МАЙ 2012 - тема 15

• 38 602
  • 763
  •   1
Отговори
# 630

ДОБРО УТРО МАМЧЕТА,

лека и успешна седмица, много стиснати палчета на мамите, които са в очакване на своите бебочета  Praynig Hug Hug

# 631
  • Перник
Дрина много ти благодаря
Честито на мама Йоана
Цвети да това може би е тапата на мен ми падна и на следващия ден ми изтекоха водите. Така че бъди нащрек при всеки е различно. Ако не ти изтекат водите чакай контракции

# 632
Честито, Мери мими, Йоана   bouquet
Литъл Дидич, стискам палци скоро да се гушкате със бебенце  Hug

# 633
GeryD, на кой етаж си в МД.?Аз съм утре на тонове на 10ия.

На 10-тия съм в 1072 стая. Ако искаш ми се обади.

# 634
ЕЕЕ бива ли така бе момичета
Оставих ви на 33 стр сега е 43 стр.
Да не мислите че имам време да чета?а бих искала ама няма как
И със сигурност ще изпусна толкова бебки.
Честито на новите бебчови и на щастливите мами.

# 635
Здравейте!

Честито на новите мами и много стиснати палчета на тези дето са в болница  Hug

Навън е ужасно студено, току що се прибирам след втори неуспешен опит да си взема удостоверението от общината за броя на родените деца. Втора седмица нямало система и понеже нямам нотариално заверено пълномощно трябва да се разкарвам лично  Twisted Evil Поне успях да се преборя като стане готово някой ден таткото да отиде да го вземе...ех мила родино...  

Пожелавам ви позитивна и усмихната седмица, въпреки гадничкото време навън   bouquet

# 636
КЪм ЛЛЛ Ние с бебо все още имаме някой дребни проблеми с кърменето.
Първият ми въпрос е следният: когато се събуди по-рано от времето за ядене и не го сложа да яде се омъчнява доста ако пък го сложа да яде заспива бързо и почти не се нахранва. Кое е по-разумно да го почакам 30-40 мин докато огладнее хубаво или да се храним продължително като се будим на няколко пъти?
Струва ми се че напоследък иска да яде само от едната гърда и ми е трудно да го сложа на другата Преди не беше така. То видимо млякото се увеличи но още си дояжда към 30-40 мл от АМ.
И още нещо имахме 1 нощ в която категорично отказваше кърмата- настана един бой с ръце, и рев но за щастие отмина и беше само 1 нощ Какво би могло да провокира това нежелание да суче.
Това че бебо израства отразява ли се някак на кърменето има ли промени с напредване на месеците?

# 637
  • София - Младост 1А
...
Хайде някое бебче днес да се покаже baby_neutral

Оооо ще се покаже, ще се покаже... ама чакане му е майката!!!

# 638
Здравейте, момичета. Не пиша често , но ви чета редовно. Честито на всички нови май-чета- да са ви живи и здрави малките сладки бебчета и много да ви радват.
Аз изкарах една изключително спокойна и успешна бременност , но ако знаете напоследък как ми се реве Embarassed...вчера си изревах очите за ей така от нищото...на моменти се чудя какво  ми става-дали е от хормоните или от юурата ми глава, но добре че после ми минава...На моменти си внущавам, че съм адски самотна ( ниюо че всичко живо се е поюурило да ме пита как съм) то може пък и от това да е ...Както и да е ...иначе съм добре Party...
Искам да попитам момичетат раждали секцио в Щерев- колко време бяхте в реанимация, бебчетат ви при вас ли бяха през цялото време...колко дни след секциото ви  тръгна кърмата...даваха ли ви редовно обезболяващи и на кой ден се освестихте след секциото Embarassed...стана дългичко Embarassed...

# 639
Здравейте,

Честито на всички мами със сладки малки бебчета   bouquet   bouquet   bouquet

Аз да се похваля, че след като изкарах една седмица с много грозно подути крака, най-накрая успях да се справя с този проблем и сега отново се радвам на тънки глезени  newsm68. Хапвам повече белтъчини и абсолютно никаква сол. Резултатът дойде още на втория ден. Преди това беше ужасно, имах чувството, че всички ме гледат в краката и не ми се излизаше никъде, а вчера с гордост си обух сандалите с платформи newsm68.

С наближаването на термина ми е все по-трудно да си нося големия корем, който сякаш расте с часове. Бях забравила, колко е тежко в деветия месец. Започвам да се притеснявам и аз от преносване след толкова изпит магнерот (спрях го едва миналата седмица). А и първото ми раждане беше предизвикано, една седмица след термина  Sad и знам колко е изнервящо и изморително чакането, затова съчувствам на всички майчета, на които им е минал термина.

Във ФБ мамите обсъждат капки за колики. Мъжът ми наскоро беше в командировка в Австрия и му бях поръчала Лефаксин, защото бях чела добри отзиви за тях. Знаете ли как и по колко трябва да се дават на бебчетата?

Тук във Варна, след бурята снощи днес е много слънчево и приятно. Изпращам ви много слънчеви мисли и стискам палци за много хубави новини тази седмица  Laughing

# 640
Усещате ли как като че ли има едно затишие пред бебешка буря?  Hug

# 641
Усещате ли как като че ли има едно затишие пред бебешка буря?  Hug

Дай Боже!  Grinning

# 642
Здравейте,моят термин беше април,но принцесата реши да се роди на 4 май,затова се присъединявам към вас и пожелавам на всички чакащи мами търпение и скоро да гушкат своите бебенца. Hug

# 643
Във ФБ мамите обсъждат капки за колики. Мъжът ми наскоро беше в командировка в Австрия и му бях поръчала Лефаксин, защото бях чела добри отзиви за тях. Знаете ли как и по колко трябва да се дават на бебчетата?
мамчета, защо само във ФБ, моля ви дайте тук да ги обсъждаме тези неща, аз освен че вече не съм част от групата ви по ред причини, но дори и да бях рядко успявам да влизам във ФБ...

6mati, по принцип рябва да останеш в интензивното 24 часа, но аз (то май с всички е така)стоях доста по-малко. Още същата вечер (операцията ми беше на обяд) започнахме раздвижване, бебчето ти го носят когато поискаш. Мен обаче доста ме болеше, упойката много бавно ме отпусна, чувствах се отвратително от постоянното натискане върху корема и тежестите, но с повечко воля и търпение времето бързо мина. За кърмата - на мен ми тръгна като хората на 4 ден, преди това само капчици коластра. За обезболяващите ти дават свещички, но акушерките забравят така че трябва да си искаш, също така можеш да пиеш и друго, стига да не пречи на кърменето. В общи линии престоят в Щерев е доста приятен, асушерките и лекарите са изключително внимателни, каквото поискаш ти се дава, помагат ти и то не само със съвети. Лично аз съм много доволна от избора си на болница  Simple Smile Ако имаш още питанки - давай Hug

# 644
оОооо 6mati ние с теб сме с еднакъв термин  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт