ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 236
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
tandonova79, Тетраксим се поставя при навършени 6 години... Детето ще е навършило 6 и няколко дни преди да стане на 7, нали...  Laughing  Кажи на лекаря си, че ваксината ще я поставите (евентуално) малко преди детето да навърши 7, а тази за навършени 7, малко преди да навърши 8... Ако това е в противоречие на някой закон, моля да ти покаже на кой...  Wink  Нищо не може да ти направи, споко... Както писах, не си в нарушение, поне докато детето не стане на 7 години...

# 361
  • Пловдив
Благодаря ви! Hug

# 362

Ако ЛЛ ви напъва, можеш да му кажеш, че детето вчера е повръщало, имало е разстройство или повишена темература, и не смееш да го подложиш точно в този момент. Начини за отлагане се намират. Wink

# 363
  • Пловдив

Ако ЛЛ ви напъва, можеш да му кажеш, че детето вчера е повръщало, имало е разстройство или повишена темература, и не смееш да го подложиш точно в този момент. Начини за отлагане се намират. Wink

Да,аз се опитах още днес да кажа,че не е спешно слагането,че ако не се чувства добре няма да я слагат...Но оня каза,че това дали е добре го преценял Той Whistling И не можело да се чака до 7,казано било,че се слага на навършени 6.И т.н.

# 364

Да,аз се опитах още днес да кажа,че не е спешно слагането,че ако не се чувства добре няма да я слагат...Но оня каза,че това дали е добре го преценял Той Whistling И не можело да се чака до 7,казано било,че се слага на навършени 6.И т.н.

Кажи му, че законовия срок не е изтекъл - до навършване на възрастта има време. Ако толкова иска да ваксинира дете, което има здравословни проблеми, да ти подпише декларация, че поема пълна отговорност, че няма да има странични реакции. Озъби му се малко. Ти си майка и знаеш най-добре, той разстройство и повръщане няма как да диагностицира.  ooooh!
На твое място бих го сменила през юли.  Peace

# 365
Юни  Peace Вече сме във месеца, в който можем да сменяме ЛЛ.

# 366
Абе тоя я да си го....  ooooh!   Той ще каже кога и дали ще си ваксинираш детето... Той преценявал - ай сиктир...  Tired   Другият път, когато ти каже, че за ваксините той преценява, му кажи че се е объркал и преценяваш Ти, като майка на детето (и баща му, разбира се)... Ще сложиш ваксината евентуално малко преди детето да навърши 7, щото така си решила...

# 367
И нашата лична викаше доведи я аз ще преценя дали и има нещо и дали да сложим ваксината.Накрая като и рекох че не искам да я слагам сега и че имам право да я отлагам до 6месеца тя ме запита на база на какво съм решила така,е поспорихме малко и накрая я смених,с някои не можеш да се разбереш.

# 368
Юни  Peace Вече сме във месеца, в който можем да сменяме ЛЛ.
За децата смяната не беше ли възможна по всяко време?

# 369
  • Пловдив
Абе тоя я да си го....  ooooh!   Той ще каже кога и дали ще си ваксинираш детето... Той преценявал - ай сиктир...  Tired   Другият път, когато ти каже, че за ваксините той преценява, му кажи че се е объркал и преценяваш Ти, като майка на детето (и баща му, разбира се)... Ще сложиш ваксината евентуално малко преди детето да навърши 7, щото така си решила...

И на мен ми идваше да му тегля още вчера сиктира,ама...

А ако кажа,че съм го водила на очен и той е казал,че има алергия-напр. от слънцето,от прах...и е казал да не предприемам нищо като интервенция до края на лятото newsm78 дали ще хване място?

И само ЛЛ ли има разрешение да слага ваксини?

# 370
Не е зле понякога да си преговаряме правата, за да не ни шантажират... Тук има адвокати, как стои въпроса с подаване на жалба до омбудсмана?

Цитат
Всеобща декларация за правата на човека

Член 1
Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. Те са надарени с разум и съвест и следва да се отнасят помежду си в дух на братство. (щом съседа има право да ползва обществена детска градина, то моите деца имат същите права)

Член 3
Всеки човек има правото на живот, свобода и сигурност на личността. (ваксината не ми осигурява сигурност, подлага ме на риск)

Член 5
Никой не трябва да бъде подлаган на изтезания или на жестоко, нечовешко или унизително третиране или наказание. (Унизително е държавата да си вменява по-добра преценка за  здравословното състояние на детето, което аз съм родила и аз отглеждам. Унизително е да ме задължава да поемам риск за своя живот и този на детето си. Унизително е да ми отказва социални услуги, които ми се полагат наравно с други членове на обществото. Изтезание за семейството е да бъде притеснявано от редица институции да подложи детето си на животозастрашаваща процедура.)

Член 7
Всички хора са равни пред закона и имат право, без каквато и да е дискриминация, на еднаква закрила от закона. Всички хора имат право на еднаква защита срещу каквато и да е дискриминация, нарушаваща тази Декларация, както и срещу всяко подбуждане към дискриминация.  (Държавата подбужда към дискриминация като по силата на разпоредби дава различни права на ваксинирани и неваксинирани деца.)

Член 11
1. Всеки човек, който е обвинен в престъпление, има право да бъде считан за невинен до доказване на неговата вина, в съответствие със закона, в публичен процес, по време на който са му били осигурени всички необходими гаранции за неговата защита. ( Всяко РЗИ прилага глоба на неваксиниран индивид или негов настойник, за виновно бездействие, без да заведе съдебен иск с/у лицето. Т.е. третира го като виновно.)

