ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 360
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Алекс , виж на какво попаднах - тук . Ще се радвам ако те окуражи или ти бъде полезно по някакъв начин.
Този МС е различен - от преживян силен стрес!
Моят, както и на повечето на 17-19 години е друг - интоксикация с тежки метали от ваксини...

# 151
Аз мисля, че САМО интоксикацията от ваксини (при здрав организъм) не е в състояние да причини МС, но разбира се това е субективно мнение, без да съм някакъв експерт. Иначе не изключвам чисто 'химичната' интоксикация, която довежда до физиологични и функционални проблеми дори у здрави хора.

# 152
Всъщност е доста сложно и аз нямам време (а и желание) да потъвам в темата.

Защо на някои се отразява, а на други не - тема за научна дисертация! Все пак мисля, че по този начин неудобните хора биват отстранявани от пътя на "великите", според някои. Също както зодия паяк преди доста векове...

# 153
Алекс , виж на какво попаднах - тук . Ще се радвам ако те окуражи или ти бъде полезно по някакъв начин . Hug

Цитат от линка
Цитат
Останал последен в локомотива. Скочил и той след другите, но си ударил гърба и не успял да избяга
Точно такива са конфликтите при МС.
Най вече не мога да избягам от нещо..

# 154
Точно такива са конфликтите при МС. Най вече не мога да избягам от нещо..
О, да. Нека обясним всичко с конфликти и вътрешни противоречия. Крис, повече от това си! Не може да бъде обяснено живачното интоксикиране с ГНМ. Както не могат да бъдат обяснени всички вродени аномалии при войниците в залива, както не може да бъде обяснена смъртта на всички загинали в Чернобил седмици след взрива на АЕЦ-а край Припят.

Харесват ми понякога идеите на ГНМ, но някак не приемам всичко за 100% обяснение на всички, дори повечето заболявания на така нареченото "ново време".

Сигурен съм, че много хора тук ще ме обвинят за невежа и пр., но това е моето мнение по темата.

# 155
Точно такива са конфликтите при МС. Най вече не мога да избягам от нещо..
О, да. Нека обясним всичко с конфликти и вътрешни противоречия. Крис, повече от това си! Не може да бъде обяснено живачното интоксикиране с ГНМ. Както не могат да бъдат обяснени всички вродени аномалии при войниците в залива, както не може да бъде обяснена смъртта на всички загинали в Чернобил седмици след взрива на АЕЦ-а край Припят.

Харесват ми понякога идеите на ГНМ, но някак не приемам всичко за 100% обяснение на всички, дори повечето заболявания на така нареченото "ново време".

Сигурен съм, че много хора тук ще ме обвинят за невежа и пр., но това е моето мнение по темата.
Напротив може и са обяснени точно и ясно.А това,че ти не си чел или не знаеш не означава,че не са обяснени.
ГНМ не е идеи Wink
Както и да е,не е по темата.Просто обьрнах внимание на хората,които разбират поне малко,за да видят зависимостта.

Ако всяка интоксикация водеше до МС тогава може би щеше да си прав.
А ти лесно можеш да си направиш изследване дали си интоксикиран с тежки метали.
Както и да ги извлечеш с няколко метода и да видиш дали ще повлияе на симптомите ти.
А сьщо можеш да пробваш да разбереш малко Германската Нова медицина и да дадеш шанс на детето си да има здрав баща.

# 156
Аз си знам, че съм тъп и не разбирам... Но ГНМ може ли да направи нещо по моя въпрос? Готов съм дори и да си платя и то не малко...

# 157
Никой не е казал, че си тъп. Simple Smile
Да, може би не всичко може да се обясни с конфликт, но си струва човек да се замисли. Нерядко има логика.

Суровоядството и веганството също са течения на новото време според някои. Wink

С най-добри чувства. Simple Smile

# 158
Алекс , виж на какво попаднах - тук . Ще се радвам ако те окуражи или ти бъде полезно по някакъв начин . Hug

Цитат от линка
Цитат
Останал последен в локомотива. Скочил и той след другите, но си ударил гърба и не успял да избяга
Точно такива са конфликтите при МС.
Най вече не мога да избягам от нещо..

Да , Крис , забелязах го , точно от там е конфликта . Имах предвид пътя на излекуването - комбинацията от методи , които се прилагат от нетрадиционната медицина за лечение не само на това заболяване , а на всички обявявани за "нелечими" . Причината е травматична , подходът -холистичен .

П.П. Съжалявам , че го постнах , не исках да предизвиквам подобно настроение . Sad

# 159
Вери, nice,
Обичам ви, но живея с този МС от ~12 години и повярвайте ми - минал съм през всичко...
Всякакви мисли в търсенето на причина и/или лечение. И да, суровоядството има невероятен ефект върху мен. Както и плодоядството, но нека не говорим за това тук Wink

# 160
Как се решава конфликта предизвикващ МС?
Ако има малко по-подробна информация, ще се радвам да прочета.

# 161
# 162
  • София - Варна - Бургас

"Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?"
...Тази информация не е отразена единствено в България, Румъния и Гърция. Останалата част от населението знаят за проблема.
Руски активист изчезва след като разкрива план за глобална стерилизация(евгеника) чрез ваксини.Ваксината е "Гардасил(,същата,която Лъчо-мозъка закупи за българските момичета на 12 годишна възраст). Александър Гончаров е получил информацията от лекари,които не са искали да участват в избиването и стерилизацията на собствения си народ под маската на ваксинация срещу рак на маточната шийка.Ефектите след ваксинация са предизвикване на спонтанни аборти в 3-4 месец.Ваксината съдържа инумоглобулин и ГМО препарати.
Russian activist disappears after exposing vaccination plans for Russia, Ukraine and Belarus
info-wars.org
  Alexander Goncharov, a Russian activist who has been exposing the globalists eugenics program and in particular a vaccination program set to begin in 2011 has disappeared after recently receiving a serious threat to his life. He has been missing since the night of October 30th, 2010, at...

http://www.facebook.com/pages/%D0%97%D0%BD%D0%B0%D1%8F%D1%82-%D0 … 868743068?sk=info

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 18:37 от Aleksander

# 163
Алекс и всички привърженици на хомеопатията.. какво ви е мнението за: http://download.vaksinite.info/ImpossibleCure.pdf

Мисля, че книжката не е издавана на бг, така че това е добър старт за издаване, ако някой има желание...

# 164
  • Пловдив
Руски активист изчезва след като разкрива план за глобална стерилизация (евгеника) чрез ваксини. Ваксината е "Гардасил (същата, която Лъчо-мозъка закупи за българските момичета на 12 годишна възраст). Александър Гончаров е получил информацията от лекари, които не са искали да участват в избиването и стерилизацията на собствения си народ под маската на ваксинация срещу рак на маточната шийка. Ефектите след ваксинация са предизвикване на спонтанни аборти в 3-4 месец. Ваксината съдържа инумоглобулин и ГМО препарати. http://info-wars.org/2010/11/07/russian-activist-disappears-afte … aine-and-belarus/

Общи условия

Активация на акаунт