МАЙ 2012 - тема 15

• 38 888
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Беки_Б мен като ме ровичкаха за първи път,попитах дали е нормално да прокървя и ако стане да се обаждам ли...та доки каза,че няма да ме ръчка така че да прокървя....

Да не би да са били малко по груби при теб?!

# 436
  • София близо до Витоша
Артемида , Честито  Grinning

Днес бях отново на преглед , тонове спокойни , бебка със сигурност ще е над 3500, разкритие 2 см. Ако до неделя не се роди в понеделник отново на преглед.

# 437
  • София близо до Витоша
Оооо, да ви кажа и аз спадам към вашата група с менструалните болки. Предимно вечер и нощем ми се появяват. Имам много леки подготвителни контракции само, даже по някой път не съм сигурна дали са контракции или просто беба се протяга. Днес бях на запис на тонове и отново само една контракция, която нищо не значела Sad И аз вече нямам търпение да излиза на бял свят Simple Smile Дано се случи скоро, което пожелавам и на вас!

Кога ти е термина ? При мен е същото положение , кръста от време на време , менструални болки и така .....Живот и здраве още малко остана

# 438
Беки_Б моята доки при всеки преглед за разкритие ме предупреждава,че мога да прокървя,обикновено е леко кафяво течение и те държи цял ден.
Аз съм с такива жестоки болки в междукрачието,че въобще не мога да ходя,направо се чудя дали да не ида до родилното newsm78,иначе нямам контракции де,ама неиздържам вече на тая болка Crossing Arms

# 439
  • София близо до Витоша
Беки_Б моята доки при всеки преглед за разкритие ме предупреждава,че мога да прокървя,обикновено е леко кафяво течение и те държи цял ден.
Аз съм с такива жестоки болки в междукрачието,че въобще не мога да ходя,направо се чудя дали да не ида до родилното newsm78,иначе нямам контракции де,ама неиздържам вече на тая болка Crossing Arms

Странно защо моя доктор не ме предупреди , днес отново ме прегледа за разкритие 2 см. И аз имах такива болки, като седнех после не можех да ставам , схващах се стабилно, но отмина от само себе си

# 440
З.Иванова да не би болките да са от наместването на главичкатав таза?

И да те попитам,знаеш ли за колко време могат да се озеленят водите?За ден ли става или е по продължителен процеса?

# 441
Мили мами ще пиша набързо че пак наближава да ядем.
Искам да честитя на Артемида, ferara и раличка
За судокрема аз съм доволна Мажем се всеки ден по няколко пъти и така памперсът не лепне по дупето му Мисля че има полза.
От олиото на ХИп съм много недоволна и се наложи да го сменим, преди това пробвах и бабешки мазила- свинска мас ама все същото Сега го мажа с крема на Себа мед Доста по-добре е преди кожата бе станала една суха а уж олиото и маста са мазни.
Йовче никът ти беше супер готин. Ще ми липсва.
То си беше ясно че има връзка със сериала а това не е името ти
ГОРО днес не беше много в настроение и си порева през деня.
Дано нощта да е по-лека.
Верчетоо аз четох че ако бебчо ака добре и понася добре млякото е по-хубаво да не се сменя че не се знае с новото как ще реагира/ колкото и прехвалено да е като съставки, защото всеки бебчо понася по различен начин храната/ а и в тези месеци когато имат колики смяната на млякото може да обстри и коликите.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 22:15 от opelcorsa

# 442
Беки_Б мен като ме ровичкаха за първи път,попитах дали е нормално да прокървя и ако стане да се обаждам ли...та доки каза,че няма да ме ръчка така че да прокървя....

Да не би да са били малко по груби при теб?!

Ами май доста се поозори док днес, докато да ми открие шийката...каза, че се е скъсила на 50%, а после каза, че имам само 1см разкритие...не знам какво означава това...

Зои, моето май беше еднократно кървене, гледам, че повече не се появява нищо. Иначе аз болките в междукрачието ги имам от месец някъде - док каза, че е съвсем нормално, че се получава разтягане и организма се подготвя за самото раждане. И изпитвам невероятен дискомфорт, особено като поседя по-дълго време и после при ставане е кошмар.
Аз затова си и мислех, че едва ли не днес ще ми каже, че скоро ще се раждаме, а той човека вика - няма признаци за скорошна среща с бебето...та ще си чакам и ще си търпя явно.

# 443
Тия болки в междукрачието да не са едни, дето като се изправиш и имаш чувството, че ще ти се изсипят вътрешностите?  Laughing Мен често си ме наболява така. И от време на време усещам и едно прибоцкване. А преди малко както си седях такава рязка и пробождаща болка премина отдолу, че изкрещях на умряло направо. Милото  щеше да припадне от страх... Laughing Въобще бебе като се размърда се почват едни пробождащи болчици, но предполагам ме натиска с главичка.

И още не мога да разбера имам ли контракции или не....явно съм много смотана!  Confused

Нищо, утре съм в ОБ на преглед и тонове. Сега, след като ще се ражда нормално предполагам че и мен ще искат да ме гледат за разкритие, но да видим.

Ще звънна и на Артемида да видя дали ще е удобно да я посетя, че така и така ще ми е под носа Simple Smile

# 444
Opelcorsa, и аз си харесвам предишния ник, но го свързвам и със седенето като кукувица по цели седмици сама и затова реших да се "освежа" виртуално.

Като чета за болките от разтягания...и аз предишната бременност имах нон-стоп, сега странно нищо ми няма, започвам да се чудя дали е нормално?

Беки, за прегледа за разкритие...при мен не се е случвало кървене или кафяво течение. Но явно си е индивидуално.

# 445
Някой с бебче или две Simple Smile

Ние сме болни, този път и аз съм в числото... Омръзна ми излекувам си детето и идва нов бацил...

# 446
Добро утро момичета!
Честити нови бебчета да са живи,здрави и благословени!

Нашият батко от вчера е с конюнктивит и съм се вкарала в едни филми-ако е вирусен,може да го прехвърли и на мен и май най-добре да си пусна една микробиология,че ме е страх за бебчо. На някого случвало ли му се е  newsm78

Диди, просълзих се от разказа ти. Знам,че бебчето е много чакано и много се радвам!

# 447
Добро утро!Днес ще чакам за още бебчета. Hug

# 448
Честито на Артемида и Ферара, да са им живи и здрави бебчетата.
Е, такова раждане като на Артемида на всички пожелавам.
Вчера бях на консултация, ама такова чакане на опашка пред кабинета не е било никога. Имаше 9 жени пред мен и чаках 2 часа, направо щях да припадна по едно време.Влязох прегледа ме за 2 мин., бебето се развива добре, пусна ми тонове-добри, води-достатъчно. С общи приказки ще си дочакам до термин.
Сега ви оставям че трябва с мъжо да излизаме да пазаруваме. После пак ще ви проверя.

# 449
Честито и на мама Артемида, да й е много здрав Борислав и чакаме снимки! Наистина дано такова леко раждане споходи всички ни  Simple Smile

Аз изживях своя първи фалшив сигнал за раждане, сега чакам отново, дано да идва истинския  Mr. Green

Относно козметиката против подсичане и Судокрем, явно всичко си е индивидуално и няма точна рецепта.

Йо йо, аз съм карала вирусен конюктивит, но съветът ми е да не се филмираш излишно. Нека на детенце му вземат секрет, за да знаете наистина какво е. Аз изкарах три конюктивита през бременността и както се сещаш всички лекари само надуваха гайдата как може да е вирусен  Shocked, но нищо такова нямаше.

На първо време просто си осигури по малък контакт с дечкото, отделни хавлии за него, много често миене на ръце, гладене на хавлии и подобни неща.
Когато аз карах такова нещо, изобщо не подозирах, че имам, спахме с мъжа ми в едно легло, ползвахме всичко заедно и той така и не се зарази. Ако имаш нужда, мога да ти дам контакт с много добър офталмолог, който е нац. консултант по вирусен конюктивит.

Хубав ден на всички и чакаме бебета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт