Нашите кухни - тема 43

• 94 642
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
3.8 см плот е към 130-150лв и 4100см дълаг.
Тук има цени и вси4ко друго
http://www.hosse.bg/bg/materials_details.php?id_d=236&vid=4

# 436
Ред, имаш предвид печката да се измести с около 40-50 см от хладилника ли? С по-дълъг кабел? Нещо такова ли да се получи?

# 437
Това горе микровълнова ли е?
Аз не бих сложила там,защото леко ми потреперват ръцете и е риск от редовно заливане с нещо горещо Embarassed.
Ина4е и според мен кабела може да се  удължи с още една устарклема и да дойде като на втория проект фурната

# 438
  • София
Мястото междъ хладилника и прозореца, не остава ли неизпозваемо. Така не мога да преценя колко е голямо всъщност, но ми се струва, че точно там нищо не си пасва да седи.. все ще е като сгъчкано и сбутано в ъгъла. Аз лично бих си увеличила свободната повърхност - плота демек Simple Smile

# 439
  • Gone with the wind
А по-добре ако няма клема, че скоро брахме ядове с една такава на полюлея и рязахме картона заради нея, че кабелът се беше оплел във ватата и не искаше да излиза/. Сега е кабел с кабел /май се увиват или нещо от сорта/.
Аз съм на 98% готова - остава само да ми се сложат стъклените врати и вратата на съдомиялната /ще си купим машинка след 2-3 месеца/. На мен лично много ми харесва, но си давам сметка, че цветът е силничък и на много хора ще им дойде в повече /майсторът си призна, че не е одобрявал изборът ми  Mr. Green/. За жалост обаче хладилникът ми някак скрива кухнята /по-широк е/ и седи малко грозно така. Сега мъдря вариант да го изместим, но това е свързано с копане на канали за преместване на ключове и получаване на нещо като коридор до вратата, което също няма да е красиво решение  Confused

# 440
  • Бургас
Ред, имаш предвид печката да се измести с около 40-50 см от хладилника ли? С по-дълъг кабел? Нещо такова ли да се получи?
Така определено е по-добре - има плот от двете страни на котлоните, което не е без значение при готвене.
Помисли за шкафчето над хладилника - ако следва линията на горните - 30 см ще се ползва трудно. Според мене  по-добре да се направи с дълбочината на хладилника.
На открития рафт каква му е идеята?

# 441
А опция за Г образна да стане? newsm78

# 442
Vali Simple Smile, не искам да се разкъсва работната повърхност с МВ, та затова е кацнала горе.
desideskata, в празната зона ще има диванче.  Grinning
radinna, идеята е за малко въздух да има, да не е затворена. Котлоните са 2-ка.
Едит: необходим ли е отделен кавал за монтиране на съдомиялна машина? Или може да се ползва този за водата.

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 14:51 от Coma

# 443
  • Бургас
Едит: необходим ли е отделен кавал за монтиране на съдомиялна машина? Или може да се ползва този за водата.
Нещо не разбрах въпроса -за миялната ти трябва разклонение за чистата вода и къде да включиш мръсната. При моята миялна мръсната вода влиза м един израстък на сифона на мивката - беше си там, не съм слагала нищо допълнително

# 444

Да, точно  Peace

За микровълновата и аз като Vali смятам, ама аз съм много непохватна, та това е лично виждане  Peace

# 445
Сега се сетих нещо.Микровълновата не се  ли поставя така под шкафа? Wink

# 446
Това всъщност свободностояща печка ли е? Защото ако е такава и я сложиш както на втория вариант ще имаш и от двете страни нападали мрасотийки.
Ако е вградена обаче ще стане хубаво.
Иначе за микровълновата се присъединявам към треперищете. Освен това всеки под 1.60 височина ( визирам децата) ще имат проблем със обслужването.
Vali, с каква програма е правен проекта. Трябва вече да уточня цвят на шкафчета и плот, а ми е трудно без визуализация.

# 447
Това в ляво от мивката пералня ли е или съдомиялна?

# 448

Vali, с каква програма е правен проекта. Трябва вече да уточня цвят на шкафчета и плот, а ми е трудно без визуализация.
По принцип с Ки4ъндроу са правени моите проекти,а тези снимки копнах от нета

# 449
Имам въпрос относно стъклокерамичните плотове. Какъв е по-добре - с метален кант или без?
Вкъщи е с метален кант, но е много стар, не знам какви са тенденциите сега.

Общи условия

Активация на акаунт