Отговори
# 60
Здравееейте Hug Hug Hug

Тинче, благодаря за темата newsm51

Изгледах малко с прехвърляне серията и влязох в час горе-долу Peace, но да ви чета изцяло в темата не успявам ooooh!  И фрагмана погледнах, от кръвната група на Ферито се оказах. Mr. Green Дано систърчето няма нещо против hahaha че не я долюбва мн мн Whistling Joy

Оф, за серията стана ми мн мъчно накрая Confused, мн силно ми въздейства финалната сцена, не очаквах newsm78, отдавна не бях го преживявала така, чак съжалих защо го пуснах.

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 22:40 от ·٠•Sisito•٠·

# 61
  • в подножието на планината
А....... Наде,чакай това не е нищо има още 6 епизода може и повече ,Руя,Едже,Халилудковците и накрая Ферилент , а Емир пиян , залян и спящ пред врата на апартамент 9,защото Фери е там , но не сама ,а с новия любим Левент.Айсун и Юнал друсат бебето , а Руя и майка и си почиват на Карибите, че много тежко беше раждането ,разбира се за сметка на Сарафоолу.Мога и още , но ще го оставя за после. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy
Еми, харесва ми погледа ти върху развитието на сагата, наречена АФК rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сценаристите направо "ряпа да ядат" ,слагаш ги в "левия си джоб"! Joy Joy Joy

# 62
Систър, привет.  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Сценарият е Фери и Емир заедно накрая, иначе няма смисъл от всички тези епизоди досега.  Peace Не му е мястото на Левент до Фери. И на капитана агнешко му се прияло ooooh!  - я да си ходи при наборите или да хваща морето, което си мисля, че накрая ще стане. Peace

Лека нощ от мен. Hug

# 63
Систър, привет.  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Сценарият е Фери и Емир заедно накрая, иначе няма смисъл от всички тези епизоди досега.  Peace Не му е мястото на Левент до Фери. И на капитана агнешко му се прияло ooooh!  - я да си ходи при наборите или да хваща морето, което си мисля, че накрая ще стане. Peace

Лека нощ от мен. Hug

PeaceСнежи лека,маме Hug

# 64
Сиси, привет Hug

# 65
Систър, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes лека нощ!

Мамчее Hug
Звезде, привет Hug

# 66
Сиси привет,маме hug

# 67
hug

Много сте тихи нещо, иначе едвам се настигате. hahaha

# 68
А....... Наде,чакай това не е нищо има още 6 епизода може и повече ,Руя,Едже,Халилудковците и накрая Ферилент , а Емир пиян , залян и спящ пред врата на апартамент 9,защото Фери е там , но не сама ,а с новия любим Левент.Айсун и Юнал друсат бебето , а Руя и майка и си почиват на Карибите, че много тежко беше раждането ,разбира се за сметка на Сарафоолу.Мога и още , но ще го оставя за после. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy
Еми, харесва ми погледа ти върху развитието на сагата, наречена АФК rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сценаристите направо "ряпа да ядат" ,слагаш ги в "левия си джоб"! Joy Joy Joy

А сега разбрах те ли колко са добри тези сценаристи?РАдвай те се ,че не пиша аз сценария , че тогава теШко ви. hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Сиси, Hug Hugзащо си разваляш настроението в този хубав град,не се страхувай , ще оцелеят накрая Фемир,поне се надявам newsm78 newsm78 newsm78

# 69
  Благодаря за темата  Hug Hug Hug
изчетох Ви  Hug Hug Hug Hug
много снимки от Унито  newsm78 newsm78 newsm78
 а за тази охрана на АФК-нееам думи-тя като продънена кошница-бая народ пропуска,а и някоя лира явно заработва от феновете,от снимки ooooh! ooooh! ooooh!
   гледам,че и сценарии се пишат Hug Hug Hugсладурки сте Hug Hug
 аз си зная ,че сценаристите нещо ще извъртят,защото требе да гледаме Чаатай до края,макар,че серияла е за Фериха,а Фемир отношенията и връзка е на кота 0 ooooh! ooooh! ooooh!
   Мен ако питат:Фери да си подхваща живота,че на този свят не е мъж само Емир Laughing Laughing Laughing
 а Емир да започне да се учи, да е баща,защото на тези двете :Руя и майка й-това им е целта-златния наследник Сарафоулу....... но,някак си не върви да гледаме бебешка идилия м/у Емир и Руя в сериял наречен АФК  ooooh! ooooh! ooooh!Ще ни пилят нервите и преди думата край,може и Фериленд да видим newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,но...... Чаатай трябва да е в кадър до края на серияла.
     Сигурно няма да ви се хареса това,което пиша:АФК без Емир/Чаги,но нали май серияла е за съдбата на Фериха newsm78 newsm78 newsm78Е... и аз се обърках.Даже ми направи впечатлрние,че в тази серия някак си сцените на Хазал се губеха и изпъкнаха тези с Емир  newsm78 newsm78 newsm78

# 70
Еми Hug
И аз се чудя за какво,но толкова сме си свикнали Rolling Eyes/е, първи сезон с по-голям интерес, но и сега аз поне като изпусна после ''само'' да погледна hahaha/, ама то такава серия ooooh! сърцето да ти се свие. Чак такава драма като нашта не бях гледала, не, че много сериали съм минала. Mr. Green

# 71

Сигурно няма да ви се хареса това,което пиша:АФК без Емир/Чаги,но нали май серияла е за съдбата на Фериха newsm78 newsm78 newsm78Е... и аз се обърках.Даже ми направи впечатлрние,че в тази серия някак си сцените на Хазал се губеха и изпъкнаха тези с Емир  newsm78 newsm78 newsm78
Мери,права си не ни хареса,не може без него ,чИ кЪк ще се любува ме на магнетичните му очи ,ако не е в кадър,така не става, пък и нали требЕ да спи пред апартамент 9,ако го нЕма ,кой ще нощува отпреде да пази Ферито,трЕбЕ да вземем ХАлил тогава.haha: hahaha hahaha hahaha
Лека на лягащите  Hug
Лека и от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 72
  • Стара Загора
Докато се прибера и сте изписали старата тема, та и 5 страници от новата. Немога да ви насмогна.
Нямам какво да добавя към коментарите за фрагмана и серията, вие сте изписали всичко възможно.  Mr. Green
Благодаря за темичката.   bouquet

# 73
Еми Hug
И аз се чудя за какво,но толкова сме си свикнали Rolling Eyes/е, първи сезон с по-голям интерес, но и сега аз поне като изпусна после ''само'' да погледна hahaha/, ама то такава серия ooooh! сърцето да ти се свие. Чак такава драма като нашта не бях гледала, не, че много сериали съм минала. Mr. Green

Ние вчера го преживяхме , а днес го ударихме на смехотерапия,че то иначе като заседне буцата в гърлото ,пускане няма. Hug
Скрит текст:
Но сега наистина си лягам,че мъжо ми утре се връща от далеко и ще ходя на летището да го посрещам, ще е срамота да се успя и да не отида. ooooh!

# 74
Венцислава, лека Hug

Лека нощ и от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт