МАЙ 2012 - тема 15

• 38 888
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Anjella, да е жив и здрав юнака на мама и тате! Много щастливо детство!  Hug

Благодаря ви за съветите момичета, днес пак си говорихме и то детето вика - мамо аз си искам и ти да си там, по-късно, но да си има парти с приятели хахахахах.

Зойче, аз не възнамерявам да раждам тук в това родилно, но все пак е Божа работа  Grinning Grinning  Баткото е роден тук, но по име не я знам докторката. Следващият път като дойдете може да ударим по едно кафенце.  Grinning

# 241
Здравейте мами.Цхестити бебчета!да са ви живи и здрави и много да ви радват.Аз не съм влизала тук от 3месеца сигурно и доста съм назад Simple Smile Ние с бебка сме добре иначе.Миналия ден бяхме на преглед.Всичко е наред.Но ще се ражда преди термина. Искам да попиутам мамите от Плоивдив каде ще раждат?

# 242
Йовче писах ти на лични каквото знам до тук. Това е ревизия на НОИ проверяват дали съм внесла всичко и дали нямам доходи за времето на болничния Принципно не е нещо сложно и мисля че всичко ми е ОК ама се оказа че са ми пуснали едни пари от една Държавна институция нали знаете колко са експедитивни през април 2012 за неща дето съм ги правила миналата година да не кажа миналото лято, и сега ще си имам ядове но вече нищо не зависи от мен. Станалото-станало. Гадното е че паричките ще ми се забавят докато се установи реалното положение на нещата, ама такъв ми бил късмета. Предполагам че като по-лесно ще откажат да ми платят болничния и ще ме накарат да се занимавам с обжалвания, което определено ще е неприятно като ситуация ама няма да им се оставя. Още при първия разговор с ревизора видях че ще си имам проблеми но пък може и да приключи всичко по добрия начин и без ядове.
Покрай моите глупости забравих да честитя на anjela което беше по-важно.
за по-големите братчета и сестричета моята дъщеря имаше 1 семичен период в който ревеше всяка вечер, но реших да я оставям да се наплаче и сега нещата се уталожиха. При нея проблемът дойде от това че някак живееше с идеята че ще може да помага повече а то не ставаше и се ядосваше много. Освен това вече не е център на внимание а тя е дете което нищо не прави само и изисква постоянно някой да прави нещата с нея Това я натъжаваше но мисля че отмина, Аз лично си наложих да отида на концерта й независимо че едва стоях седнала за да  знае че мама  е там и да е спокойна. Сега е на тема зелено училище и вече бебо не е фикс идеята й

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 14:05 от opelcorsa

# 243
Нямаше начин на тази хубава дата да не се появи и хубава бебешка новина!

Честито бебче Крис, Андежла! Жив и здрав да е!

# 244
  • София
Анджела, честито! Да порасне голям и умен мъж Крис!

# 245
  • София
Момичета, все се каня да ви питам и забравям дали някоя от вас пие Арника. Аз я започнах от 1 седмица като дойде и моят ред ще видим дали има ефект, но ако някоя е пила и вече е родила да сподели Simple Smile

# 246
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МАЙСКИ МАМЧЕТА !
И аз да се отчета като всички тъй като и мен ме има на първа страничка
Днес ни изписаха имаме си бебче Георги роди се на 1 май в 12:50 на обед
Неможах по рано да се запиша нямаше как.
даже още не съм прочела какво ново има при вас аз редовно чета но по рядко пиша понеже при мен все едно исъщо  с нормално протекла бременост но като се ражда докторката каза че пъпната връв имала възел  при което  можел да се стегне по всяко време и плода да загине и на всичкото от горе била увита около врата  но слава богу двамата сме добре докторите казаха роден  е с късмет.
това е от мен за сега
Успех на всичики мамчета на които им предстои раждане и честито на родилите да са ви живи здрави малките бебчета и много да ви радват.

# 247
Честито бебче на Anjela! Нека малкия принц бъде здрав, послушен и многооо обичан!!!

Аз исках да споделя нещо с вас. Незнам дали сте го гледали:

В понеделник се раждат красивите.
Във вторник - добрите и обичливите.
Родените в сряда са немирни деца.
В четвъртък се пръкват смели сърца.
В петък дошлите са щедри и мили.
В събота се раждат все трудолюбиви.
А пък децата, в неделя родени,
са умни и честни, и надарени!

# 248
Честити нови бебчета Simple Smile
mamche88 тези ги има в няколко варианта Simple Smile за родените в петък знам, че са родени с късмет Simple Smile все пак и аз и мъжо сме тогава Simple Smile
а това, което пише за родените в сряда  има нещо вярно и там Wink като гледам нашата кака

# 249
Innsan,не са ми мерили таза но моят док. твърди че ниските жени имали тесни тазове в повечето случаи и на мен ми каза първия път че първо ще пробваме нормално раждане а ако нещата не потръгнат ще ме преместят в операционната и ще преминем към секцио.Но вчера ми каза друго май е размислил и не му се поемат излишни рискове и за това на 10.05 първо ще види как е застанала главичката на бебето как върви с размерите и чак тогава ще говорим как ще се ражда ,но мисля че нещата вървят към секцио.
ЧЕСТИТО на  Анжела да и е жив и здрав малкия красавец ,а на нея пожелавам бързо възтановяване  smile3525 smile3525 smile3525

# 250
Честито на Anjela и ma_ma за малките бебчета.  newsm30 newsm30Да са ви живи и здрави и много да ви радват, а на вас бързо възстановяване.

Лека вечер на всички и утре да ни зарадвате с още попълнения.

# 251
Честито бебче на Анджела   bouquet

Мая, аз все още се колебая за арниката, а то май време не остана  Laughing Четох някъде че влияела на упойката и не съм сигурна дали искам да рискувам. Може и да фалшива информация, но в момента изобщо не ми се ходи на лекар.

И да се оплача, до сега нямах нито една стрия, голямо мазане падна, и днес както си вървя усещам направо как ми се сцепи кожата на корема поне на 10 места. Щях да припадна, изобщо не знаех какво е това усещане  #2gunfire Много ме е яд, досега успях да се опазя и толкова.

Хубав празник на всички утре

# 252
Нахлувам във вашата тема с щъркелова вест. newsm30
Снаха ми buneto роди своя син на 30 Март.
Мъжагата се казва Борис и тежи 2650, 47 см.
Двамата са добре, кърмят се успешно, а ние ги чакаме да се приберат вкъщи. Simple Smile

Честито на всички мами   bouquetи леко раждане на тези в очакване! Simple Smile

# 253
Здравейте и честити нови бебчета!
Само последният пост малко ме обърка... 30 март и още не са се прибрали?!? Дано всичко да е наред и с мама, и с бебе!   Hug
Милото ми тази нощ се събуди в 3,30 и реши да се охлади, при което аз ожаднях и като пих вода, напълно се разсъних... Днес ще е кофти ден след само 3 часа сън... Иначе напоследък си спя почти нормално - всяка нощ се будя в 1,50 и в 3,30ч и даже се замислих дали бебо ще спазва този режим  Crazy И да се "похваля" - от началото на месеца краката ми не са спихвали, станали са като балони от коляното надолу, имам чувството, че кожата още малко ще се пръсне  Sad и ужасно сърби. Добре, че остават 10-ина дни, че не знам ако са повече как ще издържа. В понеделник пак ще ме боцкат да ми проверят общия белтък, дано не е паднал, че може и в болницата да ме вкарат, пък нямам никакво желание да лежа.
Пале, много ми е чудно дали наистина си се нацепила така изведнъж, или само си имала това усещане  newsm78 ?!? Миналата седмица и мен малчо ме изтормози с едни протягания- имах чувството, че направо ще ми пръсне корема и ще изскочи, но засега видими следи от това нямам. Ама оттогава имам контрации - от тези, неболезнените, само стягане на корема. Док каза, че е крайно време вече да започна да ги усещам  Laughing
А истинската ми хвалба е, че остана да постелим изпраната пътека в коридора, всичко друго вече е готово. Апаратамента просто не прилича на този отпреди месец. Дори си имам автоматична пералня, че досега беше мъка...Прибрах си всичко, което ми бяха обещали, без стерилизатора - ама той за микровълнова, а аз очаквам тези дни да дойде и тя. Иначе ми дадоха анатомична ваничка със стойка, шезлонг, порт-бебе и столче за кола за новородено. Не съм ги огледала още, но поне са си вкъщи и през следващата седмица ще изучавам кое какво е, ще пера и ще гладя, и ще чакам бебо да се появи.
Аз не пиша, не пиша, ама като почна...  Embarassed
Пожелавам ви приятно изкарване на празника и слънчев бебевалеж днес!   bouquet

# 254
Добро утро мили мамчета!

Честит празник на всички!

Честити бебчета на Anjella, ma_ma и buneto (дано не съм пропуснала някой, ако е така моля да бъда извинена  Embarassed)!

Все ми се струва, че имаше още мами с планирано секцио тази седмица, дето не са се отчели. Надявам се да са добре с бебоците и скоро да пуснат по една щъркелова новинка  Hug

Мамчета, ние сме със страшни колики. Вече няма ден, няма нощ....събира ми се има няма 4 часа сън  Shocked
Сигурно има и нещо вярно в това, че на нервните мами и дечицата са такива....И да питам като будите бебчовците за нощно хранене сменяте ли винаги памперсите....толкова ми е жал винаги като будя малчо нощно време  Cry

Желая ви усмихнат празничен ден  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт