема!  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=sJyqXvErGwc  Heart Eyes
Толга и Еда  ooooh! ooooh! тоя сериал на снимка да не ми го показват че така ме нерви че си нямате и на идея  Sick Sick

# 33
Не забелязах, че бебето е момиче и очите му наистина са с различен цвят от тези на Руя, но пак ми напомня за нея.
И на мен, защото е малко оцъклено.

# 34
Бебето даже се смее.Енгин пак е спал и си е лулял краката докато го е правил  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 35

една желана и очаквана от феновете бременност на Фери, за да има: И ЗАЖИВЕЛИ ЩАСТЛИВО!  preggo 1dating Heart Eyes   newsm76  loveuuu newsm07
То всичко това ми изглежда чудесно , но за да достигнем до там трябва да минем през това:
http://www.youtube.com/watch?v=4MRNdijSlx8
А при нас цялата тази работа май няма скоро да стане newsm78 newsm78 newsm78
Оцъклено или не нЕмА значение,важното е да е Фемирско , защото ако е ЕРуя тогава сме загрех. ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

# 36
Не знам точно как ще стане тази работа, защото всички сме от различни краища на България. Но поне кажете да или не, та според това да се организираме. Тъй като повечето са от Варна, предлагам да е там. Удобно ли ви е? Ако не - ще измислим нещо друго. Айде, айде, моля по-експедитивно  Joy Joy
+1

Преди малко забравих, Тинче, благодаря за новата тема!  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=sJyqXvErGwc  Heart Eyes
Толга и Еда  ooooh! ooooh! тоя сериал на снимка да не ми го показват че така ме нерви че си нямате и на идея  Sick Sick
Диди, ако говориш за клипчето, аз не не съм гледала този сериал, ама песента ми харесва страшно  много, та, заради това  Peace Hug

# 37

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 21:39 от megi7

# 38
Горкият човек, една цигара не може да изпуши на спокойствие  Laughing
Меги  Hug

# 39
Тинче, благодаря за новата прекрасна тема.  bouquet

# 40
Киара, не си изпуснала нищо като не си го гледала. Главната актриса не спря да реве, ама рев ти казвам, чак порой. ooooh! Носа й стана червен като зазряла камба през лятото от толкова плач. Rolling Eyes
Венци, суперска песен на Софи. Явно ФЕмир не са се разделили, щом ги има на снимка в колата и бурята е отшумяла. Само, че на прага ги чака нова буря в лицето на Едже.

# 41
Киара, не си изпуснала нищо като не си го гледала. Главната актриса не спря да реве, ама рев ти казвам, чак порой. ooooh! Носа й стана червен като зазряла камба през лятото от толкова плач. Rolling Eyes
Венци, суперска песен на Софка. Явно ФЕмир не са се разделили, щом ги има на снимка в колата и бурята е отшумяла. Само, че на прага ги чака нова буря в лицето на Едже.
Наде, мерси, че ми казваш за другия сериал. Аз след АФК съм решила да мина малко на комедии, че хард диска ми съвсем прегря  Laughing

# 42
Гледаш ги уж забрадени, но са първи кипри на сета. ooooh!

# 43
Ох, добре, че са поне тези снимки.

Благодаря за поздравите!  bouquet

Я, кажете какви са очите на Чаги? Да видим кой е забелязал. Mr. Green
МАГНЕТИЧНИ smile3534
За мен тези в подписа ми са магнетични. smile3534

# 44
Гюревлито(охраната) вместо да пази Чаги от феновете, той ги снима с техните телефони Joy

Общи условия

Активация на акаунт