Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Кои са някои от основните събития, обсъждани в публикациите?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Кои са някои от основните събития, обсъждани в публикациите?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какво е положението на майките, които са родили чрез цезарово сечение и са имали шевове? Могат ли да носят вече ластичен колан?
-
Защо коремът на бременната жена може да се спусне или вече е спаднал и дали това е нормално?
Аз в краен случай дори прибягвам до клизма,микролакс от аптеката,но незнам дали се продава в БГ,обаче е страхотно облекчение 

И аз от 2 часа съм будна и се чудя какво да правя - измих чиниите, почистих малко и гледам, че можем да си направим нощна групичка
Да й е жива и здрава малката принцеса и маминка да се възстановява бързо! Вчера цял ден чаках да видя какво е станало и вечерта добрата новина много ме зарадва
Очаквам с нетърпение повече подробности относно раждането. Дано всеки ден да се чуват такива новинки
пък и ме е хванала някаква хрема и се спуках от кихавици,та чак корема ме боли вече като кихам. 

Дано всичко да е наред и краката да ми се подуват само от тежестта, че не ми се занимава с още хапчета
тъкмо си спрях магнезия и се чудя дали няма да тръгне да се ражда по-рано бебче