Нашите кухни - тема 43

• 94 566
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
На каква височина от плота трябва да са контактите, които ще се сложат на гръбчето?

# 571
Моята кухня е на 90 % разположение като твоята, ако искаш виж как стана.
О тук нататък.

Благодаря,Меги!  Hug
Наистина прилича страшно много  Crazy .А разстоянието от ъгъла до прозореца колко е?За да мога да се ориентрам по-добре  newsm78
Само,че не искам котлоните да са на това място,а там някъде на другия плот между мивката и ъгъла  Rolling Eyes Искам тръбата на аспиратора да излиза директно навън.Тоест стената на която е вашия аспиратор отзад не е външна,а вътрешна,няма и комин  Rolling Eyes,

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 12:53 от elfi4ka

# 572
Ето тази фирма прави моята кухня. Сега да видим как да дам линк точно към снимките от галерията.

В тази част на ред 31 започват снимките вкъщи. Общо 7 са, тази е първата

втора
трета
четвърта
пета
шеста

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 17:03 от Рози и рози

# 573
  • Русе
Елфичка, така като гледам разликата е точно един шкаф за бутилки. Нашето разстояние е 145-150см. И искаш мивката да е под прозореца нали Wink ? Аз мислех да слагам ъглов аспиратор, но нещо се отказах. Пак  може печката с котлоните да са ти там и тръбата на аспиратора да върви над шкафовете. Иначе си мисля, че много ще сбуташ едно до друго мивка и котлони и няма да е удобно, при положение, че имаш свободен плот от другата страна. Може да приближиш още котлоните към ъгъла, ако шкафа ти е глух, а не ъглов и евентуално да имаш само механизъм за бутилки веднага след ъгъла, но не мисля, че има голяма разлика. На моята кухня, ако забелязваш и печката е точно по средата, и мивката също, симетрично сме го правили. Миялната пак ми е от дясно на мивката. И микровълновата не те съветвам да е там, много е високо и неудобно.
Не знам дали ти помогнах много, ако имаш въпроси питай, но на мен ми е много удобно разположението на шкафовете и подредбата на съдовете, защото това също е много важно.

# 574
  • на Мелмак
здравей да питам някой прави ли си е място за вграден те4ен сапун и оцедник ( за чинииките и чашките ) дано сте ме разбрали мерси
за течният сапун или се пробива плота или има отвор на мивката,за вграденият отцедник-го казавш,че го искаш,защото има особености за направата,аз имам и двете,много са ми удобни,но за сапуна си ми беше заедно с мивката

# 575
Здравейте.Какво ще кажете за тази фурна за вграждане на БЕКО?Цената е много добра,но въпроса ми е дали като марка сте доволни.Дава ли ли са ви много дефекти?
http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/%28layout=7.0-1_1_7 … false%29/.do?rf=y

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 13:42 от Neshi

# 576
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тук, но искам да помоля за малко помощ. Имаме тази фурна: http://www.technomarket.bg/products/09053458/gorenje-bo-7322bx, докато я почиствах забелязах, че на стъклото на вратата има следи от струйки, които исках да премахна. Да, но след половин часово търкане - без успех. Стигнах до извода, че май са от вътрешната страна стъклото. На някой да му се е случвало и как да ги премахна, че се вижда и ужасно много ме дразнят... ooooh! Не знам дори как е възможно да са стигнали там, през някой процеп ли са влезли...Но стъклото не стои грапаво нито от страната към фурната, нито от външната и няма изчистване. Само че тези кафяви вадички ме побъркват.  #Cussing out

# 577
  • София
Здравейте.Какво ще кажете за тази фурна за вграждане на БЕКО?Цената е много добра,но въпроса ми е дали като марка сте доволни.Дава ли ли са ви много дефекти?

Май си забравила линка  Peace

# 578
  • В центъра на моретата
И аз мисля този модел да си взема на Тека .Цената е супер спрямо Бош и Сименс .А за фурна се двуомя между модел на Сименс http://siemens.expo2000.bg/image/data/HB43GS540_PROMO5.jpg  и(
и този но Бош http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product/product&pat … mp;product_id=426
Вие какво ще препоръчате?

И аз набелязах същите, ако са на 62 л и всъщност, но може би това, което ще ме насочи основно е мястото на производство на уреда, защото някои от моделите се правят в Германия, други в Испания,  в Китай, Турция. Естествено немското качество си е друго.

# 579
Аз си избрах само на Горение уреди и съм много доволна. Вече 5 години все едно сега сме ги купували. Само абсорбаторът и мивката са ми на една немска фирма, съга ми излетя името, но ще се сетя. Офисът им в София е до Червения кръст пред Японския хотел.

# 580
  • Балчик
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тук, но искам да помоля за малко помощ. Имаме тази фурна: http://www.technomarket.bg/products/09053458/gorenje-bo-7322bx, докато я почиствах забелязах, че на стъклото на вратата има следи от струйки, които исках да премахна. Да, но след половин часово търкане - без успех. Стигнах до извода, че май са от вътрешната страна стъклото. На някой да му се е случвало и как да ги премахна, че се вижда и ужасно много ме дразнят... ooooh! Не знам дори как е възможно да са стигнали там, през някой процеп ли са влезли...Но стъклото не стои грапаво нито от страната към фурната, нито от външната и няма изчистване. Само че тези кафяви вадички ме побъркват.  #Cussing out

За този модел нищо не мога да кажа, но виж упътването. на моята фурна вратата се сваля и се разглобява за почистване. Peace

# 581
Джемма, благодаря! Стъклото от вратата ли се сваля при теб?  newsm78 Или самата врата имаш предвид? Защото честно казано аз не виждам как може да се свали това стъкло.  Cry

# 582
И аз мисля този модел да си взема на Тека .Цената е супер спрямо Бош и Сименс .А за фурна се двуомя между модел на Сименс http://siemens.expo2000.bg/image/data/HB43GS540_PROMO5.jpg  и(
и този но Бош http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product/product&pat … mp;product_id=426
Вие какво ще препоръчате?

И аз набелязах същите, ако са на 62 л и всъщност, но може би това, което ще ме насочи основно е мястото на производство на уреда, защото някои от моделите се правят в Германия, други в Испания,  в Китай, Турция. Естествено немското качество си е друго.
Да  и двете са по 62 л , абсолютно достатъчно. Разликата е в полза на Боша с три телескопа но за производство не знам коя марка къде е . Това и на мен ще повлияе при крайния избор.

# 583
  • В центъра на моретата
Другата дилема, пред която съм изправена са котлоните - четворка стъклокерамика, но има едни с разширена зона в овал или другия вид са три котлона с един голям котлон и по-малък вътре в големия, и отделно два малки?
Чудя се на елипсовидния какво бих могла да сложа при положение, че тенджерите са кръгли?

# 584
Другата дилема, пред която съм изправена са котлоните - четворка стъклокерамика, но има едни с разширена зона в овал или другия вид са три котлона с един голям котлон и по-малък вътре в големия, и отделно два малки?
Чудя се на елипсовидния какво бих могла да сложа при положение, че тенджерите са кръгли?

Аз на него си слагам големия тефлонов тиган, докато запичам орехи, че го правя, докато на другите готвя, а също и имам една тава елипсовидна, в която готвя на котлон понякога.

Общи условия

Активация на акаунт