Нашите кухни - тема 43

• 94 588
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Някъде на път....
.....
С уговорката никой да не ми се сърди ще кажа следното:

.....Затова и всички ХУБАВИ кухни са с чекмеджета, а не с врати.
Дърпаш и виждаш всичко вътре.
Вземаш каквото ти трябва и затваряш.
Само тука още се правят кухни с долен ред с врати.
И естествено винаги ти трябва онова дето е най-отзад - Коленичиш на земята,
вадиш всичко от шкафа и стигаш до заветната тенджера, прибираш всичко и се изправяш.
Правиш каквото правиш и после се повтаря всичко обратно, за да я прибереш на място.
Поне аз така си мисля и от опит го казвам.
Да, и аз правех така преди 10 години, добре, че после сменихме философията за кухнята като цяло - с чекмеджета и метабоксове....

# 541
  • Раковски
 То в това няма лошо, но всичко зависи и от парите нали така.

# 542
  • Някъде на път....
Не всичко, но определено са важни.  Peace

# 543
  • Раковски
Напротив, всичко е в парите щото не вярвам да дойде някой при вас и да иска да направи кухнята с врати а вие да предлагате с метабокс, а той да не може да си го позволи... ко праим, правим ли кухнята с панти или не?

# 544
Напротив, всичко е в парите щото не вярвам да дойде някой при вас и да иска да направи кухнята с врати а вие да предлагате с метабокс, а той да не може да си го позволи... ко праим, правим ли кухнята с панти или не?
Ама баш си е така  Peace В противен случай кой би се лишил от разните му там екстри и глезотийки, ако не е притиснат от някакъв бюджет...

# 545
Да ме извините за невежеството, ама какво точно е МЕТАБОКС ?

# 546
Да ме извините за невежеството, ама какво точно е МЕТАБОКС ?

Предполагам, че е дълбоко чекмедже / контейнер , но по модерному - метабокс.  Mr. Green Нека запознатите да кажат.

# 547
Metabox

И вариации - тандембокс и всичко -бокс;)))

# 548
Моля за помощ .
На етап съм избор на уреди за вграждане .Спряла съм се на Бош и Сименс , но не мога да ибера коя марка да е . Може ли някой който има една от двете марки да сподели впечетление.
Стваа въпрос за фурна микровълнова, съдомиална и хладилник за вграждане .

# 549
Съдомиялна "Сименс" - без забележки вече 6 години.  Peace

# 550
  • София
Не всичко, но определено са важни.  Peace

Мисля, че 40 - 50 лв. разлика в цената на плотовете няма да промени сериозно бюджета.
А и винаги като се прави един бюджета се предвижда да има в него толеранс около 20%.
Парите се прежалват много по-лесно и се забравят бързо, а удоволствието от хубавата визия е докато имаш кухнята.

# 551
  • София
Моля за помощ .
На етап съм избор на уреди за вграждане .Спряла съм се на Бош и Сименс , но не мога да ибера коя марка да е . Може ли някой който има една от двете марки да сподели впечетление.

Всички уреди са ми Сименс - ползваме ги вече 4 години и нямам забележки.
Само хладилника ми е LIEBHERR и според мен е по-добър от Сименс и Бош.
(казвам го и от опит - гледам какво вграждаме на клиентите и кой какви проблеми има после.)

# 552
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравей да питам някой прави ли си е място за вграден те4ен сапун и оцедник ( за чинииките и чашките ) дано сте ме разбрали мерси

# 553
Моля за помощ .

Всички уреди са ми Сименс - ползваме ги вече 4 години и нямам забележки.
Само хладилника ми е LIEBHERR и според мен е по-добър от Сименс и Бош.
(казвам го и от опит - гледам какво вграждаме на клиентите и кой какви проблеми има после.)
Може ли моделите на уредите Сименс от които си доволна . И искам мнение за микровълнова за вграждане -заслужават ли си високите цени?Нещо много високи ми се струват а и като литри са малки 

# 554
Може ли моделите на уредите Сименс от които си доволна . И искам мнение за микровълнова за вграждане -заслужават ли си високите цени?Нещо много високи ми се струват а и като литри са малки 

Общи условия

Активация на акаунт