МАЙ 2012 - тема 15

• 38 594
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • София - Младост 1А
Ето и допълнителното инфо от Петя:

Bebeto se kazva siqna, 2830 i 49sm.
Postapih v 17:00 i rodih v 18:00 normalno bez opoika.
Kato ni izpi6at 6te pi6a pove4e:)

Дай боже всекиму толкова бързо раждане!

# 91
ехееее,  честити ни слънчеви бебчета! smile3501 newsm30

Дайте ми съвет, моля ви- дрешките от вътрешната страна ли трябва да се гладят?

# 92
Честити бебчета!   bouquet

Аз пък имам друг въпрос - тъй като времето се стопли и вече има доста комари, какво е подходящо да се ползва, за да предпазим бебенцата  newsm78 ? Сега ползвам райд, който се включва към контакта, но не знам дали има нещо подобно, което да е подходящо за бебе  Thinking .

# 93
Честито на мама Петя и н Бебоне,за са им живи и здрави,много спокой и усмихнати бебоците,а на тях бързо възтановяване!
Аз да ви се оплача че страдам от въпросното безсъние от 2месец и нямам спомен от кога не съм спала поне 3-4часа без да се будя,като се има на предвид и че през деня не мога да спя.После ще го търся това спане ама няма Laughing Laughing ,здраве да е има по важни неща от това.Айде пожелавам ви един прекрасен слънчев и доста горещ ден,надявам се изпълнен само с хубави емоции и новинки !

# 94
  • София
verano : chicco имат серия против комари zanza no.Разгледай ги в интернет - има доста продукти. Аз съм ползвала спрейчето и устройството за контакт - доволна съм. Комарник за количка си взех сега - в Джъмбо е на най-добра цена 4 лв, има и за кошара.

Аз пък да попитам за пижамите за болница , от къде си взехте , колко пари.... Някъде между Ст.град и Младост ми е удобно да обикалям , в краен случай посока център....

# 95
Арлина и аз бях така с първата бременност,спях като пън докрая,обаче после ми се разказа играта,докато малкия навърши 3г нямам една нощ,в която да спя без прекъсване TiredСега се надявам това бебе да е по-поспаливо Laughing
Мен снощи ме почнаха едни контракции на 5мин,с болки в яйчниците и кръста,цял час ме държаха и викам на моя,че съм с контракции,а пък той ми отговори добре и се врътна и заспа Crazy,пък после ще ми разправят,че мъжете се шашкали LaughingИ понеже и на мен много ми се спеше и не ми се ражда през ноща,реших да поспя малко,та като се събудих да пишкам контракциите бяха изчезнали WhistlingАми имам задачи за днес,огромен кош с пране за гладене и да понапазарувам,ако спре да вали и довечера може да се ражда вече,въпреки че предпочитам да е през деня,че имаче няма къде да оставим малкия Thinking
Айде ще чакаме нови попълнения днес Hug

# 96
  • София
Здравейте маЙчета,

Честито на Бебоне, да е жива и здрава малката принцеса.

micra, аз си купих мойте нощници от пазарчето на окръжна болница, памучни са с копчета отстрани по 14,00лв.

Следобед съм на лекар после ще се отчета какво е положението.

Слънчев ден и чакаме нови бебоци и днес.

# 97
  • София
Честито на Петя и Бебоне! Да са им живи и здрави бебенцета и на тях бързо възстановяване  smile3504

Lolyta, дрешките се гладят от вътрешната страна Simple Smile

Хайде чакаме още хубави новини днес Simple Smile

# 98
Честито и от мен на Петя и Бебоне!Да са им живи и здрави малките слънчица.Много да папкат и малко да плачкат.Хайде и аз чакам да видим на кого ще е второмайското бебенце  smile3503

# 99
Честито и тук на Петя, честито и на Бебоне, да са им живи и здрави бебчовците   bouquet
Благовесна и аз точно това се чудех, за колана, една позната лекарка, която роди секцио за втори път преди два месеца ми каза, че за органите е добре да се носи колан, но за мускулите не, защото стават лениви. Утре ще водим бебка на консултация(в Токуда имаме две такива в рамките на месеца и две за майката) и ще си запиша час и за мен, като се видя с док ще го питам кога може да се слага колан и ще пиша  Peace
Аселинка, и аз да ти кажа си поплаках, толкова ми стана мъчно, но важното е, че всичко е наред и вече си се гушкате с бебчо  Hug
jo_anna, не се притеснявай, при нас е същото, през деня неможе да разбере човек, че имаме бебе, но нощем и на Никол и съмва, нощнта птица  Joy

# 100
Честито на Бебоне за сладкото бебче, живи и здрави да са и да се гушкат много!  Heart Eyes

Момичета, на мен ми е много горещо, подувам се и не ми е никак приятно това (не, че е нещо неочаквано и нетърпимо). През нощта си спя добре и доста непробудно в последно време, с изключение на няколко ставания за wc. През деня, обаче, не ми се мърда никъде само като видя как пече. На мен по принцип все ми е горещо и разходки през деня са ми много трудни. Като добавим и това, че през 10 минути ми се ходи до wc, направо е немислимо. Радвам ви се и малко се чудя как се справяте с разходки, пикници и т.н.

# 101
  • София - Младост 1А
Имаме си още една бебка днес:

zdravei, Drina,
az sym tedi8228
dnes rodih sekcio moqta princesa Tiana 3,900kg i 53sm
i dvete sme dobre
pozdravi na vsichki

Честито мамче!

# 102
Честито на мама Теди! Чудесна новина за една принцеса с прекрасно име!
Да сте живи и здрави и много, много да се обичате всички!  Hug

# 103
Честито на мама tedi8228!Много да я радва принцеската с прекрасно име!!!
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51

# 104
Честито бебче и от мен  bouquet  bouquet  bouquet !
Момичета сега се прибирам ходих на лекар уж за да си взема направлението за хоспитализация,но мойта лекарка го отложи за другата седмица а ако тръгна да раждам ще ми го издаде по спешност -луда работа мързи ги две не виждат чудя се не им ли е съвестно да ни разкарват в това горещо време #Cussing out.А на вън изобщо не е за разходки аз обожавам такова време ,но в това положение с тоя голям корем и тези подути крака никак не е удачно да се разхожда човек,така че майчета стойте на сянка и на хладничко и се пазете.

Общи условия

Активация на акаунт