Нашите кухни - тема 43

• 94 544
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Раковски
 Тук ме съгласяш, забравих, че и това правят. По принцип постформинга може би е най-здравия материал за врати.

# 616
на шкафа само дъното се прави на 42 см страниците си остават на 30 см има по хубава визия

# 617
  • на Мелмак
до хладилника

# 618
на шкафа само дъното се прави на 42 см страниците си остават на 30 см има по хубава визия

Това за мен ли беше  newsm78

Добра идея е това със страниците...но все пак какво се случва с този шкаф до микрото  newsm78 Може ли да е 50 см  Thinking

# 619
може геобразен шкаф примерно 60 на 50 см

http://dox.bg/files/dw?a=c657b330e6

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 20:53 от 4efits

# 620
може геобразен шкаф примерно 60 на 50 см

http://dox.bg/files/dw?a=c657b330e6

Много ти благодаря,точно това ми трябва  Hug

# 621
  • Пловдив
Моята микровълнова е сложена на стойка от този тип http://junakastore.com/product/982/stoyka-za-mikrovalnova-furna.html между горния и долния ред шкафове. Мястото отдолу си го ползвам за кухненската везна и такива дребни неща.

Сега разгледах проекта ти за кухня... наистина ще е най-удачно да си сложиш микровълновата на стойка, отдолу мястото ще си го ползваш. Да не говорим, че когато е на стойка, височината на микровълновата е много удобна, нито се навеждаш, нито се надигаш на пръсти да си вземеш каквото си претоплил.
Ъглите се правят точно с тези вратички, ъгловите... така не се губи място.

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 15:26 от Ket_G

# 622
Моята микровълнова е сложена на стойка от този тип http://junakastore.com/product/982/stoyka-za-mikrovalnova-furna.html между горния и долния ред шкафове. Мястото отдолу си го ползвам за кухненската везна и такива дребни неща.

Сега разгледах проекта ти за кухня... наистина ще е най-удачно да си сложиш микровълновата на стойка, отдолу мястото ще си го ползваш. Да не говорим, че когато е на стойка, височината на микровълновата е много удобна, нито се навеждаш, нито се надигаш на пръсти да си вземеш каквото си претоплил.
Ъглите се правят точно с тези вратички, ъгловите... така не се губи място.

Благодаря за предложението,мислих и този вариант,но все пак няма да може да се ползва плота по предназначение на това място  Thinking Евентуално просто да държа разни неща.
А и единственото място,което бих могла да отделя е в ъгъла,но там мисля да бутна хлебопекарната ,която също незнам къде да сложа  Laughing Най-вероятно ще си стои в някой долен шкаф,но ще се случва и често да е върху плота и ми се иска това място да е в ъгъла.
А микрото да си е горе,че да не го мисля и него  Crazy Удобно ми е така,няма проблем,само се притеснявам да не стои грозно до прозореца  Thinking

# 623
Считате ли че е допустимо, шкафчето за вградената фурна да е под чекмеджето?
Ами виждала съм че се прави. Дали е удобно толкова ниско фурната нямам представа. така имаш предвид, нали?
Това имах в предвид.
Дали като се отвори вратата на фурната, парата може да повреди чекмеджето?

# 624
  • Пловдив
Считате ли че е допустимо, шкафчето за вградената фурна да е под чекмеджето?
Ами виждала съм че се прави. Дали е удобно толкова ниско фурната нямам представа. така имаш предвид, нали?
Това имах в предвид.
Дали като се отвори вратата на фурната, парата може да повреди чекмеджето?
Аз лично не виждам смисъл в подобно разположение. Това шкафче аз го ползвам рядко, в него са ми тавите от фурната, ролките с фолио... но ако ще се ползва за друго, не знам...
Ако е от ПДЧ вероятно ще се повреди, ако е МДФ би трябвало нищо да не му стане.

# 625
  • Пловдив
Топлината от фурната няма да повреди шкафчето, само е възможно омирисване на посудата в него.

elfi4ka, каня се от снощи да те питам, какво ще е предназначението на празното пространство между хладилника и стената? Правилно ли съм разбрала, че ще е вграден хладилник най- вдясно от  проекта, който пусна?

Аз лично никога не бих отдала такова значение на микровълновата, че да проектирам шкаф за нея. Още повече да ми обезформи визията и функционалността на част от кухнята. Това си е мое мнение, де. Не ползвам такава от много години, но сигурно всяка жена си има любим уред и се върти около него. Знам ли.

# 626
Да се похваля с нова селска кухни4ка и баня до някъде  Mr. Green
Корпус бял,декор на Кайндл бял /Магнолия/,плот светло сив с  отблясъци.Уредите са от Лексгруп.Гранитогресът на  пода е турски и е то4но като плота и гърба  WinkЦената за ка4еството му е просто перфектна ,около 15лв кв.м. за 45/45 см пло4ка.

# 627
  • Пловдив
Vali:), честито, кухнята е страхотна... много харесвам бели кухни, жалко че едно време моята я направих червена, бързо ми омръзна Simple Smile

# 628

elfi4ka, каня се от снощи да те питам, какво ще е предназначението на празното пространство между хладилника и стената? Правилно ли съм разбрала, че ще е вграден хладилник най- вдясно от  проекта, който пусна?

Аз лично никога не бих отдала такова значение на микровълновата, че да проектирам шкаф за нея. Още повече да ми обезформи визията и функционалността на част от кухнята. Това си е мое мнение, де. Не ползвам такава от много години, но сигурно всяка жена си има любим уред и се върти около него. Знам ли.

hahaha Да,ама на мен ми е любим уред,притоплям се вътре много неща,така че ще й отдам нужната почит  Crazy

Хладилникът няма да е вграден,просто съм сложила този шкаф вместо хладилник,че не намерих подходяща височина.А празното място е,защото крилото на прозореца,което е доста голямо и високо се отваря натам и мъжа ми каза,че не може да има шкаф  newsm78

# 629
  • Щастлива мама на 3 слънца
Vali да ти имам селската кухничка много голяма и просторна браво ,аз още съм на никъде нашия прехвален майстор завършвал сега 2 кухни и ми обеща днес да дойде за да мерим пак ,4е мн ми е специфично мястото ,много мразя да чакам ама айде щом е толкова прехвален ще видим дали си е заслужавало .Oще не съм се спряла на цвят искам да е лак ама бял ли черен ли не знам исках зебра плот той ми каза 4е е 2 пъти по скъп от другите Sad((( не искам да е семпла или в обикновените тонове искам нещо шарено и красиво .МНОГО хубави неща научих от темичките още си ги чета и виждам прекрасни кухни надявам се да се похваля и аз с нещо скоро ,4е толкова години я чакаме тая кухня. може ли да питам колко парички струваха вашите кухни за да съм подготвена .

Общи условия

Активация на акаунт