Нашите кухни - тема 43

• 94 613
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Балчик
Не знам кой е по-скъпия от двата модела, но аз бих избрала LG  свободностоящия с 2 варати,нофрост система. Имаме такъв от 1998 г. , работи безотказно, а това че не обледява е най-хубавото. Чистя го веднъж в годината за профилактика и повярвай ми няма миризма. Само забърсвам дори в работещо състояние и е готов.
Аха, ама всичко за една нощ изсъхва в този хладилник. Изкупих пластмасовите кутии, за да имам всяко нещенце да прибирам в подходящия размер, защото до сутринта е  Sick

# 376
# 377
Да се откажа от LG-TO значи.иначе като дизаин и обем много по добре ми пасваше

# 378
  • Балчик
Да се откажа от LG-TO значи.иначе като дизаин и обем много по добре ми пасваше

Ти ще си решиш, но аз не купувам продукти ден за ден, а за цяла седмица и съжалявам за избора си- LG, no frost. Нямам нулева температура и зона за зеленчуци и вече го мразя този хладилник- за няколко часа всичко изсъхва. Например мляко с ориз да направя, не можем да го изядем за 1 ден, оставям купичките в хладилника- ами до сутринта имат ужасно изсъхнала кора на повърхността. А да си играя всяка купичка да покривам с фолио- нямам нерви. Затова се радвам на всякакъв размер пластмасови кутии с капак, които намеря- все ми вършат работа за нещо да прибера в хладилника.
Иначе за миенето-спор няма, забърсваш с гъбичката, минаваш със суха кърпа (аз даже не го правя умишлено, за да създам повече влага за продуктите си, не знам дали е правилно обаче) и си готов.
Но за едното забърсване, не си струва да се хвърлят продукти.

# 379
  • на Мелмак
Аз съм със Самсунг-две врати-нямам такъв проблем с изсъхването,имам си две чекмеджета за зеленчуци-много съм доволна вече сумати години,явно е въпрос на марка

# 380
За мен не е сериозен проблем изсъхването, защото всичко държа в кутии, а в чекмеджетата за зеленчуци и продове всичко се съхранява чудесно, но ти ще решиш какво ще вземеш.

# 381
честно казано повече клоня към свободностоящия.харесва ми,защото е доста по-голям от вградения.имали ли сте проблеми с тази марка?добри ли са за хладилници - LG.  Hug

# 382
От 1998 г. не е дал никакъв дефект. Това е едно от най-добрите ни и доказалите се попадения във времето.

Успех в избора!

# 383
  • Балчик
Аз съм със Самсунг-две врати-нямам такъв проблем с изсъхването,имам си две чекмеджета за зеленчуци-много съм доволна вече сумати години,явно е въпрос на марка

Не е въпрос на марка, системата е такава. Не четеш- виж статията. Не може да не ти изсъхват продуктите. Grinning Wink

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 13:03 от Джемма

# 384
  • на Мелмак

Не е въпрос на марка, системата е такава. Не четеш- виж статията. Не може да не ти изсъхват продуктите. Grinning Wink
newsm78 не изсъхват,верно-не чета статии,но нямам проблем с изсъхване,ето снощи сложих 2 парчета сирене-така в чиния/малкият не си ги доизяде Laughing/днес са си нормални,както съм ги сложила,наистина нямам твоят проблем,затова и коментирах за марка,а не за система Peace
а хладилника е поне на 8г.

# 385
здравейте!!
да препоръчате сгъваеми бар столове  bouquet
виждам в икеа, но са 70лв...
трябват ми удобни, за вечеря, с облегалка

# 386
  • Пловдив
стига бе, какви са тези пресушаващи хладилници? и аз не съм забелязала да имам такъв проблем, а лепкам всичко отворено, грам кутии не слагам - сирене, плодове разрязани, салами.... а това за млякото с ориз не е много невероятно - то като е топло няма коричка, но после си хваща дори да стои извън хладилник, аз даже чакам коричката да се появи (като е изстинало), за да го ям!
а да и аз имам тази система no frost, но не съм чела добре, мислех, че е за фризерната ми част?!  Mr. Green

# 387
  • Стара Загора
стига бе, какви са тези пресушаващи хладилници? и аз не съм забелязала да имам такъв проблем, а лепкам всичко отворено, грам кутии не слагам - сирене, плодове разрязани, салами.... а това за млякото с ориз не е много невероятно - то като е топло няма коричка, но после си хваща дори да стои извън хладилник, аз даже чакам коричката да се появи (като е изстинало), за да го ям!
а да и аз имам тази система no frost, но не съм чела добре, мислех, че е за фризерната ми част?!  Mr. Green
имам хладилник whirlpoolот  с система No  forst от около 5 години,много съм доволна нищо не се разваля ,супа може да стои цяла седмица без проблем,не се заледява,лесно се поддържа .Единствен недостатък е изсушаването,но вече свикнах и всичко опаковам в кутии или фолио за свежи продукти.Доволна съм,и пак бих избрала система No  forst. Grinning

# 388
капарирахме вече НО ФРОСТА .дано проблема да е само изсушаването,аз и без това в моя всичко си го прибирам опаковано(рядко отворено),така че няма да ми е проблем.дано съм взела правилното решение.благодаря на всички за съветите  Hug

# 389
Честито! Няма да сьжалявате! От 16 години ползувам Но-фрост и мога да кажа само, че е сртахотен! Купете си само фолио и покривайте чиниите с храна. Всичко се сьхранява перфектно, няма миризми, не се сгниват нещата. Още ведньж - честито и сьс здраве да го ползувате!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт