Нашите кухни - тема 43

• 94 610
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Ами и при нас ще е до комина, но има възможност да е и в средата, просто въздуховода над шкафовете ще е малко по-дълъг, но може и така да я оставя, в ъгъла, щом мъжа ми се е заинатил, пък и е за варненския апартамент, там той си е местен и командва Crazy

merrlyn, понеже обожавам белите кухни, мога да кажа, че твоята е една от най-хубавите такива, които съм виждала. СУПЕР Е! Вкъщи също сме с бяла МДФ, но исках да сменям плота, а този у вас ми хареса много, ще го имам предвид  Hug Можеш ли да ми дадеш повече информация за бялата мивка?

# 466
наистина.много е хубава.супер еееееее  Hug

# 467
  • Gone with the wind
Има още някои дребни неща за довършване +, че е малко разхвърляно, но бързам да се похваля

# 468
Ku4o , честито ! Много ти е хубава кухнята. Със здраве да си я ползвате. На последък се отнесахме с тези бели кухни (вкл. и аз) и ето нещо различно, което е много свежо според мен. Много го харесвам оранжевото, а това сиво много му прилича. Честито още веднъж!

# 469
Със здраве да си ползвате новите кухни. Важното е да си ги харесвате и с удоволствие да ги ползвате.  Sunglasses

Забелязвам, че в доста от кухните в темата има само двойка котлони.  newsm78 Не използвате ли повече от 2 едновременно? На нас определено не ни стига.

Аз се нагледах на бели кухни тук и реших, че не искам бяла кухня. Затова избрахме избелен дъб. Тоест по-светъл от типичния, а и "дървена" кухня ми харесва най-много.  Grinning

# 470
  • Gone with the wind
Скица, благодаря ти  Simple Smile
Цветът е червен, но от светлината, слънцето точно грееше през прозореца на бокса, явно излиза оранжев

Тереза, аз за жалост нямам място за 4ка котлони - това ми беше основното за избора на 2ка, но пък и не ми се е случвало да ползвам повече от 2 котлона на куп

# 471
Да, виждам, че е за предпочитане да има повече работен плот, пък и щом не ползвате повече от 2 едновременно, решението е правилно за вас. Ние често ползваме 3 едновременно и двойка просто ще ни забавя.

# 472
Скица, благодаря ти  Simple Smile
Цветът е червен, но от светлината, слънцето точно грееше през прозореца на бокса, явно излиза оранжев

Червен, оранжев - няма значение ... Много е хубава !  Simple Smile

# 473
Ако си занеса размера и ми направят визуализация на кухнята ще трябва ли да плащам нещо?

# 474
  • Раковски
Ако си занеса размера и ми направят визуализация на кухнята ще трябва ли да плащам нещо?

Най-вероятно ще го направят без пари, но ще си остане при тях (тези които правят проекта), ако го поискаш ще заплатиш труда за проекта.

# 475
Благодаря!  Peace

# 476
здравейте!!
да препоръчате сгъваеми бар столове  bouquet
виждам в икеа, но са 70лв...
трябват ми удобни, за вечеря, с облегалка
покрай кухните, едва ли са ви първа грижа моите столове, ама все пак някой ако светне къде има избор поне, да ходя да разгледам... комо и явор? айко? практикер? или...? чрез нета не стигам до задоволителни резултати
п.п. дмес пробвах да седя на 70левовите от ике и не ми и бяха удобни...:/ за разлика от тези бар-столчета в ресторанта им - несгъваеми Crazy

# 477
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте мили дама идвам малко при нас на гости .ВИНАГИ СЪМ МЕЧТАЛА ЗА ГОЛЯМА лилава кухня и най - накрая мечтата ми е на път да се осъществи в понеделник ще идва майстора но не мога да си представя как да е лилаво с какво се съчетава най- добре с черно или със слонска кост Simple Smile  какаов е важно да има една кухня освен голям плот и много шкафове сушилня и пералня са в коридора .ВИДЯХ ЕДИН ВГРАДЕН СУШИЛНИК НА ЕДНА МОЯ ПРИЯТЕЛКА И МНОГО МИ ДОПАДНА ЩЕ СЕ АДВАМ И ВИЕ ДА СПИДЕЛИТЕ КОЕ Е удобно и какво трябва да има в една кухня .МЕРСИ

# 478
  • Раковски
Бял плот с лилави шкафове стои добре, виждал съм го на живо.

# 479
*АДРЕНАЛИНКА*, преди години една от мацките тук правеше лилава кухня, май беше със светъл плот, но не помня коя беше точно. Със сигурност имаше и снимки, защото още ми е пред очите, но това е било поне преди 2 г., дано някой се сети коя е и да успеем да намерим снимките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт