Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Кои са някои от основните събития, обсъждани в публикациите?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Кои са някои от основните събития, обсъждани в публикациите?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какво е положението на майките, които са родили чрез цезарово сечение и са имали шевове? Могат ли да носят вече ластичен колан?
-
Защо коремът на бременната жена може да се спусне или вече е спаднал и дали това е нормално?

Ние с бебка сме добре иначе.Миналия ден бяхме на преглед.Всичко е наред.Но ще се ражда преди термина. Искам да попиутам мамите от Плоивдив каде ще раждат?
като гледам нашата кака

Много ме е яд, досега успях да се опазя и толкова.
И да се "похваля" - от началото на месеца краката ми не са спихвали, станали са като балони от коляното надолу, имам чувството, че кожата още малко ще се пръсне
и ужасно сърби. Добре, че остават 10-ина дни, че не знам ако са повече как ще издържа. В понеделник пак ще ме боцкат да ми проверят общия белтък, дано не е паднал, че може и в болницата да ме вкарат, пък нямам никакво желание да лежа.
?!? Миналата седмица и мен малчо ме изтормози с едни протягания- имах чувството, че направо ще ми пръсне корема и ще изскочи, но засега видими следи от това нямам. Ама оттогава имам контрации - от тези, неболезнените, само стягане на корема. Док каза, че е крайно време вече да започна да ги усещам