Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Кои са някои от основните събития, обсъждани в публикациите?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Кои са някои от основните събития, обсъждани в публикациите?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какво е положението на майките, които са родили чрез цезарово сечение и са имали шевове? Могат ли да носят вече ластичен колан?
-
Защо коремът на бременната жена може да се спусне или вече е спаднал и дали това е нормално?

? Сега ползвам райд, който се включва към контакта, но не знам дали има нещо подобно, което да е подходящо за бебе
.
Сега се надявам това бебе да е по-поспаливо
,пък после ще ми разправят,че мъжете се шашкали
Ами имам задачи за днес,огромен кош с пране за гладене и да понапазарувам,ако спре да вали и довечера може да се ражда вече,въпреки че предпочитам да е през деня,че имаче няма къде да оставим малкия

.А на вън изобщо не е за разходки аз обожавам такова време ,но в това положение с тоя голям корем и тези подути крака никак не е удачно да се разхожда човек,така че майчета стойте на сянка и на хладничко и се пазете.