Член 12
Никой не трябва да бъде подлаган на произволна намеса в личния му живот, семейството, жилището и кореспонденцията, нито на посегателства върху неговата чест и добро име. Всеки човек има право на закрила от закона срещу подобна намеса или посегателство.

Член 21
2. Всеки човек има право на достъп, при равни условия, до обществените и държавни служби на своята страна.

Член 22
Всеки човек, като член на обществото, има право на социална сигурност и на осъществяване - чрез национални усилия и международно сътрудничество и в съответствие с устройството и ресурсите на съответната държава - на икономическите, социалните и културни права, необходими за неговото достойнство и за свободното развитие на неговата личност.

Член 26
1. Всеки човек има право на образование. Образованието трябва да бъде безплатно, поне що се отнася до началното и основното образование.
3. Родителите имат право, с приоритет, да избират вида образование, което да получат техните деца.

Член 29
1. Всеки човек има задължения към обществото, в което единствено е възможно свободното и цялостно развитие на неговата личност.
2. Всеки човек, при упражняването на своите права и свободи, е подчинен само на такива ограничения, установени със закон, изключително с цел да се осигури необходимото признаване и зачитане правата и свободите на другите и за удовлетворяване на справедливите изисквания на морала, обществения ред и общото благоденствие в едно демократично общество.
3. Тези права и свободи при никакви обстоятелства не могат да бъдат упражнявани в противоречие с целите и принципите на Организацията на обединените нации.

Член 30
Нищо в тази Декларация не може да бъде тълкувано като предоставящо право на дадена държава, група или лице да се занимават с каквато и да е дейност или да извършват действия, насочени към унищожаване на правата и свободите, провъзгласени в нея. (това го копирам като препратка към чл.29)

# 371
....И на мен ми идваше да му тегля още вчера сиктира,ама...

А ако кажа,че съм го водила на очен и той е казал,че има алергия-напр. от слънцето,от прах...и е казал да не предприемам нищо като интервенция до края на лятото newsm78 дали ще хване място?

И само ЛЛ ли има разрешение да слага ваксини?
Не разбирам защо толкова му се обясняваш! Ти си родител и си счела, че сега НЕ е подходящо. Ти решаваш, той е оня дето клати гората. Освен това вече са ти казали, че до следващия ви РД не нарушаваш никоя разпоредба. Дори не може да те докладва на РЗИ. Юни месец е - търсете си по-интелигентни персони, на които да поверите здравето на децата си  Peace

# 372
Привет от мен Simple Smile

В петък бяхме при педиатърката за редовна консултация.По средата каза,че вече е време да слагаме ваксините,че и без друго много сме закъсняли (нашите са отложени с протокол до август,ама както и да е.)Понеже никога до сега не сме говорили с нея за това,аз й казах,че ваксини няма да слагам.Реакцията й ме изуми,аз очаквах да почне да ме поучава,да ме убеждава,макар че не е такава,но все пак това е нейната работа.Само ме попита дали съм сигурна в решението си и достатъчно ли съм се информирала по въпроса.След което сама си отговори,че явно знам достатъчно,за да взема това решение.Каза,че подкрепя избора ми и това е мое право.Страшно много уважавам тази жена като човек.И заради коректното й отношение към нас съм готова да се разпиша,че отказвам,макар да знам,че не трябва.Но не желая да й създавам грижи.И нещото,което ми направи изключително впечатление бе,че тя самата спомена за страничните ефекти на ваксините и че не винаги са леки и безобидни.Не се впусна в обяснения,но на мен и това ми е достатъчно,за да затвърдя мнението си,че съм направила верния избор.

# 373
  • Пловдив
tandonova79, абе, просто не ходиш...ква работа имаш ти при ЛЛ по принцип?
Аз ходя вече само за бележките при отсъствия от училище /и то без децата  Wink/, за нач. на уч. година /само тогава водя децата/ и за бележки за детските...Преди ги водех на контролни прегледи, ако са болни, само да им чуе гърдичките или види гърлото, ама отдавна не се е налагало...чак, ако реша, че състоянието им вече ме притеснява - тогава.... Wink

# 374

Установено е, че остатъчното ДНК във ваксните, попаднало там, от използваните клетки от човешки фетуси е многократно по-високо от допусканото и се установява връзка с възникването на аутизъм или други разстройства от аутистичния спектър. В миналото за причинител на аутизъм е обвиняван живака във ваксините и никой не е изследвал човешките ембриони. Когато най-сетне това е направено, разкритията са шокиращи.

http://www.cogforlife.org/scpiautismstudypress.htm

Aborted human fetal DNA in vaccines linked to autism:

The results reported thus far were startling, to say the least.
"Changepoint analysis of autism disorder demonstrates a temporal correlation with events associated with human DNA residuals in vaccines. The levels of residual DNA are well over FDA-recommended limits", stated Dr Deisher.

"Meruvax-II contains >140ng/vial ssDNA and >30ng/vial dsDNA, with average lengths of 215bp. Havrix contains >270ng/vial ssDNA and >30ng/vial dsDNA. The FDA-recommended amounts are 10ng/dose."

While research has been conducted in the past on a possible link between thimerosal and autism, no one has ever looked at the contaminating DNA, something requested for years by Children of God for Life, a pro-life watchdog focused on the use of aborted fetal material in vaccines, medicines and other consumer products.

"Until the advent of AVM Biotechnology and their non-profit arm SCPI we had little hope that anyone would invest the time and money to do this study", stated Children of God for Life's founder, Debi Vinnedge.
(Sandy)

Общи условия

Активация на акаунт