Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Кои са някои от основните събития, обсъждани в публикациите?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Кои са някои от основните събития, обсъждани в публикациите?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какво е положението на майките, които са родили чрез цезарово сечение и са имали шевове? Могат ли да носят вече ластичен колан?
-
Защо коремът на бременната жена може да се спусне или вече е спаднал и дали това е нормално?
.И на дама скачах следобед с Емили и нищо ми няма,ще пукна от киселини ако трябва да чакам чак термина
Пази се да не настинеш. Пердетата за детската стая ли са? Просто ми останаха очите в нея, страхотна е. Толкова нестандартно помещение и така добре си нагласила мебелите, супер е.
На мен ми остават 6дни до раждането,но имам болки отдолу,не в корема,а по-надолу.Ходих при моята лекарка,каза,че било нормално,пък аз съм родила две деца,досега не ме е боляло там,като стана време,направо корема ме боеше.Та стана ми интересно,някой дали има подобни оплаквания?Поздрави на всички
Вчера ни изписаха, но чак днес успях да ви изчета!
Дано скоро ни изненада с една хубава новина 

Чудя се дали има някаква разлика между тях и тези, които ги продават тук. Поне при нас еспумизана няма никакъв ефект вече втора седмица. Като го дам на детенце и след 10 минути се почва яко гърчене, свиване, пръцкане и рев от болки в коремчето...и така поне половин-един час. След следващата доза ситуацията се повтаря....Ето защо мисля да сменя еспумизана с въпросния инфакол, въпреки, че съставките са едни и същи....Био гаята която давам вече пети ден също не помага...