Eлектронни четци - VI

• 58 716
  • 741
  •   1
Отговори
# 690

Нямам  Device time нито на 1-вата нито на 2-рата страница  newsm78

В такъв случай може би не си регистрирала устройството в Amazon?

# 691
Днес ми пристигна калъфчето. Страшно е красиво, а на допир е много мекичко! Само мога да го препоръчам!

# 692

Нямам  Device time нито на 1-вата нито на 2-рата страница  newsm78

В такъв случай може би не си регистрирала устройството в Amazon?
Уж се регистрирах, но явно не съм се справила  Crossing Arms
Къде мога да видя стъпка по стъпка как става регистрацията в Амазон?

Kölsches Mädel, чудесен ти е калъфа, честито!

# 693
# 694

Благодаря и аз това намерих и сега действам  Wink да видим до къде ще я докарам  Simple Smile

ППС: трябва първо да се регистрирам в амазон, нали?

# 695

Благодаря и аз това намерих и сега действам  Wink да видим до къде ще я докарам  Simple Smile

Не е задължително, можеш да сваляш книги от читанка без регистрация.

# 696

Благодаря и аз това намерих и сега действам  Wink да видим до къде ще я докарам  Simple Smile

Не е задължително, можеш да сваляш книги от читанка без регистрация.

Аз книги свалям отдавна, но май се оказа, че не съм се регистрирала в сайта Амазон и от там не мога всички функции на Киндъл-а ми да използвам. Какви са "облагите" при регистрация в амазон, всъщност   newsm78

# 697
  • Пловдив
Какви са "облагите" при регистрация в амазон, всъщност   newsm78

Основната "облага" е, че можеш да си организираш книгите в Колекции ( при Киндъл няма папки, за съжаление) Peace

# 698
"Облага" е и да сваляш техни книги. Имам страхотен Customer service.  Peace

# 699
  • София
sailor, Laughing И? Това да не го прави по- здрав от не- тъч-а? Или пък да не му влияят прашинките? Няколко пост-а по- назад се дискутираше счупен дисплей, не сензорен, без изпускане. Или е по- здрав тъч-а от него  Laughing

Със сигурност не го прави по-крехък, както твърдиш в поста си!
И да, не му влияят прашинките, стига да не е толкова запрашен, че да не могат да се виждат буквите по екрана  Joy

какви прашинки? да не го топите в тамън забъркан бетон...

Нищо им няма на тъч дисплеите. На уредите с копчета могат да се случат достатъчно много неща, като например прашинките да се заврат в копчетата и да спрат да действат.
Винаги има нероятност една техника да се счупи, повреди или да се окаже с производствен дефект.
Моят киндъл вече 8-ми месец е жив и здрав в калъфа, няма и драскотина, а го ръчкам навсякъде.

Между другото най - хубавото нещо на киндъл тъч е възможността като спреш върху определена дума с пръст да излезе речника. това при книги на английски. отделно доста лесно се борави с речниците, които са англ - англ. просто се родих от тогава.

# 700
  • София
За регистрцията в амазон - една от функциите, които ползвам, е ей от този сайт: http://www.instapaper.com/
Регистрираш се, регистрираш си Киндъла, разрешаваш в амазонската си регистрация да получаваш от посочения в сайта мейл и си слагаш едно бутонче на браузъра, с което можеш да си маркираш статии из нета, които сайта ти праща на киндълчето в определен от теб час.
Много ми е готино, през деня от работа като попадна на интересна статия, цъквам си read later и съм си го настроила в 18ч да ми ги изпраща, така като се прибирам си ги чета в рейса Simple Smile
Малко е врътка докато го нагласиш, ама после е готино Simple Smile
Само да внимават тези с 3Г, казаха ми, че имало някакъв чардж ако го получват през него, а не през уай-фай-я, трябва да се види къде какво се тиква (аз нямам 3Г и не съм го проучвала).

# 701
Бърди, благодаря за информацията! Много интересна и полезна функция - със сигурност ще се възползвам.

P.S. Хм, сега виждам, че е само за Kindle Fire. Явно на мен няма да ми свърши работа...
За телефона ми става, но пък там не ми е особено удобно да чета Confused

# 702
  • София
Не е само за Fire, моят е от тези, най-евтините, 79-доларовите с реклами - и става.

# 703
Здравейте,откъде ще ми изпезе най-евтино и бързо да поръчам киндъл, и да има доставка до България?

# 704
  • София
В едепо, особено ако има налични, ще ти излезе бързо и на много приемлива цена  Peace. Пусни им едно запитване - в случай, че нямат налични, докарват за около 10-тина работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт