Отговори
# 45
от сета.

# 46
  • в подножието на планината
От този сериал гледах няколко серии!Ужас - драма голяма!

Ако се отърват от Руя, Praynig Едже не е толкова страшна! Така си мисля , но знае ли се? newsm78

# 47
Горкият човек, една цигара не може да изпуши на спокойствие  Laughing
Меги  Hug
Hug

# 48
От този сериал гледах няколко серии!Ужас - драма голяма!

Ако се отърват от Руя, Praynig Едже не е толкова страшна! Така си мисля , но знае ли се? newsm78
И аз не се страхувам толкова от нея. Най ме е страх от Руя, защото се замеси и бебе, а замеси ли се дете, стой та гледай драма и то каква. Cry

# 49
МАй много,взехте да се успокоявате,кой каза,че бурята е отминала и малкия Сарафоолу не е налице с мама Руя,видяхте две снимки и хайде готово. ooooh! ooooh! ooooh!
Поне свикнах ме с тази каша , защо да излиза ме от нея та да ни вкарват в друга  #Crazy да зациклим тука още малко и той серяла свършил. #Crazy
 hahaha hahaha hahaha hahaha Joy

# 50
# 51
  • в подножието на планината
Гледаш ги уж забрадени, но са първи кипри на сета. ooooh!

И аз това си мисля! newsm78

# 52
Гюревлито(охраната) вместо да пази Чаги от феновете, той ги снима с техните телефони Joy
rotfImbo
Ама и Чаги не се дърпа  Thinking Стои си и все едно казва: "ЕлатЕ ми повече!"   Naughty Laughing

# 53
МАй много,взехте да се успокоявате,кой каза,че бурята е отминала и малкия Сарафоолу не е налице с мама Руя,видяхте две снимки и хайде готово. ooooh! ooooh! ooooh!
Поне свикнах ме с тази каша , защо да излиза ме от нея та да ни вкарват в друга  #Crazy да зациклим тука още малко и той серяла свършил. #Crazy
Еййй, ти излезна много черногледа бре. Hug На мен често ми потъваха гемийте с този сериал и виждах повече в черни отколкото в розови краски нещата за ФЕмир(оказа се, че не съм се лъгала), но ти ме задминааааа. ooooh!

# 54
Охаа, значи така!  Crossing Arms Нашият Чаги няма време да гостува на Саба, но иначе намира време да отиде на фенска среща Rolling Eyes

# 55
Ама и Чаги не се дърпа  Thinking Стои си и все едно казва: "ЕлатЕ ми повече!"   Naughty Laughing

Хич даже, изплющял се пред "въртележката" и чака. Ела, Вълчо, изяж ме, неговата работа.    hahaha hahaha hahaha

Абе, какъв е тоя Саба, дето ни Хазал, ни Чаги ходят при него?  Joy Joy Joy

# 56
Еййй, ти излезна много черногледа бре. Hug На мен често ми потъваха гемийте с този сериал и виждах повече в черни отколкото в розови краски нещата за ФЕмир(оказа се, че не съм се лъгала), но ти ме задминааааа. ooooh!

А....... Наде,чакай това не е нищо има още 6 епизода може и повече ,Руя,Едже,Халилудковците и накрая Ферилент , а Емир пиян , залян и спящ пред врата на апартамент 9,защото Фери е там , но не сама ,а с новия любим Левент.Айсун и Юнал друсат бебето , а Руя и майка и си почиват на Карибите, че много тежко беше раждането ,разбира се за сметка на Сарафоолу.Мога и още , но ще го оставя за после. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy

# 57
...

Снеже, Саба Тюмер(жена е) е водеща на предаване по Шоу Тв. Кани различни известни личности, включително и някои от екипа на АФК.

# 58
...

Снеже, Саба Тюмер(жена е) е водеща на предаване по Шоу Тв. Кани различни известни личности, включително и някои от екипа на АФК.

Чета отвреме-навреме в темата това име и се чудя за кого става въпрос.  Peace Мислех, че е мъж, но вече разбрах за какво иде реч, за което благодаря.  bouquet

# 59
А....... Наде,чакай това не е нищо има още 6 епизода може и повече ,Руя,Едже,Халилудковците и накрая Ферилент , а Емир пиян , залян и спящ пред врата на апартамент 9,защото Фери е там , но не сама ,а с новия любим Левент.Айсун и Юнал друсат бебето , а Руя и майка и си почиват на Карибите, че много тежко беше раждането ,разбира се за сметка на Сарафоолу.Мога и още , но ще го оставя за после. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy
Еми, харесва ми погледа ти върху развитието на сагата, наречена АФК rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт