Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
На какво разстояние трябва да се монтира газовият плот от керамичния плот?
Какво е разстоянието между индукционния плот и дъното на съдовете?
Как да рекламирам термоплот, ако се образува пукнатина при излагане на висока температура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
На какво разстояние трябва да се монтира газовият плот от керамичния плот?
-
Какво е разстоянието между индукционния плот и дъното на съдовете?
-
Как да рекламирам термоплот, ако се образува пукнатина при излагане на висока температура?
-
Как мога да намеря заместител на плота, ако компанията отказва да продаде 2 плочи и да отреже 2,20 м от трета?
-
Какво е разстоянието между газовия и керамичния плот?

.А разстоянието от ъгъла до прозореца колко е?За да мога да се ориентрам по-добре 

? Аз мислех да слагам ъглов аспиратор, но нещо се отказах. Пак може печката с котлоните да са ти там и тръбата на аспиратора да върви над шкафовете. Иначе си мисля, че много ще сбуташ едно до друго мивка и котлони и няма да е удобно, при положение, че имаш свободен плот от другата страна. Може да приближиш още котлоните към ъгъла, ако шкафа ти е глух, а не ъглов и евентуално да имаш само механизъм за бутилки веднага след ъгъла, но не мисля, че има голяма разлика. На моята кухня, ако забелязваш и печката е точно по средата, и мивката също, симетрично сме го правили. Миялната пак ми е от дясно на мивката. И микровълновата не те съветвам да е там, много е високо и неудобно.
Не знам дори как е възможно да са стигнали там, през някой процеп ли са влезли...Но стъклото не стои грапаво нито от страната към фурната, нито от външната и няма изчистване. Само че тези кафяви вадички ме побъркват.